Uzun süre girmeyince bildirin gelmiyorBana niye bildirim gelmiyor anlamadım ya görmüyor muyum acaba.
Kendim girip bakinca görüyorum yazdığınızı
Yaa sosyalim yalnız olur musunUzun süre girmeyince bildirin gelmiyorbende çok yalnızım
Hangi hoca canim matematik mi ?ASSOSyal
Canim naptin?
Ya bu hoca cidden çok iyiymiş uzun süren içinden çıkamadığım sorularin kısa yolları varmis. Adam 10 saniyelik cozumler gösteriyor resmen. Gerçekten çok değerli bi hocaymis ya. Geçen yıl son zamanlar şöyle bi bakmistim anlamamıştım simdi uzun videolarini izleyince anladım
Evet canim Mehmet bilge yildizHangi hoca canim matematik mi ?
Canimciiimm köklü sayılar 7. Dersteyim. Adım adım kitaptan devamASSOSyal
Canim naptin?
Ya bu hoca cidden çok iyiymiş uzun süren içinden çıkamadığım sorularin kısa yolları varmis. Adam 10 saniyelik cozumler gösteriyor resmen. Gerçekten çok değerli bi hocaymis ya. Geçen yıl son zamanlar şöyle bi bakmistim anlamamıştım simdi uzun videolarini izleyince anladım
Canim sendeki kitap 7 adımda matematik mi video ders notu mu? Sorular video çözümlü mü yoksa konu anlatımını dinleyip mi çözüyorsun?Canimciiimm köklü sayılar 7. Dersteyim. Adım adım kitaptan devam
Evet yaa mehmet hocaya bayılıyorummatematik çalışırken kahkaha atacaksın deseler inanmazdım. Bu kitabı bitince diğer kitaptan ve videolarına geçeceğim inş
Sen hangi konuyu çalışıyorsun kuzu
Canım bendeki 7 adımda temel matematik. Önce konu anlatimini dinliyorum. Çok kısa zaten 15 dakika gibi.. sonra soruları çözüyorum. Ama sorular da video çözümlü, istersen soruların çözümlerini de dinleyebiliyorsun. Çözümler çok açıklayıcı ve öğretici, ben çok memnunum. Çözüm izlemeye çok ihtiyaç duymadım çok şükür.Canim sendeki kitap 7 adımda matematik mi video ders notu mu? Sorular video çözümlü mü yoksa konu anlatımını dinleyip mi çözüyorsun?
Anladim tatlim ben de 7 adımla başlayayım o zamanCanım bendeki 7 adımda temel matematik. Önce konu anlatimini dinliyorum. Çok kısa zaten 15 dakika gibi.. sonra soruları çözüyorum. Ama sorular da video çözümlü, istersen soruların çözümlerini de dinleyebiliyorsun. Çözümler çok açıklayıcı ve öğretici, ben çok memnunum. Çözüm izlemeye çok ihtiyaç duymadım çok şükür.
Birde atölye serisi soru bankasını aldım canım. Sonra ona gecicem inş
Ben çok beğendim tavsiye ederim canımAnladim tatlim ben de 7 adımla başlayayım o zaman
Sosyalim simdi 20. videodayimCanimciiimm köklü sayılar 7. Dersteyim. Adım adım kitaptan devam
Evet yaa mehmet hocaya bayılıyorummatematik çalışırken kahkaha atacaksın deseler inanmazdım. Bu kitabı bitince diğer kitaptan ve videolarına geçeceğim inş
Sen hangi konuyu çalışıyorsun kuzu
İnan bu çok büyük motivasyon.Sosyalim simdi 20. videodayimyani temel kavramları geçemedim hala bayağı bi zaman ayırmış hoca
Hic sorma evde yalnız kalmayın demesi beni öldürüyor
DünSafransari gibi programımı tek sayfaya yazdim bittikçe karalicam belki ugur getirir
Bende o videoları çok merak ediyorum bebişim yaa,bakalım nolacakSosyalim simdi 20. videodayimyani temel kavramları geçemedim hala bayağı bi zaman ayırmış hoca
Hic sorma evde yalnız kalmayın demesi beni öldürüyor
DünSafransari gibi programımı tek sayfaya yazdim bittikçe karalicam belki ugur getirir
Sen bu kitabın videolari bitince diğer videolara geçeceksin öyle mi canım?Bende o videoları çok merak ediyorum bebişim yaa,bakalım nolacak12. Derse geldim iyi yapmışsın, belki daha iyi olur. Buraya da atsana nasıl yaptin
Off inşallahDün Mehmet hoca videoda:
Kolay olmadi ama başardım. diyeceksiniz dedi
ben eridim
Evet kuzum şuan yedi adım kitabının videolarını izliyorum sonrada kpss videolarıSen bu kitabın videolari bitince diğer videolara geçeceksin öyle mi canım?
Tamam atayım birazdan balım
Off inşallah
BenDün Mehmet hoca videoda:
Kolay olmadi ama başardım. diyeceksiniz dedi
ben eridim