Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

bugün bi şeyler yaptın mı.
safranın videosunu izledin mi.
Şuan başlıyorum canım. Mehmet bilge yıldız yedi adimda temel matematik kitabından, geçen sene cozmustum. Şimdi yeniden başlayıp çok sürmeden bitiririm. Sonra konu videolarina geçeceğim. Konu videolariyla beraberde bilgi sarmalindan götüreceğim inş başlayıp bırakmayacağım. Sen yazdıkça hikayeni bana çok iyi geliyor. Birde safranin hikayesi bana çok güç veriyorsunuz

bilgi sarmalı baktım da . tyt yazıyor . doğru mu gördüm. yoksa başka bi kitap mı var .
yapacak bi işin yoksa en güzeli ders çalışmak . boş zamanı o şekilde değerlendirmek .

bilgi sarmalı baktım da . tyt yazıyor . doğru mu gördüm. yoksa başka bi kitap mı var .
yapacak bi işin yoksa en güzeli ders çalışmak . boş zamanı o şekilde değerlendirmek .
Evet kuzu o da tyt kitabı ama temel atmak ve soru görmek için acil matematik ile ikiside çok iyiler. Önemli olan hız kazanmak, bazı kitaplar ciddi anlamda zorluyor çünkü. Resmen soru kasiyorlar

Canım bu topikte çoğunluk atandi, atanmayan iki kişi kaldık seninle üç oluyoruz yukarıda mehmet hocanın videolarini paylaştım, bir göz gezdir. Fikrin olsun
Ayy insAllah bu topcte bizse ataniriz bunu da paylasiriz insAllah 2 yil disimizi skp calisan kadinlar.kervanjna katilriz Rabbim
Bende hazirlandigimi hicckimseye soylemicem esime dahi bu sefer asker kendi gorevlendirme de gizli sakli hazirlanacam

Evet kuzu o da tyt kitabı ama temel atmak ve soru görmek için acil matematik ile ikiside çok iyiler. Önemli olan hız kazanmak, bazı kitaplar ciddi anlamda zorluyor çünkü. Resmen soru kasiyorlar
haklısın . bazıları çok ağır oluyor .
temel atmadan . hızlanmadan onlar bizim için zor.

Ayy insAllah bu topcte bizse ataniriz bunu da paylasiriz insAllah 2 yil disimizi skp calisan kadinlar.kervanjna katilriz Rabbim
Bende hazirlandigimi hicckimseye soylemicem esime dahi bu sefer asker kendi gorevlendirme de gizli sakli hazirlanacam
inşallah . zaman var nasılsa daha. temel atmak lazım.
inşallah.

haklısın . bazıları çok ağır oluyor .
temel atmadan . hızlanmadan onlar bizim için zor.
Bu kitaplar gayet iyi kuzum, ins bitirmek nasip olur hicbir şey yapmamaktansa hedefin için calismak bile insana çok şey katıyor. Kendimi bildim bileli ders çalışmayı hep çok sevdim, okumak araştırmak öğrenmek bana çok iyi geliyor

Allah yardim edecek inş canım, bir yerden başlayacağız. buradaki kadın örnekleri çok güzel, gün gelir bizde gelip burada başkalarına hikayelerimizi paylaşırız. Bunun hayalini hep kuruyorum

Bende çok seviyorum ders çalışmayı canım.
Özlüyorum kpss çalıştığım gunleri

Merhablar,kimler var burda sınava hazırlanan ve branslarınız ne? Topic o kadar uzun ki okuyamadim.haliyle.hala burda etkilesimde olanlar yazarsa sevinirim
Atananlar ve atanamayanlar olarak hâlâ buradayız canım,ben matematik yapamıyorum o yüzden yeniden çalışacağım. Bölümünde sosyoloji alım çok az,puanlar yükseliyor. Senin bölümün nedir

Atananlar ve atanamayanlar olarak hâlâ buradayız canım,ben matematik yapamıyorum o yüzden yeniden çalışacağım. Bölümünde sosyoloji alım çok az,puanlar yükseliyor. Senin bölümün nedir
Ben matematik ögretmeni 10 aylik bebegi olan bir anneyim.hazirlik sürecim olmadi bir 2016 yilinda girmistim hamileyken hazirlanayim diye online egitim.alip dogumdan sonra hic bakamadim,acaba yeniden ayni egitimleri alsam mi bu kez calisabilir miyim.ki diye dusunmeye basladim

Matematik öğretmenliği ne kadar güzel, çok imreniyorum Matematik yapamadığım için yaparsın canım anne olup derece yapan çok kişi var. Online eğitim almadan yotubeda videolardan bile hazirlansan kafi gelir diye düşünüyorum canım. Kadınlar istediğinde çok şey başarıyor. Üç çocuğu olup derece yapan çok kadın arkadaşın başarı videolarini izledim ben. Burada kazanan arkadaşlarımda anne

Bilmiyorum o kadar zor bir bebegim.var ki.sürekli kucak isteyen gece bile kucagimda uyuyan.nasil zaman yaratip da calisabilirim tek sorunum bu.aksam.uyuyunca calis olayim da yok uyuturum yarim saate bir uyanir ( bu en uzun süre) en son pes ederim uykusu rezil olmasin uyusun diye gider yatar kucagimda uyuturum.böyle.bir bebekle nasil hazirlanirim su an bunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…