- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Balım instadan semra hocanın telegram grubu linkine tiklarsan üye olursun grubuna.. orda da linklere tıklayınca inecek zaten.Canlar telegrami yükledim ama nasıl indirme yapıyoruz. Var ben birşey anlamamaksemra hocanın zirvedekiler yazısını nasıl okuyacağım
Çok cahilimBalım instadan semra hocanın telegram grubu linkine tiklarsan üye olursun grubuna.. orda da linklere tıklayınca inecek zaten.
Gruba girdikten sonra en üstteki mavi yere tıkla.Canlar telegrami yükledim ama nasıl indirme yapıyoruz. Var ben birşey anlamamaksemra hocanın zirvedekiler yazısını nasıl okuyacağım
Olmadı, küçük ekran çıkıyor. Kopyala ilet falan diyeBalım instadan semra hocanın telegram grubu linkine tiklarsan üye olursun grubuna.. orda da linklere tıklayınca inecek zaten.
Kurcaladikca öğrenirsin canim.Çok cahilim
2. Resimdeki sayfaya girdin ya.Olmadı, küçük ekran çıkıyor. Kopyala ilet falan diye
Tüm dosyalar yok. Tarih notları neredeKurcaladikca öğrenirsin canim.
Evet birinci resimdeki yeri buldum da ders notları yok orada kuzu2. Resimdeki sayfaya girdin ya.
Üsteki semra dilekçi ismine bir kez tıkla.
1. Resim açılır. Orada da dosya bölümüne tıkla.
İndireceğim dosyalar çıkar. Onlara da tıklayınca dosya iner
Onu bilmiyorum canim. Neler yuklediyse o vardır. Bazen açıp bazen kapatıyor dosyaları demek.Evet birinci resimdeki yeri buldum da ders notları yok orada kuzu
Aaaa öyle mi? Şuan ders notlarını bulamadım çünküOnu bilmiyorum canim. Neler yuklediyse o vardır. Bazen açıp bazen kapatıyor dosyaları demek.
Canim medya bölümünden bir tane başarı hikayesi gördüm meselaAaaa öyle mi? Şuan ders notlarını bulamadım çünkü
Hic bilmiyorum bende kuzu, ilk defa telegram yükledimCanim medya bölümünden bir tane başarı hikayesi gördüm mesela
Bunlar kitaplarında olduğu için hepsini yayinlamiyirdur. Ara ara belki.
Ders notları da neden yok bilmiyorum. Guncelliyir olabilir.
Yok canim ne ilgisi var ben de bi tek pdf indirmeyi biliyorumÇok cahilim
Ben de bi bakiyim canim bende var ama istersen atarimAaaa öyle mi? Şuan ders notlarını bulamadım çünkü
Canim geçenlerde ücretsiz yaklaşık 60 sayfalik bi pdf paylaştı (kitaptan bagimsiz) röportajlar annelerle yaptığı. Muhtemelen onu gördünCanim medya bölümünden bir tane başarı hikayesi gördüm mesela
Bunlar kitaplarında olduğu için hepsini yayinlamiyirdur. Ara ara belki.
Ders notları da neden yok bilmiyorum. Guncelliyir olabilir.
Aaa evet kuzu onları arıyorumASSOSyal sen hocanın kendi notlarini mi ariyorsun canim? Tarih ve vatandaşlığa baktım simdi duruyor.
Dosyalar yazısının yaninda bağlantılar yazıyor oraya tir bayagi asagi in. ilk baslarda. bulamazsan soylerim.
Drive bağlantısı.
Ben açıkçası en çok sosyoloji mezununun yazisini okumayı Çok istiyordum kuzum. Anneler kısmını indirdim, çoğunluk mühendis ve matematik cok iyi olan insanlarCanim geçenlerde ücretsiz yaklaşık 60 sayfalik bi pdf paylaştı (kitaptan bagimsiz) röportajlar annelerle yaptığı. Muhtemelen onu gördün
ASSOSyal onu da indir çok güzel motive ediyor hem de upuzun birsuru kişi var
Kuzu buldum ama açmıyor,ulaşılamıyor. Yeniden yükle diyoCanim geçenlerde ücretsiz yaklaşık 60 sayfalik bi pdf paylaştı (kitaptan bagimsiz) röportajlar annelerle yaptığı. Muhtemelen onu gördün
ASSOSyal onu da indir çok güzel motive ediyor hem de upuzun birsuru kişi var
Yanlış hatirlamiyosam bi tane vardi sosyoloji sanki ama emin değilim canimBen açıkçası en çok sosyoloji mezununun yazisini okumayı Çok istiyordum kuzum. Anneler kısmını indirdim, çoğunluk mühendis ve matematik cok iyi olan insanlar
Allah Allah bende niye aciyor yaKuzu buldum ama açmıyor,ulaşılamıyor. Yeniden yükle diyozirvedekilerde aynı
Evet bi tane vardıYanlış hatirlamiyosam bi tane vardi sosyoloji sanki ama emin değilim canim
Allah Allah bende niye aciyor ya