Sizin gibi bende mühendisim.Bu yıl formasyon aldım.Sınava bir ay kalmıştı bitti formasyonum.Yetişmez dedim ama çalıştım bir yıl boyunca çalışmamıştım ama son ay sayılı gün çalışayım dedim oturdum masaya.sınav iptal olunca (benim için çok iyi oldu)1,5 ay daha çalıştım.Sadece eğitim bilimleri çalışmıştım.Gy 35 Gk 42 net fena değildi öğleden sonraki sınav 80 soru ordan da 65 doğrum çıktı.P10 puanım 84 e yakın geliyor ki bizim bölüm bu yıl 73 le kapattı.inşallah ilk atama teknik öğretmen olarak atanacağım
Çevre illerden birinde aldım formasyonu 1 çocuğum var benimde .Formasyon zaten haftasonu oluyor dersleri bu sebeple derse gitme şansın oluyor yani eşinin desteği ile tabi.öyle böyle geçti formasyon süreci sonrasında 2,5 aylık çalışmayla atanacak puanı da alacağım hayırlısıyla.
Size tavsiyem bu netlere burda bırakmayın alın formasyonu bu netlerle ilk atamada atanırsınız.Eğitim dersleri çok daha kolay Gy Gk derslerine göre.zaten çok güzel anlatan YouTube hocaları var.Ama lütfen bırakma yazık etme bu güzel netlere.Eğer istersen özelden yazabilirsin süreci daha detaylı konuşuruz.