- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Nasıl verim aldığın önemli canim. Öyleyse devam etmen mantıklı tabiCanim bende gece çalışmayı sevdim. Gündüz sürekli bölünüyor kızı okula bırak al, sabah kahvaltı okul hazırlığı vs derken.
İlk defa dün 6 buçuk saat çalıştım.
Regl olsam da bu düzene devam edeyim bu ay diyorum.
Denemeye ne zaman baslayacaksin canim.Kızlar matematik için kamp videoları izleyenleriniz kimdi?Safransari canim sen de iziyodun şu an sanki?
Rehber matematkten mi izliyorsunuz?
Şu aşamada aslında bana da çok mantıklı geldi. Ve neden kampın en başında programıma koymadığımi anlamadimgünlük rutin 20 30 problem çözüp üstüne 1 2 video harika olurdu. Bi denicem. Nasıl olsa şu an deneme yapmıyorum zamanım kalıyor gün içinde.
Matematigi ben de biraktim, şu sürecte zaman alan hicbir seye yönelmemek en mantiklisi diye dusunuyorum..Yapamıyorum diye ona çok zaman ayırmam lazım bir de eğitim ve alan da var daha o yüzden çalışmıyorum. Sadece gky hazırlansam uğraşırdım
Canim rehber matematik 49 günde tyt kampı. Ben çok memnun kaldım. Kitaba 70 lira verince için acımıştı ama değdiKızlar matematik için kamp videoları izleyenleriniz kimdi?Safransari canim sen de iziyodun şu an sanki?
Şu aşamada aslında bana da çok mantıklı geldi. Ve neden kampın en başında programıma koymadığımi anlamadimgünlük rutin 20 30 problem çözüp üstüne 1 2 video harika olurdu. Bi denicem. Nasıl olsa şu an deneme yapmıyorum zamanım kalıyor gün içinde.
Yok canım ben denemeleri çalışmaya basladigimdan beri çözüyorum. Yani en başında başladım. Sadece son aylarda sıklastirmistim. Ağır geldi bu sefer de tekrarlarımı falan aksatmaya basladim. Onu kastettim yaniDenemeye ne zaman baslayacaksin canim.
Ben de baslamadim henüz.
Branş denemesi cözüyorum sadece.
Ya Canim çok iyi değil açıkçası. Değişiyor denemeye göre bazen fazla dikkatsizlik yapıyorum işlem hatası o bu.. Son denemelerde 16-18 arası gidip geliyodu. Bi tık kolay denemelerde 20 civarı oluyo. Ama onlar da ösym tipi değil ki.. hedefim cikabildigim kadar çıkmak matematikte. 25 civarı hatta üstü..Canim rehber matematik 49 günde tyt kampı. Ben çok memnun kaldım. Kitaba 70 lira verince için acımıştı ama değdi
Canim sen mühendissin matematik netlerin kötü değildir diye tahmin ediyorum. Kaç net civarı şu an netlerin ?
Bende ders denemeleri cok fazla onlari cözuyorum. Genel denemeleri arada bir çözuyordum. Mayista gunlük cozmeye baslarim diye dusundum.Yok canım ben denemeleri çalışmaya basladigimdan beri çözüyorum. Yani en başında başladım. Sadece son aylarda sıklastirmistim. Ağır geldi bu sefer de tekrarlarımı falan aksatmaya basladim. Onu kastettim yani
Ama 2 3 hafta sonra bi seri deneme kampı yaparız 20 gün üst üste gibi..
Bende branş denemesi her dersten birer yayın var sanırım fazla yok genel denemelere yüklenince onlara zaman kalmadi
Ya Canim çok iyi değil açıkçası. Değişiyor denemeye göre bazen fazla dikkatsizlik yapıyorum işlem hatası o bu.. Son denemelerde 16-18 arası gidip geliyodu. Bi tık kolay denemelerde 20 civarı oluyo. Ama onlar da ösym tipi değil ki.. hedefim cikabildigim kadar çıkmak matematikte. 25 civarı hatta üstü..
Ben de başlıyım iyi gelecek. Anneme gitcem yarın iftara ama artık arada derede çalışmaya çalışcam
Ailenin olduğu şehirde misin ? Ne güzel.Yok canım ben denemeleri çalışmaya basladigimdan beri çözüyorum. Yani en başında başladım. Sadece son aylarda sıklastirmistim. Ağır geldi bu sefer de tekrarlarımı falan aksatmaya basladim. Onu kastettim yani
Ama 2 3 hafta sonra bi seri deneme kampı yaparız 20 gün üst üste gibi..
