- 30 Nisan 2023
- 1.807
- 1.936
- 31
5+2de kese görünür mü sizceSaglikli bir sekilde artiş olmus sonrasindan korkmamak lazım
Rabbim saglikla nasip etsin hepimize
Gozukur inşaallah5+2de kese görünür mü sizce
8.haftadayım ve asla ne mide bulantısı ne başka bi şey var. Ben de endişe ediyorum ama daha 2gün önce kalp atışını duyduğum için içimi rahatlatmaya çalışıyorum çok şükür lekelenme de geçti bittiBen 7+1 im bugun
Benimde ole cok hafif oluyor sadece acıkınca oluyor.
Ama acikmayada firsatim yok sekerim oldgndan iki uc saatte bir bisy yiyom
Benimde sanki bugun bir tik daha var ama psikolojikmi kendmi o duruma getiriom blmiorm :)
Yani herkes mide bulantisindan yakınıyor benim boyle olmam tuaf mi acep baska yokmu midesi bulanmayan
Denemedm siddetlenirse deniym suanlik iyiyim şükür.Çubuk kraker iyi geliyor dediler denedin mi ?
Cok sukur benimde lekelenmem gecti bidaha yasamayalim ins.8.haftadayım ve asla ne mide bulantısı ne başka bi şey var. Ben de endişe ediyorum ama daha 2gün önce kalp atışını duyduğum için içimi rahatlatmaya çalışıyorum çok şükür lekelenme de geçti bitti
Selamlar içinizi ferah tutun8.haftadayım ve asla ne mide bulantısı ne başka bi şey var. Ben de endişe ediyorum ama daha 2gün önce kalp atışını duyduğum için içimi rahatlatmaya çalışıyorum çok şükür lekelenme de geçti bitti
Ah canım selamlarWunsch_dk canım nasıl oldun, nasıl gidiyor? Merak ettim seni
Şanslıyız demekkiSelamlar içinizi ferah tutunbenim lekelerim hala oluyor ara ara ama normal karşılanabiliyor bu. Kasıklarımda da ağrı var. Dün duyduk tekrar kalp atışlarımızı, 17 mm olmuşuz. 8. Haftadayız bitmek üzere. Mide bulantısı hiç yaşamadım doktorum soruyor mide bulantısı var mı hayır diyorum. Yani herkesin midesi bulanacak diye bir kaide yok. Benim annemde hiç bulantı yaşamamış. Hayırlısı yaşayacak günü varsa eğer dünyaya gelecekler Allah’ın izniyle iyi akşamlar
Bir şey diyim mi bence az şey bilmek daha güzel. Çünkü sanki hepimiz doktor olduk her şeyi yorumluyoruz. O yüzden doktora güvenip daha az yorum yapmayı öğrendim ben.Şanslıyız demekkisonsuzaskk on dediği gibi ama yine de insan bi sorun mu var bulantı yok göğüslerim şişliği indi kasıklarım ağrımıyor diye endişe ediyor arada bana doktorum ne mm olarak büyüklüğünü söylüyor ne de kalp atışı şu kadar atıyor iyi vs bi şey diyor. Azıcık dinletiyor kapatıyor lekelenme için gitmiştim acıcık dinletti herşey yolunda sıkıntı yok ilaç veriyorum dedi gönderdi ahlskska
Amiiin inşallah canımBir şey diyim mi bence az şey bilmek daha güzel. Çünkü sanki hepimiz doktor olduk her şeyi yorumluyoruz. O yüzden doktora güvenip daha az yorum yapmayı öğrendim ben.ama bendede oluyor tabi arada. Dün kalp atışını duyana kadar dedim allahım duyacak mıyız acaba nolcak ne diyecek/ ben bayağı zor zamanlar yaşadım Allah yaşatmasın bir daha. Sağlıkla ilerlesin sürecimiz
Ben canımmHerkesin migdesi bulaniyor
Bendemi gariplik var benim midem bulanmiyor. Gebelik basinda sadece sabah ac karnina bulandi uc bes gun gecti.
Var mi benim gibi olan ?
Ben öyle yaptımKızlar ya , 5. Hafta herkes kesesini görmüş, 6. Haftada kalp atışı duyulmuş , mantıken direkt 6. Hafta gidip ikisini aynı anda öğrensem mantıklı değil mi ?
Hemen kalp atışını mı duydunuzBen öyle yaptım
Keseyi ve kalp atışını gördük çok şükürHemen kalp atışını mı duydunuz
O doppler in bi zararı mı varmış ondan mı görmek istedinizKeseyi ve kalp atışını gördük çok şükürben doktora kalp atışını dinletmeyin görsek yeterli dedim o da doppler kullanmadı sadece pır pır gördük
Amin hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi vaktinde sağlıklaO doppler in bi zararı mı varmış ondan mı görmek istediniz
Allah bağışlasın ,sağlıkla süreciniz devam etsin