Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    11
8.haftadayım ve asla ne mide bulantısı ne başka bi şey var. Ben de endişe ediyorum ama daha 2gün önce kalp atışını duyduğum için içimi rahatlatmaya çalışıyorum çok şükür lekelenme de geçti bitti

Cok sukur benimde lekelenmem gecti bidaha yasamayalim ins.
Belkide şansli annelerizdir
İki gün once duyduysaniz sorun yok demektir cok sevindim.
İnsallah saglikla kavusalim evlatlarimiza.

Selamlar içinizi ferah tutun benim lekelerim hala oluyor ara ara ama normal karşılanabiliyor bu. Kasıklarımda da ağrı var. Dün duyduk tekrar kalp atışlarımızı, 17 mm olmuşuz. 8. Haftadayız bitmek üzere. Mide bulantısı hiç yaşamadım doktorum soruyor mide bulantısı var mı hayır diyorum. Yani herkesin midesi bulanacak diye bir kaide yok. Benim annemde hiç bulantı yaşamamış. Hayırlısı yaşayacak günü varsa eğer dünyaya gelecekler Allah’ın izniyle iyi akşamlar

Wunsch_dk canım nasıl oldun, nasıl gidiyor? Merak ettim seni
Ah canım selamlar iyiyiz şükür din doktordaydık. Kalbimizi karnımdanda duyduk. 17 mm olmuşuz 8 haftamız bitmek üzere. Sağlıklı dedi doktorumuz. Biraz bel ağrısı kasık ve popo ağrılarım oluyor. Magnezyum eksikliği dedi ona başlıyorum. Bir de kasıklarımdaki ağrıyı azaltmak için endol verdi. Lekelerim biraz devam ediyor ama her zaman değil arada hiç kanama bir daha olmadı çok şükür biraz uzak kalmak istedim burdan. Ben çok takıyorum. Endol kullanımı için bakayım dedim abovv neler neler yazılmış. Ben önce Allah’ıma sonra doktoruma güveniyorum. Çünkü o vazgeçirmedi beni allahtan ümit kesilmez dedi hep. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen nasılsın iyi misin

Eklentiler

• A4B1B4FB-58B7-4EF0-8919-CB3FAA2556D6.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 52
Şanslıyız demekki sonsuzaskk on dediği gibi ama yine de insan bi sorun mu var bulantı yok göğüslerim şişliği indi kasıklarım ağrımıyor diye endişe ediyor arada bana doktorum ne mm olarak büyüklüğünü söylüyor ne de kalp atışı şu kadar atıyor iyi vs bi şey diyor. Azıcık dinletiyor kapatıyor lekelenme için gitmiştim acıcık dinletti herşey yolunda sıkıntı yok ilaç veriyorum dedi gönderdi ahlskska

Bir şey diyim mi bence az şey bilmek daha güzel. Çünkü sanki hepimiz doktor olduk her şeyi yorumluyoruz. O yüzden doktora güvenip daha az yorum yapmayı öğrendim ben. ama bendede oluyor tabi arada. Dün kalp atışını duyana kadar dedim allahım duyacak mıyız acaba nolcak ne diyecek/ ben bayağı zor zamanlar yaşadım Allah yaşatmasın bir daha. Sağlıkla ilerlesin sürecimiz

Amiiin inşallah canım

Kızlar doktorlarınız saç boyatma konusunda ne düşünüyor? Bakır renginde hamile kaldığım için ana rengime dönmek istiyorum bir kez boyatıp. Ama çok kararsızım

Keseyi ve kalp atışını gördük çok şükür ben doktora kalp atışını dinletmeyin görsek yeterli dedim o da doppler kullanmadı sadece pır pır gördük
O doppler in bi zararı mı varmış ondan mı görmek istediniz

Allah bağışlasın ,sağlıkla süreciniz devam etsin

Herkese selamlar bende sizleri sessiz takip edenlerdenim Allah herkese yavrucugunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Size deneyimli anne olarak söyleyebilirim ki hiç bir gebeligimde hamilelik belirtisi yaşamadım göğüs dolgunluğu mide bulantısı kasik ağrısı batmasi vs.. adet gecikmesi dışında endişelenen anneler için yazmak istedim egerki belirtiniz yoksa ve gebeliginiz sağlıklı devam ediyorsa şanslısınız

O doppler in bi zararı mı varmış ondan mı görmek istediniz

Allah bağışlasın ,sağlıkla süreciniz devam etsin
Amin hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi vaktinde sağlıkla tesadüfen takip ettiğim birkaç dr yoğun ses dalgasıyla beraber o bölgeyi ısıttığını dinletmeyi önermediklerini söyleyince bana da mantıklı geldi canım o yüzden dinlemek istemedik sen kaç haftalıksın ne zaman gideceksin

Merhaba arkadaşlar bende 7+1 im kalp atışını perşembe günü duymuştuk bugün sol kaburgamda bi ağrı var böbrek ağrısı gibi yaşayan var mı yada normalmidir çok endişeleniyorum birşey olacak ona diye birde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz her hafta gidip kalp atışını duysam yeter ama doktorum 1 ay sonra gel dedi yani 11 haftalıkken dayanabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…