Kızlaar tarih tekrarları yapmaya başladım. Yalnız o kadar detay şeyler var ki kafayı yiyeceğim. Birsürü şey öğrendim bir de üstüne sayfa sayfa türk-islam mimari eserleri çıktı birsürü cami külliye isimleri ve kimlere ait olduğuna dair. Kızlar bunları nasıl ezberliyorsunuz var mıdır bunun bir kodu bir şeyi
bunun gibi değişik videoları araştır. çok farklı videolar bulursun
Dün hamiş olduğumu öğrendim ders yarım kaldı bugünde tahlilleri yapıyorum yarın devam
hayırlı olsun . sağlıkla kucakla. ne güzel bir haber olmuş bugünDün hamiş olduğumu öğrendim ders yarım kaldı bugünde tahlilleri yapıyorum yarın devamsen naptın
Yaaaaaa seni yirim ben,oy çen hamiş misinDün hamiş olduğumu öğrendim ders yarım kaldı bugünde tahlilleri yapıyorum yarın devamsen naptın
Sabah 5 ten beri masa başindayim.Kampçılar nasil gidiyor
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah canimDün hamiş olduğumu öğrendim ders yarım kaldı bugünde tahlilleri yapıyorum yarın devamsen naptın
Canım süpersin ya ,bende uyandığımdan beri boş boş oyalaniyorum başlayamadımSabah 5 ten beri masa başindayim.
20 tane sözel mantik çözdüm.
Tarih soru çözdüm
Cografya soru çözdüm
Vatandasliga gececegim mizmizlaniyorum 13.00 te baslayacagim vazgecmezsem
Sahurdan sonra uyumuyorum canim.Canım süpersin ya ,bende uyandığımdan beri boş boş oyalaniyorum başlayamadım
Uykusuzluğa dayanamiyorum canım daha yeni düzene alışamadım da benSahurdan sonra uyumuyorum canim.
5 te basliyorum calismaya gece 12 ye kadar araliklarla suruyor.
Eşim göreve gidiyor ben de tek basima takiliyorum derslere böyle işte 3 gundur yok, yarin gece gelir buyuk ihtimalle
Zamanla düzene girer canim.Uykusuzluğa dayanamiyorum canım daha yeni düzene alışamadım da benyalnız olunca yapacak en iyi şey ders çalışmak
Arada uyumak iyi geliyor canim yoksa okudugun masal gibi geliyoZamanla düzene girer canim.
Ramazandan önce 6,5 da basliyordum ona alismistim, simdi de 5 te basliyorum buna da alisirim
Sozel mantikla basliyorum ilk derse zamanin nasil gectigini anlamiyorum hiç
Ben de hafiften uykusuzluk hissediyorum su an, 4 saat uyudum o da parca parça filtre kahvenin etkileri galibabelki biraz uyurum kafam dersi almazsa
Bende aynı çaktırma ama kamp yapıyoruz sende gelsene canımSelam kızlar nasılsınız? Epey sayfa birikmiş okuyamadım geçmişi nasıl gidiyor çalışmalar. ben bu aralar biraz saldım sanırım bana bi el atın
Ne kampı ben kamp yapacak kadar olmadım daha yaBende aynı çaktırma ama kamp yapıyoruz sende gelsene canım
Sağlıcakla kucağına al canimDün hamiş olduğumu öğrendim ders yarım kaldı bugünde tahlilleri yapıyorum yarın devamsen naptın
Var kuzum Osmanlı'nın başkentlerini bil, aynı şekilde türk İslam Devletlerininde bil soru gelirse hangi devlete ait olduğunu ordan bulursun oturup ezberlemeKızlaar tarih tekrarları yapmaya başladım. Yalnız o kadar detay şeyler var ki kafayı yiyeceğim. Birsürü şey öğrendim bir de üstüne sayfa sayfa türk-islam mimari eserleri çıktı birsürü cami külliye isimleri ve kimlere ait olduğuna dair. Kızlar bunları nasıl ezberliyorsunuz var mıdır bunun bir kodu bir şeyi