Allah yardımcın olsun canım benim,kolaylık diliyorum. Anne arkadaşlarım yazacaktır. İlla bir çözüm bulunurBilmiyorum o kadar zor bir bebegim.var ki.sürekli kucak isteyen gece bile kucagimda uyuyan.nasil zaman yaratip da calisabilirim tek sorunum bu.aksam.uyuyunca calis olayim da yok uyuturum yarim saate bir uyanir ( bu en uzun süre) en son pes ederim uykusu rezil olmasin uyusun diye gider yatar kucagimda uyuturum.böyle.bir bebekle nasil hazirlanirim su an bunu dusunuyorum
Saol canimAllah yardımcın olsun canım benim,kolaylık diliyorum. Anne arkadaşlarım yazacaktır. İlla bir çözüm bulunur
Youtube dan hangi hocalari izliyorsunuz peki?Matematik öğretmenliği ne kadar güzel, çok imreniyorumMatematik yapamadığım için yaparsın canım anne olup derece yapan çok kişi var. Online eğitim almadan yotubeda videolardan bile hazirlansan kafi gelir diye düşünüyorum canım. Kadınlar istediğinde çok şey başarıyor. Üç çocuğu olup derece yapan çok kadın arkadaşın başarı videolarini izledim ben. Burada kazanan arkadaşlarımda anne
MerhabaYoutube dan hangi hocalari izliyorsunuz peki?
MerhabaBebekli derece yapan,atanan anneler bana yazabilir mi lütfen
Merhabalar hosbuldum.benim bebegim 10 aylik ve benden baska bakacak kimse yok.ve de zor bir bebek.dolayisiyla boyle.bir sürec bu sekilde nasil basedilir yapabilen var mi merak ediyorim hayalci de olmak istemiyorum,su anda bile kanguruyla kucagimda uyuyor evi turluyoruz.masallah size deMerhaba
ben sayılabilir miyim bilmiyorum.
5 yaşında ve 1 yaşında 2 erkek çocuk vardı. 6 ay kala sınava aşırı dişimi sıktım çalıştım. sıfırdan.
kafaya taktım atanmaya.
atandım.
sonra dgs ile lisans tamamlamaya geçtim. lisans bitecek bu yıl nasipse.
o nedenle 2026 lisans için mühendislik ataması için şansımı deneyeceğim.
Kararliyim sadece nasil noktasi dusundururuyor,eğer istiyorsanız imkan alanı açabilirsiniz kendinize. çalışma amacıyla.
kesin kararlıysanız bir şekilde oluyor .
yani zor tabi.Merhabalar hosbuldum.benim bebegim 10 aylik ve benden baska bakacak kimse yok.ve de zor bir bebek.dolayisiyla boyle.bir sürec bu sekilde nasil basedilir yapabilen var mi merak ediyorim hayalci de olmak istemiyorum,su anda bile kanguruyla kucagimda uyuyor evi turluyoruz.masallah size de
o çıkış ve kaçış noktasını kendine göre kendin oluşturacaksın.Kararliyim sadece nasil noktasi dusundururuyor,
Canım tarih ramazan yetgin, coğrafya mehmet eğit, vatandaşlık esra ozkaynak, matematik ihtiyacın yoktur zaten. Türkçe yelda ÜnalYoutube dan hangi hocalari izliyorsunuz peki?
Bebekli derece yapan,atanan anneler bana yazabilir mi lütfen
Dimi yaa matematik, atanamiyorsam sebebi matematiksen bize matematik tiyoları ver
biz bana tarih coğrafya tiyosui verelim.
Maalesef kizimi uyuturken elime aliyorum tlf evin icinde gezerken,tv hic acmiyorum.zaten,o uyuyunca ev isleriyle ugrasiyorum,tlf kurcalarken de yaptigim sey alisverisyani zor tabi.
benim de yardımcım yoktu. zaten ev hanımıydım o süreçte.
10 aylık bebek kanguru. sırt ağrısı yapar.
ilk çocuk benim öyleydi. çok yordu beni. yapışık geziyorduk.
tv izlemek ya da telefon kurcalamaya vaktiniz kalıyor mu. eğer kalıyorsa bu vakitleri yuğtub videolarını izleyerek değerlendirin. hatta çocukla birlikle de izleyebilirsiniz . sesten rahatsız olmazsa. tv ye yansıtıp . o zaten anlamaz . çizgifillm diye tutturamaz nasılsa.
Bu sene oldu oldu bir daha hazirlanamam 1 yildir calismiyorim seneye kesin baslamak isterim ise calisirken de zaten hazirlanamamo çıkış ve kaçış noktasını kendine göre kendin oluşturacaksın.
bebekli birine ne diyebilirim ki.
çocuktan her fırsat bulduğunda çalışmak durumundasın.
zaten daha var. süre içinde zamana yayarak.
idealin buysa . vakit bulursun.
şimdi zamanı değil dersen bir kaç yıl içinde ister istemez atanmak isteyeceksin.
evde olmuyor . çocuk büyüt . saçını süpürge et . olmuyor . ev zor iş
Haha uyar bana ilk tüyo sadece matematik olarak dusunmemek lazim matematigi,okududugunu anlama cok önemlo.matematik cozebilmek icin artik Türkcenin de iyi olmasi lazimsen bize matematik tiyoları ver
biz bana tarih coğrafya tiyosui verelim.
bakayim bunlara tesekkur ederimCanım tarih ramazan yetgin, coğrafya mehmet eğit, vatandaşlık esra ozkaynak, matematik ihtiyacın yoktur zaten. Türkçe yelda Ünal
Ben bu sene 77 aldım canım bir türlü yukseltemiyorum,bu da matematik yapamadığım içinHaha uyar bana ilk tüyo sadece matematik olarak dusunmemek lazim matematigi,okududugunu anlama cok önemlo.matematik cozebilmek icin artik Türkcenin de iyi olmasi lazim