- 22 Eylül 2023
- 88
- 79
- 8
- 30
Canım ben kullanıyorum oksaparBen de uc gun once 8+0 ken kanama yasamistim bugun kontrolde her sey yolunda cok sukur
Oksapar kullanmam gerekiyor normalde pihtilasma sorunum oldugu icin ama hoca iki hafta kullanma dedi
Benim ikinci bir kese de var ama boş kese o bozulurken fazla kanarsa saglikli keseye zarar verebilir dedi
Yine de stres hali pek gecmiyor bende
Oksapari kullanamadigim icin stres oluyorum bu sefer de :)
Gerci 5+1de de kanama oldu ve o zaman da iki hafta kullanmadim bir sorun olmadi cok sukur
Benim de doguma kadar kullanmam gerekiyor ama doktorum iki hafta kullanma dediCanım ben kullanıyorum oksaparkendim vuruyorum
Hayırlısıyla şu iki hafta geçsin kendin vurursun iğneniBenim de doguma kadar kullanmam gerekiyor ama doktorum iki hafta kullanma dedi
Ay bnde hem iğne hem aspirin kullaniyorm. Karnım mosmor ,hergn nerden vuracağmi sasiriyorm.Hayırlısıyla şu iki hafta geçsin kendin vurursun iğneniben de 8.aya kadar dedi doktor +aspirin kullanıyorum bi de. Şimdiden göbeğim ve kollarım mosmor
Bende oksapar kullanıyorumm fakat doktor aspirin vermedi şimdilik iğne yeterli dediii amaa bu durum beni biraz geriyoo yeterli gelir mi diyee sizib genetik sonuçlar nasıl acabaaaHayırlısıyla şu iki hafta geçsin kendin vurursun iğneniben de 8.aya kadar dedi doktor +aspirin kullanıyorum bi de. Şimdiden göbeğim ve kollarım mosmor
Sizin genetik sonuçları nasıll?Ay bnde hem iğne hem aspirin kullaniyorm. Karnım mosmor ,hergn nerden vuracağmi sasiriyorm.
Bende kafama göre kullanmaya korkuyorum aspirini kanama yapar diye ondan doktoru dinliyorum igne ile devam ediyorum ama tedirginimBenim de aslinda coraspin oksapar onerildi de kanama olunca once coraspinle vedalastimsimdi oksapari da kestirdi iki hafta sonra her sey yolundaysa oksapara geri baslatir belki coraspine de baslatir
3 gen heterozigot faktor5, faktor8, mthfra1298c
Benim de böyle hemen hemen pıhtılaşma sonucum. Geçen hafta lekelenme olunca coraspini 3-4gün bırak demişti. Lekelenme zaten o gün geçmişti çok şükür coraspin +iğneye devam yineBenim de aslinda coraspin oksapar onerildi de kanama olunca once coraspinle vedalastimsimdi oksapari da kestirdi iki hafta sonra her sey yolundaysa oksapara geri baslatir belki coraspine de baslatir
3 gen heterozigot faktor5, faktor8, mthfra1298c
Eşim evde olduğu zamanlar yani iğnenin saatine göre kolumdan vurduruyorum ben canım o olmayınca da göbekten kendim yapıyorum. Şimdilik sağ taraf sadece morardı yavaş yavaş sola sonra aşağı yukarı geçince dengelerim herhaldeAy bnde hem iğne hem aspirin kullaniyorm. Karnım mosmor ,hergn nerden vuracağmi sasiriyorm.
Ben pek anlamıyorum ama raporumu gören doktor kesin igne kullanman lazm dyo,homozigotms bnm .Sizin genetik sonuçları nasıll?
Ben hep gobektn yapyorm koldn hiç yapmdm dhq önce denesem olck cnku karnım bildgn çürüdü, yaparken damara fln denk geliyor herldeEşim evde olduğu zamanlar yani iğnenin saatine göre kolumdan vurduruyorum ben canım o olmayınca da göbekten kendim yapıyorum. Şimdilik sağ taraf sadece morardı yavaş yavaş sola sonra aşağı yukarı geçince dengelerim herhalde
Bende pai 4g homozigot ondan banada iğne başlattı hemen aman coraspine gerek yok dedi kafam ona takıldı herkes beraber kullanıyor genelde..Ben pek anlamıyorum ama raporumu gören doktor kesin igne kullanman lazm dyo,homozigotms bnm .
İğneden sonra pamuğu sadece hafif bastırarak orayı tutun ovalama falan yapma canım. Koldan da kendi kendine zor olur çünkü löp et kısmını tutup vuruyoruz ya. Kalçadan da oluyormuş ben denemedim hiç ama sağlık ocağına sorup kalçayı da deneyebilirsinBen hep gobektn yapyorm koldn hiç yapmdm dhq önce denesem olck cnku karnım bildgn çürüdü, yaparken damara fln denk geliyor herlde
İğnenin havasını sonuna kadar almazsanız morarır hepAy bnde hem iğne hem aspirin kullaniyorm. Karnım mosmor ,hergn nerden vuracağmi sasiriyorm.
Kese için 11 mm dedi diye duydum ama emin değilimArkadaşlar son adet 19 kasım, gebelik var bugün kese göründü ama bebek yok henüz. 6+3 haftadayım adet tarihine göre. Bebeğin görünmemesi normal mi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Genelde 6 dan sonra kalp atışı duyanlar var . Ama bı hafta sonra gelın dediyse doktorunda bildiği var . İnşallah bebeğiniz sizinledirArkadaşlar son adet 19 kasım, gebelik var bugün kese göründü ama bebek yok henüz. 6+3 haftadayım adet tarihine göre. Bebeğin görünmemesi normal mi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?