Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

sen bize matematik tiyoları ver
biz bana tarih coğrafya tiyosui verelim. :eek:
Kuzu bugün ne yaptığımı sormadin🤣 dun denklem çözme ve harfli ifadeleri bitirdim. 168 sorusu vardı ama ilkokul duzeyinde🤣 bugün rasyonel sayı sorularini bitiricem 👍 niyet ettim 7 adımda temel matematik kitabini bitirmeye 🤲👏👍

Kuzu bugün ne yaptığımı sormadin🤣 dun denklem çözme ve harfli ifadeleri bitirdim. 168 sorusu vardı ama ilkokul duzeyinde🤣 bugün rasyonel sayı sorularini bitiricem 👍 niyet ettim 7 adımda temel matematik kitabini bitirmeye 🤲👏👍
hey maşallah arkadaşıma.
olsun sakın küçümseme. çok iyi yaptın . tebrik ederim.

15 net yapsam acaba çıkar mı 🥺 tabi bu arada gk 41 den 50ye cikmak lazım 🫣 Türkçeyi de yukseltmek lazım 🫣 puani matematik yukseltecek tabi kabul ediyorum kuzu 🥺
Allammmm.
bunları nasıl yapcaz.
120 soruda 90 net gibi mi demek istiyorsun acaba. eğer öyleyse yanmışık ...

Safransari Safransari safran kuzusu 83 puaniyla bize ışık yakar. Söylemişti unuttum şimdi 🫠🤤 imkansız değil be kuzu korkutma kendini. Safran 6 matematik kitabı çözmustü en korkutucu bu🫣🥺
vay anasını . ne diyon . 6 matematik. maşallah . yani benim kapasite o kadarı kaldırmaz .

dgs de 1 kitap çözdüm.
yavaşlığım ise kaplumbağa resmen. soru çözümüm matematikte çok yavaş.
yanlış yapmayayım diye.
25 tane çözdüm sınavda 1 yanlış çıktı. öyle lisansa başladım .

atandığım dönemdeki kpss de ise en son matematiğe giriştim. çünkü onda iyi değildim.
7 tane mi 10 tane mi ne çözdüm. ordan da 1-2 yanlış çıktı mı . hatırlamıyorum.
kpss de totalde zaten 5 yanlış mı 7 yanlış mı ne çıkarmıştım. öyle atandım. yanlış yapmamaya odaklanmalıyız . doğrular gitmesin.

Birde ben sınavda mala bağlıyorum kendimi 🥺
merak etme hepimiz aynıyız . panikten neye uğradığımızı şaşırırız .
şimdi atanmış olduğumdan o kadar gerilmem . stres yapmam zaten diye düşünüyorum.
dgs de de aşırı mala bağladım senin gibi.
sarhoş gibi çıktım sınavdan. ne yaptım . ne çözdüm. bilmeden çıktım.

vay anasını . ne diyon . 6 matematik. maşallah . yani benim kapasite o kadarı kaldırmaz .

dgs de 1 kitap çözdüm.
yavaşlığım ise kaplumbağa resmen. soru çözümüm matematikte çok yavaş.
yanlış yapmayayım diye.
25 tane çözdüm sınavda 1 yanlış çıktı. öyle lisansa başladım .

atandığım dönemdeki kpss de ise en son matematiğe giriştim. çünkü onda iyi değildim.
7 tane mi 10 tane mi ne çözdüm. ordan da 1-2 yanlış çıktı mı . hatırlamıyorum.
kpss de totalde zaten 5 yanlış mı 7 yanlış mı ne çıkarmıştım. öyle atandım. yanlış yapmamaya odaklanmalıyız . doğrular gitmesin.
Ah be kuzuuuu,sende kötü değilsin aslında. 25 te 24 muhteşem. Benim bu kadar yüksek hedefim yok. 15 istiyorum 10 bile yapamadım 🥺 senin hizlanman gerekiyor anladığım kadarıyla. Önüne al bir yılın sorularını çöz bakalım ne durumdasın 👏👍

merak etme hepimiz aynıyız . panikten neye uğradığımızı şaşırırız .
şimdi atanmış olduğumdan o kadar gerilmem . stres yapmam zaten diye düşünüyorum.
dgs de de aşırı mala bağladım senin gibi.
sarhoş gibi çıktım sınavdan. ne yaptım . ne çözdüm. bilmeden çıktım.
İşte bu bile yaptığımız soruları etkiliyor kuzum, ins geçecek 🤲🫶

Ah be kuzuuuu,sende kötü değilsin aslında. 25 te 24 muhteşem. Benim bu kadar yüksek hedefim yok. 15 istiyorum 10 bile yapamadım 🥺 senin hizlanman gerekiyor anladığım kadarıyla. Önüne al bir yılın sorularını çöz bakalım ne durumdasın 👏👍
evet . hız çok önemli de bende nasıl bilmiyorum.
daha son yılların sorularını çözebilecek yerde değilim. sadece video izleyerek başladım .
benim yolum uzun gibi. :eek:

evet . hız çok önemli de bende nasıl bilmiyorum.
daha son yılların sorularını çözebilecek yerde değilim. sadece video izleyerek başladım .
benim yolum uzun gibi. :eek:
Kuzu önemli olan yola çıkmak, çıktıktan sonra yolun sonu bulunur elbet 🤲🫶🥰🍒 bak ben birakmadim sen bırakmayacaksın. Devam ediyoruz. Başlarken tabiki kolay olmuyor,çok zor geliyor. Anlamıyorsun. İnsan sonra alışıyor, düzen kuruluyor🫶👏

X