77 puanının üzerine çıkmak için kaç net matematik yapmak gerekir asoscumBen bu sene 77 aldım canım bir türlü yukseltemiyorum,bu da matematik yapamadığım için
Kuzu bugün ne yaptığımı sormadinsen bize matematik tiyoları ver
biz bana tarih coğrafya tiyosui verelim.
hey maşallah arkadaşıma.Kuzu bugün ne yaptığımı sormadindun denklem çözme ve harfli ifadeleri bitirdim. 168 sorusu vardı ama ilkokul duzeyinde bugün rasyonel sayı sorularini bitiricem niyet ettim 7 adımda temel matematik kitabini bitirmeye
15 net yapsam acaba çıkar mı77 puanının üzerine çıkmak için kaç net matematik yapmak gerekir asoscum
Sayende başladım kuzu, hadi hadi demesen oturuyordum. Biraz daha ilerleyeyim de araya tarih cografyayi da eklerim. Çünkü ben bu sene yine sınava girerim soruları görmek içinhey maşallah arkadaşıma.
olsun sakın küçümseme. çok iyi yaptın . tebrik ederim.
Sana birde ramazan hocanın soru bankası lazımbugün işlerim vardı hep .
o nedenle yeni başladım videoya.
peki öğretmen olmayan da o sınava girebiliyor mu ki.Sayende başladım kuzu, hadi hadi demesen oturuyordum. Biraz daha ilerleyeyim de araya tarih cografyayi da eklerim. Çünkü ben bu sene yine sınava girerim soruları görmek için
tamam kuzu alırım .Sana birde ramazan hocanın soru bankası lazım
Tabiki giriyor kuzu, parayı veren düdüğü çalar. Ben hep girerim hep aynı puanı alır otururum aşağıpeki öğretmen olmayan da o sınava girebiliyor mu ki.
Allammmm.15 net yapsam acaba çıkar mıtabi bu arada gk 41 den 50ye cikmak lazım Türkçeyi de yukseltmek lazım puani matematik yukseltecek tabi kabul ediyorum kuzu
Çözdüm evet çok beğeniyorum. İsmail Adıgüzel onunda soru bankası çok güzel kuzu. Ikisinide Çözdüm. Daha ilave ederim de şimdilik en iyisi bunlar bencetamam kuzu alırım .
sen çözdün müydü onun bankasını
Allammmm.
bunları nasıl yapcaz.
120 soruda 90 net gibi mi demek istiyorsun acaba. eğer öyleyse yanmışık ...
Birde ben sınavda mala bağlıyorum kendimiAllammmm.
bunları nasıl yapcaz.
120 soruda 90 net gibi mi demek istiyorsun acaba. eğer öyleyse yanmışık ...
vay anasını . ne diyon . 6 matematik. maşallah . yani benim kapasite o kadarı kaldırmaz .Safransari safran kuzusu 83 puaniyla bize ışık yakar. Söylemişti unuttum şimdi imkansız değil be kuzu korkutma kendini. Safran 6 matematik kitabı çözmustü en korkutucu bu
merak etme hepimiz aynıyız . panikten neye uğradığımızı şaşırırız .Birde ben sınavda mala bağlıyorum kendimi
Ah be kuzuuuu,sende kötü değilsin aslında. 25 te 24 muhteşem. Benim bu kadar yüksek hedefim yok. 15 istiyorum 10 bile yapamadımvay anasını . ne diyon . 6 matematik. maşallah . yani benim kapasite o kadarı kaldırmaz .
dgs de 1 kitap çözdüm.
yavaşlığım ise kaplumbağa resmen. soru çözümüm matematikte çok yavaş.
yanlış yapmayayım diye.
25 tane çözdüm sınavda 1 yanlış çıktı. öyle lisansa başladım .
atandığım dönemdeki kpss de ise en son matematiğe giriştim. çünkü onda iyi değildim.
7 tane mi 10 tane mi ne çözdüm. ordan da 1-2 yanlış çıktı mı . hatırlamıyorum.
kpss de totalde zaten 5 yanlış mı 7 yanlış mı ne çıkarmıştım. öyle atandım. yanlış yapmamaya odaklanmalıyız . doğrular gitmesin.
İşte bu bile yaptığımız soruları etkiliyor kuzum, ins geçecekmerak etme hepimiz aynıyız . panikten neye uğradığımızı şaşırırız .
şimdi atanmış olduğumdan o kadar gerilmem . stres yapmam zaten diye düşünüyorum.
dgs de de aşırı mala bağladım senin gibi.
sarhoş gibi çıktım sınavdan. ne yaptım . ne çözdüm. bilmeden çıktım.
evet . hız çok önemli de bende nasıl bilmiyorum.Ah be kuzuuuu,sende kötü değilsin aslında. 25 te 24 muhteşem. Benim bu kadar yüksek hedefim yok. 15 istiyorum 10 bile yapamadımsenin hizlanman gerekiyor anladığım kadarıyla. Önüne al bir yılın sorularını çöz bakalım ne durumdasın
Kuzu önemli olan yola çıkmak, çıktıktan sonra yolun sonu bulunur elbetevet . hız çok önemli de bende nasıl bilmiyorum.
daha son yılların sorularını çözebilecek yerde değilim. sadece video izleyerek başladım .
benim yolum uzun gibi.