- 5 Ekim 2014
- 445
- 485
Şu an 6+2 7 de giderim bir daha inşallahBu kaçıncı haftanız.
Benim de öğleden sonra akşam yoğunluklu oluyorKızlar gün içinde hiç midem bulanmıyor yiyorum içiyorum ama gece oldu mu sabaha kadar mide bulantısıgece 2-3 uyanıp oturuyorum sabaha kadar. benim gibi olan varmı? bu işte bi terslik var
Rahim ağrısı normal canım rahim büyüyor. Ama titremeyi ilk defa duydum yan etki olarak iyi yapmışsın öne almakla doktorun söyler sebebiniKızlar ya progestan bende titreme yapıyor uyurken bunu fark ettim doktor kontrolünü öne aldım biraz, ve rahim ağrım var biraz normal mi bilmiyorum
Geçenlerde yazdım ben de rahim kasılması değil de yani kendimi gerdirme ihtiyacım oluyor yatarken sürekliKızlar bende de rahim kasılması oluyor özellikle gece sanki rahim kasılıyor ve ayaklarımı gerdiriyorum bi anda sonra o harekete uyanıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz bu durum
Aynen gerdirme gibi ama sanki o anda karnım da geriniyor gibi bilmiyorum karışık durumlar içindeyimGeçenlerde yazdım ben de rahim kasılması değil de yani kendimi gerdirme ihtiyacım oluyor yatarken süreklihatta bir arkadaş chapgpt’ye sordum demişti. Vücudumuz değiştiği için oluyormuş. Korkulacak bir şey yokmuş
Evet evet aynen böyleAynen gerdirme gibi ama sanki o anda karnım da geriniyor gibi bilmiyorum karışık durumlar içindeyim
Evet cnm gorunur Allahin izniyleKızlar yarın doktora gideceğim 5+2 oluyorum, kese görünmeli dimi ?
Ya esnemek gibi ama normal hayatımda hissettirdiği gibi değil. Çok değişik nasıl anlatayım. Şöyle kendimi bi direkten aşağı sallandırsam geçmeyecek. Öyle esneme ihtiyacı değil. Kaslarımı geresim geliyorkızlar ben anlamadım gerinmek dediğiniz esnemek gibi mi niye gerinme ihtiyacı olunca gerinmiyosunuz valla hiç anlayamadım aydınlatın beni
İnşallah canım.Yarin güzel haberlerle gelirm umarim buraya.Evet cnm gorunur Allahin izniyle
Günde 1 kahve hakkım var benim filtre veya Türk kahvesi içebilirsin dedi doktorum. Zararı olacağını sanmıyorumKızlar bsy daha sorucm sizlere,ben Türk kahvesini seviyorum günlük küçük bir fincanin zararı olur mu?
Kendini nerde rahat hissediyorsan oraya gitKızlar bende geldim ama tahmini doğum 3 Eylül ama sezeryan olur büyük ihtimalle ağustos doğum diye tahmin ediyorum. Ben Eylül annelerine mi yoksa buraya mı gelmeliyim
canın hangisine istiyosa bence. ben 5 ağustos ama temmuzda doğar sezaryen olcak büyük ihtimal. burda takılıyorum genelde arada temmuz annelerine de bakıyorumKızlar bende geldim ama tahmini doğum 3 Eylül ama sezeryan olur büyük ihtimalle ağustos doğum diye tahmin ediyorum. Ben Eylül annelerine mi yoksa buraya mı gelmeliyim