- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Merkezi yerlestirmeyle en fazla 88lere düşüyor puan ama açıktan alımları takip edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma giremiyordum. KPSS açıklanınca forumlara bakınayım derken böyle aktif bir konu görünce yazmak istedim. Öncelikle atlattığımız bu zorlu süreç için herkesi tebrik ederim. Umarım istediğiniz sonuçlara en güzel şekilde erişmişsinizdir.
Bu benim kpss'ye ikinci girişimdi; ilkinde (2020) 76 almıştım ve kendi branşım için bu puanlar sıfır almak gibi bir şey; o dönem kendi mesleğimi yapmak istediğim için de hiç düz memurluk vs. başvurusu yapmamıştım. Bu seferkinde de 90-91 beklerken 85 ile karşılaştım; maalesef hesapladığımdan 6 fazla yanlışım çıktı... Yine atama puanının altında kalıyorum ama çok muallakta. Bu puanla kendi branşım için alımlar artarsa sınırdan belki bir ihtimal atanabilirim. Bu sebeple düz memurluk ve 4001 için bakınmaya başladım.
Sizlerin fikirlerini de almak isterim 85 ile herhangi bir KİT veya 4001 gelme ihtimali nedir acaba? Ek olarak şuan yüksek lisans yapıyorum ve YDS: 80 puanım var, bilemiyorum bir etkisi olur mu sizce ne dersiniz?
MerhabalarMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma giremiyordum. KPSS açıklanınca forumlara bakınayım derken böyle aktif bir konu görünce yazmak istedim. Öncelikle atlattığımız bu zorlu süreç için herkesi tebrik ederim. Umarım istediğiniz sonuçlara en güzel şekilde erişmişsinizdir.
Bu benim kpss'ye ikinci girişimdi; ilkinde (2020) 76 almıştım ve kendi branşım için bu puanlar sıfır almak gibi bir şey; o dönem kendi mesleğimi yapmak istediğim için de hiç düz memurluk vs. başvurusu yapmamıştım. Bu seferkinde de 90-91 beklerken 85 ile karşılaştım; maalesef hesapladığımdan 6 fazla yanlışım çıktı... Yine atama puanının altında kalıyorum ama çok muallakta. Bu puanla kendi branşım için alımlar artarsa sınırdan belki bir ihtimal atanabilirim. Bu sebeple düz memurluk ve 4001 için bakınmaya başladım.
Sizlerin fikirlerini de almak isterim 85 ile herhangi bir KİT veya 4001 gelme ihtimali nedir acaba? Ek olarak şuan yüksek lisans yapıyorum ve YDS: 80 puanım var, bilemiyorum bir etkisi olur mu sizce ne dersiniz?
İnşaallah siz de gönlünüzdeki yere atanırsınız. Ben de 12 yanlış beklerken 18 geldi... Dediğiniz gibi 4001 ilk alımlarda yüksek kapatıyor ama üçüncü-dördüncü alımlara baktığımda bazı bölümler 84-85 ile almış, tabi niteliklerine bakmadım bunlar genellikle iibf bölümleri de olabilir... Benim bölümüm şehir planlama...Merhabalar
Benim de 6 yanlışım daha fazla geldi, sorulara bakmadım ama en fazla 16 yanlısim gelir diyordum 22 geldiama çok şükür sınırın biraz üstünde puanım. Alımlar eskisi gibi olursa atanirim inşallah, amin.
4001 çok daha yüksek kapatıyor malesef
Bölümünüzu bilmiyorum ama mühendislikse açıktan alımları takip edin, mulakatli alımlarda sansiniz olabilir, YDS puaniniz çok iyimis
Allah razı olsun canimin içiCanımın içi okurken etkiledin beni. Sen elinden geleni yaptın çabaladın. Rabbim hayırlı kapılar açsın sana
Efendim canim
Nasılsın kuzum nasıl gidiyorEfendim canim
Canim 12. Aydaymis. Aralikve Haziran aylarında oluyor.Nasılsın kuzum nasıl gidiyoryeni tercihler ne zaman başlar. Ocağı bulur galiba dimi
Rabbim büyük canım benim, sen elinden geleni yaptınCanim 12. Aydaymis. Aralikve Haziran aylarında oluyor.
Benim 1. Ve 2. Tercihlerde umudum yok.
Yapicam ama sırf yapmak için yapicam.
3. De olması büyük sans. 4. De olur diye yorumluyorlar takip ettiğim gruplar.
Yani kısmet olursa eğer 2024 Haziran ayında bana gelirse gelecek.
Ama bu seçim ve emeklilikte yaşa takılanlar yasası çıkarsa bir umut 3. Alımda.
Yol çok uzunbelirsizlik yüzünden sevinçte yasayamiyrum
Bende bisluktayim bilinmezdeyim.Rabbim büyük canım benim, sen elinden geleni yaptınben eyt den umutlu değilim çünkü bırakmayacak olanlar illaki olacak. Yani beklenenden daha az olur gibi geliyor bana bende işte yine yangınlar yine ben,bomboş ortada kaldım
Herkes aynı galiba canım, elbet birseyler düşüneceğiz ama zaman gerek galiba. Vakti gelir herhalde canımBende bisluktayim bilinmezdeyim.
Elimde telefon salak salak vakit geçiriyorum. Sınav sonrası yapacağım şeyleri, sınav sonuclari aciklansinda dedim, sınav açıklandı yine bir enerji düşüklüğü, elim kalkmıyor hiç bir şeye hevesim yok.
Canim sen tek yıllarda sınava girebiliyor musun ? Yani o puan bir işine yarıyor mu ?Herkes aynı galiba canım, elbet birseyler düşüneceğiz ama zaman gerek galiba. Vakti gelir herhalde canım
Giriyorum canım ama merkezi atama olmuyor. Açık alimlara basvuru yapabilirimCanim sen tek yıllarda sınava girebiliyor musun ? Yani o puan bir işine yarıyor mu ?
Seni merak ettim ,çok uzun zaman yazmadın kuzu
Canım bir şey soracağım açık alım ne demek oluyorGiriyorum canım ama merkezi atama olmuyor. Açık alimlara basvuru yapabilirim
Merkezi atama dışında kurumlar ilan veriyor canım. Özel şartları oluyor çoğunlukla. Uygun olanlara başvuru yapıyorsun. Memurlar net ilanlardan takip edebiliyorsun canımCanım bir şey soracağım açık alım ne demek oluyor
Sözleşmeli alım gibi mi oluyor canımMerkezi atama dışında kurumlar ilan veriyor canım. Özel şartları oluyor çoğunlukla. Uygun olanlara başvuru yapıyorsun. Memurlar net ilanlardan takip edebiliyorsun canım
Evet canimSözleşmeli alım gibi mi oluyor canım