• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ben ikisinde de takılırım 🙈 çok aradayız. Benim bir önceki doğumum gibi olursa ben ağustosun ilk haftası doğururum muhtemelen 7 sinde falan 🥰 ama her gebelik her bebek farklı o yüzden belki de erken gelir hiç belli olmaz.

Ay önce bı sağlıkla su 13 haftayı tamamlayalim da hayırlısıyla 🙈 şimdiden bunları düşünüyorum 🥰

Ay inşallah kuzum benim ❤️
En önemlisi 13 hafta mı 😀 ben çok acemi olduğum için hiç bilmiyorum 😀 mesela arkadaşlarımıza falan kaçıncı haftada haber vermemiz lazım 😀😀

Ahahahha tamam 😍 bişey soracağım sizdede bacak ağrısı varmı iki gündür sağ bacağım sızlıyor normalmi bu durum
Bende ağrı yok bacak ağrısı. Ama kişiden kişiye değişir bu belirtiler. Rahim büyüyor ve ister istemez bazı sinirlere baskı yapıyor ❤️ yaşasın 🙈
Eldorin Eldorin Umutvari Umutvari Beklenen doğum tarihi 1 Ağustos olanlar olarak bir grupta daha buluşuyoruz ☺️
Ay evet ya bir oraya bir buraya yetiscez muhtemelen 😂

Eldorin Eldorin kızlar ya bugün biraz yoğun geçti fazla ayakta kalmak zorunda kaldım. Sağda ve solda ağrılarım var normal mi bu ağrılar
Canikom ya yorgunluktan olur çok normal. Biraz dinlen uzan böyle durumlarda. Bir de rahim genislemeye başladı o da sancı yaoar ara ara ❤️ gebelikde tedirgin olunacak tek şey kanama. O da her zaman düşük anlamına gelmez ❤️ için rahat olsun bebişim ❤️
Merhabalar bende regl gecikmesinin 3.günündeyim pazartesi kontrole gideceğim inşallah güzel haberler alırım ❤️❤️
Ay hayırlısı olsun kuzum ❤️ inşallah güzel haberler getir bize ❤️

Canikom ya yorgunluktan olur çok normal. Biraz dinlen uzan böyle durumlarda. Bir de rahim genislemeye başladı o da sancı yaoar ara ara ❤️ gebelikde tedirgin olunacak tek şey kanama. O da her zaman düşük anlamına gelmez ❤️ için rahat olsun bebişim ❤️

Ay hayırlısı olsun kuzum ❤️ inşallah güzel haberler getir bize ❤️
Canımsınnn valla bu süreçte sürekli sana yazacağım gibi duruyor 😀😀 sağol kuzucum. Eve geldim Progestan yaptım ve yattım hemen ağrım baya azaldı

Eklentiler

• IMG_9719.jpeg
    IMG_9719.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 120
Evet kendini gösteriyor😍daha önce 13 haftalık kürtajım var biraz korkuyorum aslında bana dua ederseniz çok sevinirim ❤️
Canım kaybın için çok üzgünüm benim de iki tane kürtajım var. Düşük ve kürtaj sonrası hamile kalmak biraz daha kaygılı bir gebelik geçirmeye neden olabiliyor. Ama yeniden hamile kalmak bile bizim için büyük bir cesaret ❤️

Bu sefer umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi 💐

Canım kaybın için çok üzgünüm benim de iki tane kürtajım var. Düşük ve kürtaj sonrası hamile kalmak biraz daha kaygılı bir gebelik geçirmeye neden olabiliyor. Ama yeniden hamile kalmak bile bizim için büyük bir cesaret ❤️

Bu sefer umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi 💐
Ne kadar güzel yazmışsın, o kadar doğru ki her kelimesi❤️
Sağlıklı bir gebelik geçirmek tek isteğim❤️

Kizlar nasıl gidiyor? Ben yarın tekrar test yapacağım her ihtimale karşı sadece bir tane test yaptım şu ana kadar. Bugün gecikmenin 2. Günü kan vermedim henüz 5+ haftaları bekliyorum onun için.

Sizce erken gebelik testi mı yapayim yoksa normal test mı alayım ne dersiniz?

İlkini battan 1 gün önce erken gebelik testi ile öğrenmiştim markası bebe time

Insallah ben de olurum bu grupta, hep yazın doğsun istedim. Soğuk aylar gözümde büyüyor. Bu ay olmazsa uzun bir ara vereceğim sanırım bebek planına

Insallah ben de olurum bu grupta, hep yazın doğsun istedim. Soğuk aylar gözümde büyüyor. Bu ay olmazsa uzun bir ara vereceğim sanırım bebek planına
İnşallah burada olursun canım ama benim oğlum kasım doğumlu mesela o zaman da yaza tam güzel zamanlaro denk geliyor soğuktan hiç korkma ❤️

Kizlar nasıl gidiyor? Ben yarın tekrar test yapacağım her ihtimale karşı sadece bir tane test yaptım şu ana kadar. Bugün gecikmenin 2. Günü kan vermedim henüz 5+ haftaları bekliyorum onun için.

Sizce erken gebelik testi mı yapayim yoksa normal test mı alayım ne dersiniz?

İlkini battan 1 gün önce erken gebelik testi ile öğrenmiştim markası bebe time
Bence yine erken gebelik testi yap böylelikle ne kadar koyulaştığını görürsün. Hatta mümkünse aynı marka olsun 😍

Back
X