- 19 Nisan 2024
- 1.356
- 1.515
Ben 40 yaşındayımKizlar sakin olun. Ben hem 38 yasindayim hem paxera ile gebe kaldim. Benim kadar anksiyete depresyon allah gostermesin. Kaygiyi aman yukseltmemeye cabalayin isin icinden cikmak.zorlar yoksa. Kafaniz saglamsa sikica tutun.
İnşallah teşekkür ederimPsikolojikdir kendinizi üzmeyin olumlu düşünün olumlu olsun herşey
Hayırlı olsun
Kaç hastalıkken duyulmadıMaalesef duyamadıpazartesi tekrar gel dedi inşallah sorun yoktur
Oh canım maşallah çok sevindimBen 40 yaşındayımbelki bu yüzden evhamliyim bu kadar.bu arada kontrolden geldik .herşey yolunda dedi doktor sadece hafif kese içi kanama alanı var ama çok önemli değil dedi.panik olacak birşey değil dedi.esim ilk deefa kalp atışını dinledi 10.27 mm olarak yan gelmiş yatıyor bizimki
7+1 sat a göre ama ultrasonda 5+5 görünüyor. Daha öncede geriden gelen hafta bi hamilelik yaşadım ve dusukle sonuçlandı çok üzgünümKaç hastalıkken duyulmadı
31. Haftada rahim ağzı 1.8cm’e düşünce son 2 ay yattım. Kanamam olmuştu serumla 38. Haftaya uzatabildik. Bebek ağırlaştıkça düzenli ölçtürmek gerekiyor rahim ağzını. Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.Kızlar aranızda rahim ağzı kısalığı olan veya daha önce leep operasyonu geçiren var mı?
Sağol canım benimOh canım maşallah çok sevindimharika haberler. Hep böyle gizel haberler olsun
Şimdi ben 5 haftalık hamileyim ama daha önce leep ameliyatı oldum. Rahim ağzımdan bir kısım kesilip çıkarıldı. Haliyle tedirgin oluyorum doktor serklaj gerekebilir dedi ama nasıl bir süreç, ne zaman serklaj yapılır işe yarar mı bilmiyorum31. Haftada rahim ağzı 1.8cm’e düşünce son 2 ay yattım. Kanamam olmuştu serumla 38. Haftaya uzatabildik. Bebek ağırlaştıkça düzenli ölçtürmek gerekiyor rahim ağzını. Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.
Ultrason olmadan kalp atım hızını nasıl ölçüyorlar merak ettimNe güzel çoğunuz kalp atışlarını duymaya başlamışsınızbenim yaşadığım ülkede ultrasonda kalp atışını ölçmek yasak bebek çok küçükken ama kalp atım hızını ölçebiliyorlar umarım haftaya 6+0’da ölçülebilir
İnşallah bu sefer iyi sonuçlanır7+1 sat a göre ama ultrasonda 5+5 görünüyor. Daha öncede geriden gelen hafta bi hamilelik yaşadım ve dusukle sonuçlandı çok üzgünüm
Atımlar görünüyor canım dopler de ama ses dalgası gönderip dinlemenmesi lazım bende gördüm atımları ama sesi duymadım zarar veriyor kalbineUltrason olmadan kalp atım hızını nasıl ölçüyorlar merak ettim
Anladım canım ben farklı bir şekilde mi kalp atım hızını ölçüyorlar diye merak etmiştim teşekkür ederimAtımlar görünüyor canım dopler de ama ses dalgası gönderip dinlemenmesi lazım bende gördüm atımları ama sesi duymadım zarar veriyor kalbine
Aleyküm selamKizlar selam daha önce bogaz kurulduğundan şikayet etmistimcaba seker mi diye supheleniyordum ama galiba gebelik riniti oldu bende surrekli burnum kasiniyor asla nefes alamiyorum daha önce bu durumu yasayan var mi benim ilk kez başıma geldi cok zor bir durum nefessiz kalmak tavsiye verebilecek olan var mi
Kizlar 6 hafta 2 gunluk bu sabah kalp atisini gordu. Ama asiri minik dedi oyle catir catir atis sesi duymadik. O kadar stres yaptim ki kalbim durmak uzereydi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Fena hussediyorum.