- 2 Ağustos 2013
- 34.122
- 101.492
Yaaaa hadi inşallahİnşallah kizlar.
Bizim bolum 82 ile kapattı.
Alımlar bir önceki alımlar kadar olursa atanirim inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa hadi inşallahİnşallah kizlar.
Bizim bolum 82 ile kapattı.
Alımlar bir önceki alımlar kadar olursa atanirim inşallah.
Hayırlı olsun canimm,Kızlar geçmiş olsun hepimize. Ben de sonucumu yazayım. Kpss A puan türünde hazırlanıyordum, hukukta 87 puan aldım. Şimdi kurumlar uzmanlık kadroları için sınav ilanı açacaklar ve bu sınavlara girmeye hak kazandım :) Gelecek sene için hukuktan hazırlanmayı düşünenler varsa özelden nasıl çalıştığımı anlatabilirim.
Hepimizin yolu açık olsun çok güzel moral olduk birbirimize Umarım hepimiz istediğimiz yerlere atanırız
83.4 almışım kızlar.
Canlar sizin için çok sevindim. Gözünüz aydın, ins istediğiniz yerlere gelecek sene atandığınızi da buraya yazarsınız. Çok emek verdiniz çok çalıştınız. Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin inş lütfen yaşadığınız süreci ve yaptıklarınızı,planlarınızı buraya yazın. Hepimize örnek olsun,ders çıkaralım. Sizi örnek alalım. Cani gönülden tebriklerKızlar geçmiş olsun hepimize. Ben de sonucumu yazayım. Kpss A puan türünde hazırlanıyordum, hukukta 87 puan aldım. Şimdi kurumlar uzmanlık kadroları için sınav ilanı açacaklar ve bu sınavlara girmeye hak kazandım :) Gelecek sene için hukuktan hazırlanmayı düşünenler varsa özelden nasıl çalıştığımı anlatabilirim.
Hepimizin yolu açık olsun çok güzel moral olduk birbirimize Umarım hepimiz istediğimiz yerlere atanırız
Canim bundan sonraki süreçte de Allah kayalık versin sana. Mülakatlarda da hazırlanmak sıkıntılı bir süreç.Kızlar geçmiş olsun hepimize. Ben de sonucumu yazayım. Kpss A puan türünde hazırlanıyordum, hukukta 87 puan aldım. Şimdi kurumlar uzmanlık kadroları için sınav ilanı açacaklar ve bu sınavlara girmeye hak kazandım :) Gelecek sene için hukuktan hazırlanmayı düşünenler varsa özelden nasıl çalıştığımı anlatabilirim.
Canim beni biliyorsun 5. Hazırlanışım.Üzerimdeki şoku atıp ancak yazabiliyorum buraya. Ben iyi değilim canlar.76 almışım. İstediğim değil ama beklediğim puan oldu. İnsan yinede üzülüyor. Matematik yapamayınca olmuyor,bunun sonucunu aldım aslında ben. Yarım bıraktığım soruları bitirseydim belki başka olurdu. Ama geçmişin faydası yok artık. Üzgünüm, keşke böyle olmasaydı benim içinde. Keşke bende sevincimi yapabilseydim. Başım çok ağrıyor. Başım dönüyor. Şimdi kafamı toplayıp düşünmek istiyorum. Napicam şuan hiçbir fikrim yok. Bıraksam daha mı iyi olur bilmiyorum, düşüneceğim
Burayi okuyan arkadaşlar MATEMATİK , en önemlisi bu... MATEMATİK MATEMATİK MATEMATİK
Şuan ne yerdeyim ne gökte zaten canım,zamana ihtiyacım var. Ama sitede vok ihtiyacım var. Bizi yalnız bırakmayın. Bu süreci Yaşamayan gerçekten bilemezCanim beni biliyorsun 5. Hazırlanışım.
Eğer pes etseydim bugün bu sevinci yasamayacaktim.
Öncelikle biraz kafani toparla, ve tabiki sonra daha güçlü ayağa kalk.
Tavsiyeler için şu an çok erken, tekrar hazırlanmaya başlamakta. Şu an sadece süreci sındır. Sonra planlamani yap.
Çoğumuz aynı durumdayız maalesef. İnsan artık ne yapacağını bilemiyor.Şuan ne yerdeyim ne gökte zaten canım,zamana ihtiyacım var. Ama sitede vok ihtiyacım var. Bizi yalnız bırakmayın. Bu süreci Yaşamayan gerçekten bilemez
Başımın dönmesi geçmiyorÇoğumuz aynı durumdayız maalesef. İnsan artık ne yapacağını bilemiyor.
Tebrik ederim safran, çok şükür atanacak puanı almışsın.Ben de 85 aldım p10 olarak.83.4 almışım kızlar.
Tansiyonun düşmüş olabilir üzüntüden. Düzeldin mi biraz?Başımın dönmesi geçmiyor
Canım senin de sonucun hayırlı olsun tebrik ederim, inşallah gönlündeki şehir ve kurum olurHayırlı olsun canimm,
TebriklerTebrik ederim safran, çok şükür atanacak puanı almışsın.Ben de 85 aldım p10 olarak.
74 le kapatmıştı.Hayırlısıyla bende atanacağım gibi duruyor.
Canım 76 puan gerçekten kötü değil, bu sene daha çok alım yapılır inşallah güzel bir yere girersin. 70 i geçtikten sonra hep umut var bence. İlk gün insan kendini çok yıpratıyor çok üzülüyor ama zamanla toparlanacağına eminim. Olmadı önümüzde yine kpss var hayat devam ediyor. Allah eninde sonunda güzel kapılar açacaktırŞuan ne yerdeyim ne gökte zaten canım,zamana ihtiyacım var. Ama sitede vok ihtiyacım var. Bizi yalnız bırakmayın. Bu süreci Yaşamayan gerçekten bilemez
Sağol canım benim iyiyim çok şükürTansiyonun düşmüş olabilir üzüntüden. Düzeldin mi biraz?
Çok teşekkür ederim canım benim, rabbim büyükCanım 76 puan gerçekten kötü değil, bu sene daha çok alım yapılır inşallah güzel bir yere girersin. 70 i geçtikten sonra hep umut var bence. İlk gün insan kendini çok yıpratıyor çok üzülüyor ama zamanla toparlanacağına eminim. Olmadı önümüzde yine kpss var hayat devam ediyor. Allah eninde sonunda güzel kapılar açacaktır
Canımın içi okurken etkiledin beni. Sen elinden geleni yaptın çabaladın. Rabbim hayırlı kapılar açsın sanaÜzerimdeki şoku atıp ancak yazabiliyorum buraya. Ben iyi değilim canlar.76 almışım. İstediğim değil ama beklediğim puan oldu. İnsan yinede üzülüyor. Matematik yapamayınca olmuyor,bunun sonucunu aldım aslında ben. Yarım bıraktığım soruları bitirseydim belki başka olurdu. Ama geçmişin faydası yok artık. Üzgünüm, keşke böyle olmasaydı benim içinde. Keşke bende sevincimi yapabilseydim. Başım çok ağrıyor. Başım dönüyor. Şimdi kafamı toplayıp düşünmek istiyorum. Napicam şuan hiçbir fikrim yok. Bıraksam daha mı iyi olur bilmiyorum, düşüneceğim
Burayi okuyan arkadaşlar MATEMATİK , en önemlisi bu... MATEMATİK MATEMATİK MATEMATİK