Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    4
Söylerken önce “la havale vela guvvete illa billahil aliyyil azim “ diyin sonra söyleyin .. nazar, zulüm, büyü, yoksulluk gibi akla gelebilecek her derdin ilacıdır

Bende çok bilinçli yapmıyorum ama içim rahatlıyo en azından kötü enerjiyi aldığına inanıyorum. Elma sirkesini suda seyreltiyorum duştan çıkmadan baştan aşağı döküyorum koku falan kalmıyo kuruyunca uçuyor gidiyor

Söylerken önce “la havale vela guvvete illa billahil aliyyil azim “ diyin sonra söyleyin .. nazar, zulüm, büyü, yoksulluk gibi akla gelebilecek her derdin ilacıdır
Valla ben anneme söylerken demesem de olur ama annem başkalarına söylerken söylesin içinden iyi fikir teşekkürler şimdiden maşallah hepimize

Cnm sirke hurafe yani tuketildiginde bazi faydalari var tbiide ole gozden bilmem neyden koruma gbi nir etkisi yok diye hocalardn duydum
En etkili nas ve felak suresi diye biliyorum ve fatihanin ii gelmeyecegi birsey yok dior hocalar
Ayrica googleye nazar duasi yazin ilk yazan dua da direk nazar duasi.
Boyle seyler hem psikolojik olarkda dha guvende tutr hem sirkedn cok dha etkili oldugu kesjn :)

İnsanlar kötü niyetli olmasa da bazen etkileyebiliyorlar bence, dikkatli olmakta fayda var, çok da içimize almamak gerek tabii

Canım ben zaten hurafelere inanmam sadece öylesine işte hani yapmadık demeyelim yoksa yaratan nasip edecekse kimse önüne geçemez, dediğin gibi psikoloji rahatlatma yani yoksa hiçbişe kanıtlı değil.

Buhu kesin olarak nasil ogrenebilirim koku yanma ve kasinti varsa problemdir dedi bende koku yanma kasinti yok ama bana normal gelmiyor sari akintim hergun olmuyor ama sut kesigi hergun oluyor
Bendede acik yesil renkte vardi sorun etmedi sut kesigide progestan fitil kullaniyorsan o yapiyor

Eldorin canım ben bugün doktora gittim kese var yolk sac göründü ama bebek görünmedi. Geç döllenme olabilir dedi. İnş herşey yolundadır

Buhu kesin olarak nasil ogrenebilirim koku yanma ve kasinti varsa problemdir dedi bende koku yanma kasinti yok ama bana normal gelmiyor sari akintim hergun olmuyor ama sut kesigi hergun oluyor
Canım bendede oluyor ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim oda etkili olmuştur diye düşündüm ama progestan kullanıyorsan oda öyle kesik gibi geliyor.

Benim bir tek kocam ve mecburen müdür yardımcım biliyor 2 tane projem yokmuş gibi 3. Kitleyince söylemek zorunda kaldım. Yani henüz anne babam kayınvalidem kardeşlerim bile bilmiyor kayıp olunca 3 ay beklemek istiyorum söylemek için.
Başka planımız tatile çıkıcaz de söylemek istemezsen. Geldiğinde belki seni halinden anlar bulantı uyku vs

Ya koyu sarı akıntı bende de var. Doktora soracağım nioli yağı damlatıyorum çamaşıra. Umarız enfeksiyon değil hormonlardandır

Bendede acik yesil renkte vardi sorun etmedi sut kesigide progestan fitil kullaniyorsan o yapiyor
Yok canim progestan kullanmiyorum
Ya koyu sarı akıntı bende de var. Doktora soracağım nioli yağı damlatıyorum çamaşıra. Umarız enfeksiyon değil hormonlardandır
İnsallah bende onu diliyorum doktoruma yazdim travazol krem onerdi gecmezse fitil vericem dedi. Pazarteside idrar yolu icin test yaptiricam zaten ama ben hamile olmadan once bu sekilde bembeyaz akinti kulodumda gormuyordum sivi seklinde arada oluyordu smdi koyu kivamda aradada sari peceteye silince geliyor insallah hamileliktendir.

Canım bendede oluyor ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim oda etkili olmuştur diye düşündüm ama progestan kullanıyorsan oda öyle kesik gibi geliyor.
Canim ben progestan kullanmiyorum ama korktum enfeksiyon vardir diye doktorumla gorustum krem verdi gecmezse de fitil vericem dedi bunlar hamilelikt zararli degildie insallah

Merhaba kızlar 4 haftalık olanlar varmı çok erken öğrendim sat 17 kasım.
Eldorin benide eklermişim canım ucundan agustos ayını yakaladım sanırım 1 agustos olmasını isterdim kendi göğüm tarihim diğer döngü tutsaydı tam 1 agustostu ama nasip bunada şükürler olsun 21 agustos gösteriyor mevlam nasip ederse

Benmde yoğun kıvamlı satı geliyor inş hamileliktendir

Kaç haftalıksın benmde sadece eşim ve iki yakın arkadaşım biliyor kalp atışından sonra annelere söylemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…