Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Ben bu sene 77 aldım canım bir türlü yukseltemiyorum,bu da matematik yapamadığım için
Cok klise ama önce yapabilecegine inanman gerekiyor.ki şoyle de bir gercek var herkes her seyde iyi olamaz olmak zorunda da degil.belli basli konulari belirle kpss de yapabilecegin ilk temel konular onlarin üzerine git,hepsini yapmak zorunda degilsin.sana kac net yetiyor matematikten ve yapilabilir konulari cikar bu konulardaki sorulari yapabilsen o neti karsiliyor mu? Eger evetse sadece o konulara bak ve sinava kadar uzmanlas o konularda.ve önce cikmis sorularin cözümlerini izle youtube dan sonra basla

hadi inşallah
daha zaman var . ondan ümidim var . bir şekilde hallederiz inşallah

Canım mehmet bilge hoca var, çok güzel yol haritası çizdi. En çok çıkan konuları belirledi. Onlara göre çalıştım bu sene ben. 18 net cikacak konulardi ama sınavda o heyecan strese süre yetmiyor. Cokcok çok daha fazla iyisi olmak gerekiyor.

Allah yardim edecek inş canım, bir yerden başlayacağız. buradaki kadın örnekleri çok güzel, gün gelir bizde gelip burada başkalarına hikayelerimizi paylaşırız. Bunun hayalini hep kuruyorum
InsAllah bizde baskalarina umut ilham oluruz ins atanirz
Allah yardim edecek inş canım, bir yerden başlayacağız. buradaki kadın örnekleri çok güzel, gün gelir bizde gelip burada başkalarına hikayelerimizi paylaşırız. Bunun hayalini hep kuruyorum

Bundan 6 yil once milli egitim asci yardimciligi sinavina girmistim guzelde gecmisti kalfalik belgesi vereceklerdi o zaman 50 lira istemislerdi belge icin ben yatirmamistm acikcasi umursamamistim o kadar bugun e devletime baktim o belgem gorunuyor bunun bana kpss sinavinda faydasi olur mu

Özel sektörde iş basvurusunda etkili olur camim

Canım örgün mü okuyorsun hem iş hem okul saatler çakışıyor mu nasıl oluyor

Allahım en doğru ve en hayırlı zamanda nasip etsin bebişi vakti saati vardır canım moralini canını sıkmamaya çalış

Canım mahkeme kararıyla Türkçede bir soru iptal edilmiş, sonuç ve sıralamalar yeniden guncellenecekmis ne berbat bir döneme denk geldik

Ya aslında matematikten felan çok soru vardı iptal edilmesi gereken. Şimdi mi akillarona gelmis
Mahkeme sorunun yanlış olduğu kararını vermiş ama iptal edilip edilmediğine dair ösym hiçbir açıklama yapmadı bakalım nasıl bir süreç olacak bana kalırsa ösym susmaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…