Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Allah yardımcın olsun canım benim,kolaylık diliyorum. Anne arkadaşlarım yazacaktır. İlla bir çözüm bulunur

Youtube dan hangi hocalari izliyorsunuz peki?

Bebekli derece yapan,atanan anneler bana yazabilir mi lütfen
Merhaba
ben sayılabilir miyim bilmiyorum.
5 yaşında ve 1 yaşında 2 erkek çocuk vardı. 6 ay kala sınava aşırı dişimi sıktım çalıştım. sıfırdan.
kafaya taktım atanmaya.
atandım.
sonra dgs ile lisans tamamlamaya geçtim. lisans bitecek bu yıl nasipse.
o nedenle 2026 lisans için mühendislik ataması için şansımı deneyeceğim.

Merhabalar hosbuldum.benim bebegim 10 aylik ve benden baska bakacak kimse yok.ve de zor bir bebek.dolayisiyla boyle.bir sürec bu sekilde nasil basedilir yapabilen var mi merak ediyorim hayalci de olmak istemiyorum,su anda bile kanguruyla kucagimda uyuyor evi turluyoruz.masallah size de

yani zor tabi.
benim de yardımcım yoktu. zaten ev hanımıydım o süreçte.
10 aylık bebek kanguru. sırt ağrısı yapar.
ilk çocuk benim öyleydi. çok yordu beni. yapışık geziyorduk.
tv izlemek ya da telefon kurcalamaya vaktiniz kalıyor mu. eğer kalıyorsa bu vakitleri yuğtub videolarını izleyerek değerlendirin. hatta çocukla birlikle de izleyebilirsiniz . sesten rahatsız olmazsa. tv ye yansıtıp . o zaten anlamaz . çizgifillm diye tutturamaz nasılsa.

Kararliyim sadece nasil noktasi dusundururuyor,
o çıkış ve kaçış noktasını kendine göre kendin oluşturacaksın.
bebekli birine ne diyebilirim ki.
çocuktan her fırsat bulduğunda çalışmak durumundasın.
zaten daha var. süre içinde zamana yayarak.
idealin buysa . vakit bulursun.
şimdi zamanı değil dersen bir kaç yıl içinde ister istemez atanmak isteyeceksin.
evde olmuyor . çocuk büyüt . saçını süpürge et . olmuyor . ev zor iş

Maalesef kizimi uyuturken elime aliyorum tlf evin icinde gezerken,tv hic acmiyorum.zaten,o uyuyunca ev isleriyle ugrasiyorum,tlf kurcalarken de yaptigim sey alisveris yine kiza bir seyler bakiyorum ihtiyaclari vs,iste buraya giriyorum,bilemiyorum nasil cikicam bu isin icinden.cocukla birlikte izlesem ekran görmus olacak bir de o var maalesef hem sirt agrisi hem.bel agrisi var dün doktordan geldjm ilac kullaniyorum su anda

Bu sene oldu oldu bir daha hazirlanamam 1 yildir calismiyorim seneye kesin baslamak isterim ise calisirken de zaten hazirlanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…