- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Sosyalim sende Google drive var mi? Aktif mi yanı?Evet bi tane vardıbilmiyorum niye açmıyor kuzu
Kuzum güncel ve anneler kısmını açtımSosyalim sende Google drive var mi? Aktif mi yanı?
Acaba ondan mı dicem ama o olmasa bile başka sekilde inmesi lazim değil mi
Tüh ya.
Ben kopyaladım linki sana atıyorum bir de öyle deneyelim bakalim acacak mi.Kuzum güncel ve anneler kısmını açtım
Kuzum inan hiç bir fikrim yokBen kopyaladım linki sana atıyorum bir de öyle deneyelim bakalim acacak mi.
Aklıma tek gelen belki de ben önceden indirdiğim için açılıyor. Sanmıyorum ama
oy maşallah çok fazla soru değil mi . 336 soru mu. vay canına . maşallah.3. Adım rasyonel sayılar 336 soru bitti
4. Adım üslü sayılar 288 soru sıradaki
Canım benim temel düzey kolay sorular gibi düşün. Kpss de çıkanlar gibi değil, basitoy maşallah çok fazla soru değil mi . 336 soru mu. vay canına . maşallah.
İyi yaptın be kuzu, bende daha üslü sayıları bitiremedimBenim de programım dün daha iyi gecti. 2.5 saat calistm. Tahmini 3.5 saatte bitecekti yani. Eşim birden yüklenme gel film izleyelim diyince son kısmı tamamlayamadim
Canim dun Ankara'ya gittim, sözleşme imzaladım.
Gözün aydın canım benimCanim dun Ankara'ya gittim, sözleşme imzaladım.
Cumaya kadar atananlar sözleşme imzalayacak.
Haftaya güvenlik soruşturması başlayacak.
Sanırım 1-2 hafta o sürer. Ondan sonra da atanma tebligatı gelecek eve.
Eline ulaştıktan 15 gün içinde de iş başı yapılacakmış.
Sanırım 1 ayı bulacak.
Instada birini takip ediyorum. O da senin kuruma atandı. Bakanlığın önünde resim çekilmiş. O da imzaya gitmişCanim dun Ankara'ya gittim, sözleşme imzaladım.
Cumaya kadar atananlar sözleşme imzalayacak.
Haftaya güvenlik soruşturması başlayacak.
Sanırım 1-2 hafta o sürer. Ondan sonra da atanma tebligatı gelecek eve.
Eline ulaştıktan 15 gün içinde de iş başı yapılacakmış.
Sanırım 1 ayı bulacak.
Canimm ben eylülde egitim bilimleri çalışmaya başlamıştım o bitti şimdi öabt ve tarihe başladım ama öabtden uzaktan eğitim dusunuyorum youtubede yeterli video bulamadim onu araştırıyorum şimdi. O ikisini yoluna koyunca matematigi araya sıkıştırmaya çalışacağım
Çok iyi yapmışsın canımCanimm ben eylülde egitim bilimleri çalışmaya başlamıştım o bitti şimdi öabt ve tarihe başladım ama öabtden uzaktan eğitim dusunuyorum youtubede yeterli video bulamadim onu araştırıyorum şimdi. O ikisini yoluna koyunca matematigi araya sıkıştırmaya çalışacağım
Canim ben hiçbir yerde paylasmadim.Instada birini takip ediyorum. O da senin kuruma atandı. Bakanlığın önünde resim çekilmiş. O da imzaya gitmişsen değilsin dimi o aklıma sen geldin
Her bakanlık Ankara'ya cagirmiyor.Gözün aydın canım benimçok şükür Ankaraya mi gitmek gerekiyor çok heyecanlı ya nasıl bir duygu soruşturma kalkmamış demek ev durumuda çözülmüş olur
YaaaHer bakanlık Ankara'ya cagirmiyor.
Bizim bakanlık yeni atananlarin bakanlık binasına çağırıp bir heybetini göstermek istiyor sanırım