Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Kızlar doktorlarınız saç boyatma konusunda ne düşünüyor? Bakır renginde hamile kaldığım için ana rengime dönmek istiyorum bir kez boyatıp. Ama çok kararsızım
Aynı dert bende de var evde kendim denemeler yaptım saçma sapan bi renkle hamile kaldım kararsızım. Kimisi boya bişey olmaz diyor kimisi ne gerek var diyor.

Günaydın cancağızlarım,

10. haftaya 1 gün kaladan selamlar. Midem hâlâ çok iyi değil göğüs hassasiyeti devam yorgunluk baki...

Perşembe kontrolüm var inşallah her şey yolunda gidiyordur biraz gergin hissediyorum. 2024 gider ayak golü attı bana. 2025e tertemiz girmek istiyorum. Hepimizin güzel haberi aldığı bir yıl oldu. 2025 de hepimizin çocuklarımıza sağlıkla kavuştuğu yıl olsun

Çok yorucu ve yoğun geçiyor günler yetişemiyorum foruma bazen atladıklarım oluyordur elbet. Tekrar hatırlatmaktan çekinmeyiniz

Bende de ne bulantı ne başka bir şey, hiç bir gebelik belirtisi yok. 6+3 bugün, yarın kalp atışı için randevum var inşallah duyarız
İnsallah duyarsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
Aynen bende de oyle aman aman bir belirti yok ama normalmiş bazıları etkilenmiyormuş iyi bisey aslinda da belirtisizlik sadece insani telaslandiriyo :)

Canim oncelikle cok gecmis olsun, dusuklerinize genetik test yapildimi beni o zamanki drum bu konuda uyarmadigi icin yaptirmadik sadece pataloji yapildi o da onemsizmiş.
Şuanki drumun bana farkli testler yapti once ve kan pihtilasmasindan degil dedi dusuklerin
Geriye iki secenek var dedi ya bagisikligin dusuk bebekler tutunmuyor yada bebekler sagliksiz
Suan bagisiklik icin serum tedavisi ve uc ay ilac tedavisi görüyorum insaallah işe yarar.
Eger bebeklerde saglik sorunu varsa gebetikli tup bebek dedi.
Rahim filmi cekildim ona bakti orda sorun yok sukur
Pcom var ama hafif.

Anlamadım bende kan pıhtılaşma testi yaptı onda var yatkınlık varmış üç genimde bı doktor hemen keseyi görünce başlatılır dedi başka bı doktora gittim dedi onemsencek bir şey yok eğer gerek görürsem ilerde baslatirim dedi belki baslatmam dedi şok oldum biri hemen başlatalım diğeri işte gerek yok gibisinden konuştu

İnsallah duyarsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
Aynen bende de oyle aman aman bir belirti yok ama normalmiş bazıları etkilenmiyormuş iyi bisey aslinda da belirtisizlik sadece insani telaslandiriyo :)
evet ben de aynı şekilde biraz endişeleniyorum. bu ikinci bebeğim, ilk hamileliğimde daha öğrenmeden evvel başlamıştı mide bulantılarım ve yorgunluk gibi belirtilerim. doğuma gidene kadar da istifra ettim 9 ay zor geçmişti gerçekten
bu seferki öyle olmayacak diye kendimi sevinmeye zorluyorum ama endişelenmekten de geri kalamıyorum maalesef.

Hangi genlerin ne cikti canim
Heterozigot homozigot yazarsan ona gore konusabiliriz.
Bende de uç heterozigot cikti pai ve mtfrler ama drum 10-12 tane kan testi daha istedi ve hematolojiyede ayri testler yaptirmistim bunlarin hepsi negatif cikti oyuzden drum dusuk sebebin degil dedi.
Ama bu konu benide endiselendiriyor bakalim ne olck

Evet guzel boyle belirtisiz hayat kalitemizi etkilemiyor ama bukezde insanin aklina takiliyor sanırım bu durum cocuk haraket edince gececek insallah sorun olmasinda boyle ii aslında

Kızlar bi de gebe kaldığımdan beri adet olacakmışım gibi bi ağrım oluyor, şu an 5+2deyim bazen bir gün boyunca hiç ağrım olmuyor , bazen de birden sancı kramp gibi ağrılar oluyor bazen çok hafif oluyor bazen şiddetli oluyor. Şiddetli olanlar beni korkutmalı mı , doktora sordum sürekli olmuyorsa sorun değil dedi , ama bazen neden böyle şiddetli dedirtiyor bazen de hiç sancı mancı yok bir gün boyunca

Olmaz mi??? Ben çatlayacak gibiydim sanki adet olacak gibi ama olamiyor gibiydim . Vucut pert olmustu psikolojim altust olmustu. Ama sonra duzelmeye basladi. 7+4 um su an sadece midem sikintili karnim sis ve yorgunum . Geciyor farkli etaplar ekleniyor survivor gibi :)

Mideniz bulanıyor mu yoksa yanma hissi mi var

Ben sana resim atayım bak olurmu yani bakabilir misin

Eklentiler

• 1000001768.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar yılın son pazartesisinden selamlar Bende bulantı bugün sanki hiç olmamış gibi geçti. Annelik manyak bir şey bulantı yokken de niye yok diye düşüniyor insan. sanırım gebeliğin başından beri geçmeyen tek belirtim uyku halim bütün gün akşam olsa yatağa girsem bir uyusam diye aşeriyorum resmen hayal kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…