- 31 Ağustos 2012
- 21.722
- 35.025
Bu bildirim bile yüreğimi hop ettirdiCuma günü gorecegi sayıdan korkanlar
Aynen canım yaa hep sınavdan sonra kitap okuyacağım diyordum, başlayıp bırakıyorum. Ders dışında yapılacak bir şey yokmuş sanki,acayip boşluktayım. Biri ders çalış dese hemen başlayacağımBu bildirim bile yüreğimi hop ettirdi
Bir yandan diyorum elimden geleni yaptın diye teselli ediyorum, bir yandan da çok çok korkuyorum.
Hatta cbirseyden zevk almıyorum, odaklanamiyorum.
Simav sonrası için kitaplar ayarladım okunacak, diziler ayarladım, evi düzene solacaktim ama hicbirseye elim gitmiyor. Hayata karşı motivasyon sıfır
Bende aynenAynen canım yaa hep sınavdan sonra kitap okuyacağım diyordum, başlayıp bırakıyorum. Ders dışında yapılacak bir şey yokmuş sanki,acayip boşluktayım. Biri ders çalış dese hemen başlayacağım
İnş canım benimBende aynen
Rabbim yüzümüzü guldurecek güzel sonuçlar göstersin insallah
Benimde çok fenayım.Bugün sonuçlar belli olur mu sizce beklemekten kalbim duracak
Her sene tam gününde mi açıklanıyor canımBenimde çok fenayım.açıklasınlar işkence bitsin
Yok canım erken açıklandığı olduHer sene tam gününde mi açıklanıyor canım
Ayy nefes alamıyorumYok canım erken açıklandığı oldu
Bitsin artık canım yaaAyy nefes alamıyorum
Yok canım yarin açıklanır artık.Bugün sonuçlar belli olur mu sizce beklemekten kalbim duracak
2 gün önce de açıklandığı oldu ama bunda dedikleri tarihte açıklanacak demekki.Her sene tam gününde mi açıklanıyor canım
Temmuzdan beri iptaller tekrar hazırlanmalar canımız çıktıBitsin artık canım yaabu yıl çok çektik
Keşke hemen belli olsa kurtulsak. İyi veya kötü beklemekten iyidirYok canım yarin açıklanır artık.
Yarın sabah 9-10 gibi açıklanır herhalde.Keşke hemen belli olsa kurtulsak. İyi veya kötü beklemekten iyidir
Umarım gönlünce istediğin yere yerleşirsin83.4 almışım kızlar.
İnşallah kizlar.Umarım gönlünce istediğin yere yerleşirsin