Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Ben 3-4 gündür 2 saatlik aralıklarla uyanıyorum ama zaten uyku da normal değil offf şu an bile gece 02.05 ben hala ayakta gözüme uyku girmiyor ya, umarım bir an önce geçer
Kalp sesini guzelce duyalim insaAllah ondan sonra daha bir rahatlariz bence.

Kalp atışı 5+6

Kizlar 6 hafta 2 gunluk bu sabah kalp atisini gordu. Ama asiri minik dedi oyle catir catir atis sesi duymadik. O kadar stres yaptim ki kalbim durmak uzereydi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Fena hussediyorum.

Benimde senin gibi 5+3 kese gördü 8mm kanamam vardı kahverengi leke şeklinde. Kanama alanı vardı hafif duphaston verdi kullanıyorum hala. Dün 5+6 dı sat göre yolksac göremedi haftaya cuma gel dedi 10mm olmuş kese dedi. Karın ultrasonu okuyorum alttan bakmiyorum doktorum rahim küçük ve dar olduğunu içşn aceleci olmayaalım dedi.Haftaya cuma bakalım nediycek .

Bende leke yok ama kese etrafında varmıs bende corasprın progestn kan sulandırıcı kullanıyorum İnşaallah sende bende guzel haber alırız canım Haftaya

Merhaba kızlar nasılsınız
Benim bugün kontrolüm var kalp atışını bebişi görürüz inşallah dualarınızı beklerim isteyen arkadaşlarıma da en yakın zamanda hayırlı evlatlar diliyorum.
Eveeet bizde geldik kalp atışını dinledik çok şükür herşey yolunda sağlıklı görünüyor şuan. 7+2 de duymuş olduk pıt pıt görünüyordu Allahım hepimizin yavrularına sağlıkla kavuştursun

Merhaba kızlar.kac gündür aktif değilim çok halsizim ve midem çok fena çıkarsam rahatlicam ama cikaramiyorum malesef dahada beter oluyor böyle olunca.Bugun kontrolüm var saat 5 de dualariniza talibim.icim bı kötü ve sıkkın anlamadım Allah hayırlara çıkarsın

Miden kötü halsizsin o yüzden için öyledir iyi düşün arkadaşım. Hayır olan yüz gülümseten haberler ile dön. :) dualarım seninle.

Miden kötü halsizsin o yüzden için öyledir iyi düşün arkadaşım. Hayır olan yüz gülümseten haberler ile dön. :) dualarım seninle.
İnsallah canımçok sağol gerçekten bu hafta beni iyi silkeledi her anlamda ruhsal olarak da fiziksel olarak da baya zorlandım.dedigin gibi inşallah rabbim hayırlı güzel haberlerle döndürsun.ister istemez kaygı yukleniyoruz.dunden beri özellikle içim çok sıkkın .garip gelicek belki ama birşeyler koptu sanki bende kayıpların korkusundan da böyle hissediyor olabilirim bilmiyorum ama bağlantı kuramiyorum hissedemiyorum duygu anlaminda

Bak bende salı gününden beri lekeleniyorum dün kese hala duruyordu hatta mm olarak büyümüştür ama içimdeki o hissiyat gitmedi. Çünkü ilk bebeğim düşükle sonuçlanacak şekilde kaybettim. Hatta alttan muayene esnasında keseyi patlattılar deneyimsiz acil doktorları sayesinde. Şimdi herşey bana kayıp mı hissetmiyorum aha birşey oldu kaygısıyla ilerliyor. Henüz 6 haftalık olduk bugün. Henüz yolk bebek kalp atışını hiç birşey göremedik. Haftaya bakıcaz dedi doktor. Ama kötü hissettiğine inanınca daha da beter bir hale giriyor insan. Kafanı topla güzel düşün.:) herşey güzel düşünmekle şekilleniyor ben inanıyorum güzel haberle ile döneceksin buraya.

İnşallah canım.gercekten psikolojik olarak yipraniyoruz kaygılarımız bizi ele geçiriyor. seni çok iyi anlıyorum ben kalp atışını geçen hafta duydum dahada kaygılı olmaya başladım artık içimde bir can var ve ben duydum onu.insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız gerçekten ister karnında ister yanında rabbim evlat ile sinamasin.kanama alanı ve lekelenme bendede oldu canım güzel dinlenme ve biraz yatma ile atlatırsın inşallah. Kendini çok yorma karnını zorlama benimde dualarım seninle ve sizinle

Allah razı olsun arkadaşım . Rabbim kimseyi sınamasın. bebiklerimize kavuşalım. Sağlıkla sihatle sağlıklı sihatli inşallah amin

Kizlar sakin olun. Ben hem 38 yasindayim hem paxera ile gebe kaldim. Benim kadar anksiyete depresyon allah gostermesin. Kaygiyi aman yukseltmemeye cabalayin isin icinden cikmak.zorlar yoksa. Kafaniz saglamsa sikica tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…