Bende branş denemesi her dersten birer yayın var sanırım fazla yok genel denemelere yüklenince onlara zaman kalmadi
Ya Canim çok iyi değil açıkçası. Değişiyor denemeye göre bazen fazla dikkatsizlik yapıyorum işlem hatası o bu.. Son denemelerde 16-18 arası gidip geliyodu. Bi tık kolay denemelerde 20 civarı oluyo. Ama onlar da ösym tipi değil ki.. hedefim cikabildigim kadar çıkmak matematikte. 25 civarı hatta üstü..
Ben de başlıyım iyi gelecek. Anneme gitcem yarın iftara ama artık arada derede çalışmaya çalışcam
Canim ben senol hoca ve gerçel matematiğe baktim. Ama safranın dedigi rehber matematikte bi cezbetmedi değilKızlar matematik için kamp videoları izleyenleriniz kimdi?Safransari canim sen de iziyodun şu an sanki?
Vay arkadas sen nasıl bir dehasinAilenin olduğu şehirde misin ? Ne güzel.
Ben bu sene geometri çalışmamaya karar verdim, çünkü matematik hedefim sınavda 20 üzeri, yapabildiğim bunlara odaklanayim bari dedim.
Bu arada bu son matematik kitabi olsun demiştim ama bir kitap daha mı bitirsem acaba diyorum. Hatta son güne kadar denemelerde birlikte matematik ve paragraf kitabı çözmeyi birakmasam mi diyorum. Matematik sınavda 18 isaretleyebilmistim son sınavda, Türkçe'den de 13 yanlışım vardı ondan bu iki ders beni korkutuyor. Gerçi tarihten de 10 yanlışım vardıbunu da bırakmamam gerek son güne kadar, eeee ne kaldı geriye
Önereceğin matematik kitabi var mı canim, kamp bitmeden sipariş vericem, 10 güne kadar ancak geliyor kargolar.
Yanlış dehası miVay arkadas sen nasıl bir dehasin
Kaç tane matematik kitabı bitirdin, bir tane daha almayı düşünüyorsun ya canım o yüzden deha dedim. Ben ikinci kitap ne zaman bitecek acaba diye düşünüyorumYanlış dehası mi
Anlamadım neye deha dediğini
Canim bilindik yayınlar var. Benim hocam, pegem.. Bu arada datadan memnun kaldin mi sen ya benim sanki içime sinmedi o bitirdim ama zaman kaybı gibiAilenin olduğu şehirde misin ? Ne güzel.
Ben bu sene geometri çalışmamaya karar verdim, çünkü matematik hedefim sınavda 20 üzeri, yapabildiğim bunlara odaklanayim bari dedim.
Bu arada bu son matematik kitabi olsun demiştim ama bir kitap daha mı bitirsem acaba diyorum. Hatta son güne kadar denemelerde birlikte matematik ve paragraf kitabı çözmeyi birakmasam mi diyorum. Matematik sınavda 18 isaretleyebilmistim son sınavda, Türkçe'den de 13 yanlışım vardı ondan bu iki ders beni korkutuyor. Gerçi tarihten de 10 yanlışım vardıbunu da bırakmamam gerek son güne kadar, eeee ne kaldı geriye
Önereceğin matematik kitabi var mı canim, kamp bitmeden sipariş vericem, 10 güne kadar ancak geliyor kargolar.
Canim rehber matematikten ben önceden birkaç soru cozum videosu izlemiştim güzel anlatıyor bence izle dene bi. Enerjin tutarsa devam edersinCanim ben senol hoca ve gerçel matematiğe baktim. Ama safranın dedigi rehber matematikte bi cezbetmedi değil
Nasıl bitirdin kız o kadar şeyi bittiyse devam et zaten konularına ya da bitirdiklerinle ilgili bolca soru çöz tam otursunCanım bu haftaki tarih konularını bugün bitirdim. Gelecek haftaki konulardan devam ederim ben birikmesinMavigrill
Elimde kaynak kalmadı, eski kaynağa döner miyim bilmiyorum. Offf şu tarihten 25 net yapsak nasıl harika olur yaaNasıl bitirdin kız o kadar şeyi bittiyse devam et zaten konularına ya da bitirdiklerinle ilgili bolca soru çöz tam otursun
Aynen amaç oElimde kaynak kalmadı, eski kaynağa döner miyim bilmiyorum. Offf şu tarihten 25 net yapsak nasıl harika olur yaa
Off cok zor olamaz yaa yapan yapıyorAynen amaç o
Evet yapan yapıyor sonra matematikten 5 net yapıp atanıyor darısı başımızaOff cok zor olamaz yaa yapan yapıyor