- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.027
Ben kitapları oradan indiriyordum hep canım.Canlar telegram grupları güvenilir mi
Semra hocanın telegram grubu var canım. Siteyi kapatmış oradan devam ediyormuş. Ders notları ,zirvedekiler röportajlarıni oradan paylaşıyormus. Tel numaramızi oradakiler görüyor değil mi? Bunu merak ediyorum, yabancı insanlar belli olmaz başımıza sarmasinlarBen kitapları oradan indiriyordum hep canım.
Yok canım gorunmuyor tel numarası.Semra hocanın telegram grubu var canım. Siteyi kapatmış oradan devam ediyormuş. Ders notları ,zirvedekiler röportajlarıni oradan paylaşıyormus. Tel numaramızi oradakiler görüyor değil mi? Bunu merak ediyorum, yabancı insanlar belli olmaz başımıza sarmasinlar
Telegramda ayarlar kısmı var, orada telefon numarasını hiç kimse veya kişilerim yaparsan baskalari göremez.Semra hocanın telegram grubu var canım. Siteyi kapatmış oradan devam ediyormuş. Ders notları ,zirvedekiler röportajlarıni oradan paylaşıyormus. Tel numaramızi oradakiler görüyor değil mi? Bunu merak ediyorum, yabancı insanlar belli olmaz başımıza sarmasinlar
Arada pürüz çıkartıp saçma mesaj atanlar oluyor özelden, onları engeller gecersin. Yüksek üyeli bazı gruplar var, onlarda hem kaynak hem soru çözümlerinde epey faydalı oluyordu.Canlar telegram grupları güvenilir mi
Niyeyse bu mesaja gözlerim yaşardı.Kızlar samimi olduğum her gün watsap grubumuzdan konuştuğum arkadaş grubum biri öğretmen biri hemşire diğer Yurtkur da memur. Her zaman ayın 15 i geldiğinde bir maaş bordrosu muhabbeti dönerdi. Yılın belirli dönemleri zam yüzdesi, bu konular döndüğünde hep köşede sessiz okuyan olurdum. İçimden dersim Allah'ım şu muhabbeti bana da nasip et.
İlk defa bu sene zam açıklanacağı gün onlarla muhabbete katıldım, c.b. açıklamasını bende bekledim
Çok şükür Allah'ım dedim dedim o gün.
2023 te b gurubu ataması var mıKızlar ya ben gaza geldim dün turkce mat ve tarihi beraber yurutecegim bi program yaptım.
Tarih için bi yandan erken gibi geliyor. Ama 2023e gireceksem erken de değil..
Çok kararsız kaldım sadece turkce matematige mi yogunlassaydim ki ya.
Aa süper kuzum, bende yok ama sırf o grup için indirmek istiyorumYok canım gorunmuyor tel numarası.
Ben orada bir çok gruba üyeyim.
Alım haberleri için ilanlara ordan bakarım
Kendi bolumumle ilgili gruplara
Şimdi atama yapılan bakanlığın grubuna
Atandigim ile atananların olduğu grup vs.
Sorun yaşamadım hiç.
Çok teşekkür ederim canım benim, bu süper olduTelegramda ayarlar kısmı var, orada telefon numarasını hiç kimse veya kişilerim yaparsan baskalari göremez.
O gruplara girer miyim bilmiyorum canım, onu duruma göre bakarimArada pürüz çıkartıp saçma mesaj atanlar oluyor özelden, onları engeller gecersin. Yüksek üyeli bazı gruplar var, onlarda hem kaynak hem soru çözümlerinde epey faydalı oluyordu.
Canım herkes aramıza katılabilirBende aranıza katılabilir miyim kızlar
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım benim, bu süper oldu
Ben de hep ordan indiriyorum sosyalim hatta sana sayfa soyluyum ordan pdf falan indirebilirsin.Canlar telegram grupları güvenilir mi
Cok nadir de olsa kadro aciliyor bazen.2023 te b gurubu ataması var mı
Semra hoca ne hocası canim çok şey öğreniyorum sendenSemra hocanın telegram grubu var canım. Siteyi kapatmış oradan devam ediyormuş. Ders notları ,zirvedekiler röportajlarıni oradan paylaşıyormus. Tel numaramızi oradakiler görüyor değil mi? Bunu merak ediyorum, yabancı insanlar belli olmaz başımıza sarmasinlar
CanimcimBen de hep ordan indiriyorum sosyalim hatta sana sayfa soyluyum ordan pdf falan indirebilirsin.
Semra hocaninkinde de varım indiriyorum problem olmuyor.
Bugüne kadar kimse rahatsiz etmedi beni.
Cok nadir de olsa kadro aciliyor bazen.
Benim 2023e girme sebebim o değil de 2024e hazirlik aslinda.
Kuzum semra dilekçi hoca değil, kpss süreci yaşayıp çok güzel bir puanla atandı. Şimdi hâlâ insanlara yardım ediyor. Kitap çıkardı kpss haritası diye. Alışkanlık hoca demem, güzel bilgiler veriyorSemra hoca ne hocası canim çok şey öğreniyorum sendenmehmet bilge yıldız hocanın kitabini inceledim sıradaki hedefim o
Bul beniCanimcimbulayım seni