Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Aynen rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah

Hayir aldirmak degil bilinirse dogumda hemen mudehale edilebilmesi icin gerekli canim. Yoksa can parcalari bu arada basim inanilmaz dönüyo benim resmen türk filmi gibi ya
Ben bugün midem çok bulaniyor dediğimde ilaç almam gerekicek galiba dedim arkadaşım hee hemen başladı mi saçmalama dedi inandiramiyorum da kimseyi sanki naz yapiyormusum gibi hissettiriliyor

Ben bugün midem çok bulaniyor dediğimde ilaç almam gerekicek galiba dedim arkadaşım hee hemen başladı mi saçmalama dedi inandiramiyorum da kimseyi sanki naz yapiyormusum gibi hissettiriliyor
2 kez kustuktan sonra bunu okudum. Heralde insani katil edecekler. Canımı bıraktım lavaboda nefes almaya çalışıyorum kusmak kolay mı? Nazmış çok pis kinlendim arkadaşına hırlayasım geldi

2 kez kustuktan sonra bunu okudum. Heralde insani katil edecekler. Canımı bıraktım lavaboda nefes almaya çalışıyorum kusmak kolay mı? Nazmış çok pis kinlendim arkadaşına hırlayasım geldi
Kuzular size 9. Haftadan bildiriyorum. İçebildiğiniz kadar su için. Çünkü bu haftalara geldiğinizde isteseniz de içemiyorsunuz. Yani herkeste aynı olmaz tabiki ama bana doktorum ilk 3 ay ağzına bi gram bile yiyecek sokmazsan sıkıntı değil ama kesenin gelişimi için mutlaka günde 10 bardak su içeceksin demişti. 5. Haftalarda dünyadan bi haber su çizelgesi falan tutmuştum. Deli gibi su içiyordum. 6+4 de bi başladı başlayış o başlayış. Bi damla su içsem geri çıkar hale geldi. Resmen su bile kokuyor. İyi ki en başlarda su içmişim diyorum şimdi. Tabi belki sizin böyle geçmez ama yine de önden bir uyarı

Eldorin senin bilgim vardır sen yaptırmaya karar verdin diye biliyorum bu fetal DNA da organlardaki sorunlar çıkmıyor dimi sadece anamoli genetik sorunlar cikiyor
Canım genetik anomaliye bakar fetal DNA ama zaten o genetik anomaliler belli başlı organlarda bir takım hasar yaratabilir.

Yani aslında bir çok insanın düşündüğünün aksine sağlıklı değilse aldiralimdan daha önemli bir test. Eğer bir genetik anomali varsa bu bebek ne tür hasarlarla doğabilir. Bu hasarlara doğumdan hemen sonra mudehale etmek gerekebilir mı, doğum sonrası daha sıkı bir takipte ihtiyaç olur mu, anne baba nasıl desteklenmeli sağlık açısından ya da anne baba bebeği nasıl desteklemeli, bu genetik anomaliden anne baba ne beklemeli gibi bir çok soruyu cevaplamayi kolaylaştırır.

Eğer anne baba bu bebeği doğurmaya karar veriyorsa bebeğini daha yakından tanımasına ve öğrenmesine olanak tanır.

Ben çok önemsiyorum bu tür tarama testelrini o nedenle.

9+1 den herkese selamlar ve günaydın

Bulantılarım biraz daha azaldı ve artık biraz daha yaşama enerjim var gibi. Hala ara ara kasık ağrım oluyor. Bu haftayı atlatirsam bundan sonrası da sağlıklı gidecek gibi hissediyorum. Fetal DNA testi yaptırmak için firmalarla görüşmeye başlayacağım bu hafta bakalım. Doktor istemi olmadan cinsiyet söylemiyorlarmış ama bir şekilde ayarlamaya çalışacağım doktorumu artırım en kötü. Bir hafta sonra bir kere daha kalp atışını duymaya gideceğim 2 Ocak için randevu aldim. Bu sefer inşallah ultrason fotoğrafı almayı unutmam

İçimden böyle bir güncelleme geldi bugün.

5+4 kese
6+4 kalp sesi duyduk sukurler olsun

Kızlar bu arada yarın tatile çıkacağız. Doktorum olurda hastalanırsam diye antibiyotik ve parol verdi. Boğazların şiştiği anda başla uzamadan geçsin hemen dedi. Sizler hastayken hiç ilaç kullanmadınız diye hatırlıyorum. Sakıncası yoktur değil mi?

Antibiyotik kullanmamaya çalış canım. Hastalığın bakteriyel mı virutik mı olduğunu anlamadan antibiyotik kullanmak doğru değil. Parol un bir sakıncası yok. Ben sadece burun açıcı kullanmak zorunda kaldım başka türlü ne nefes alabildim ne de uyuyabildim. Hala da tıkalı burnum ne yazık ki

Merhaba canım nasılsın bugün? Nipt dediğin fetal dna testi mi acaba
İyiyim canım çok şükür sorduğun için teşekkür ederim sanırım ikisi de aynı test ben de çok bilgi sahibi değilim ama nipt sonucuna göre başka bir teste ihtiyaç duyulmuyor üçlü dörtlü tarama gibi. Yani kesin sonuç veriyormuş büyük oranda

Kızlar selam. Benim sürekli mide ağrım oluyor ve bağırsaklarım da iyi değil. Gebelik bir şeyi mi tetikledi diye korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…