- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Elimizden geleni yapalım da ❤Haklısın canım.
Ama herkes için geçerli, kimsenin çalışması aynı tempo motivasyonla devam etmiyor, çalışmalarda kesintiler mutlaka oluyor.
Haftaya da benim kızın okulu tatil, o evdeyken verimli çalışamıyorum, istekleri soruları bitmiyor.
Uzun süre aralıksız çalışınca öyle oluyorKızlar ben hala çalışamadım tüm gün temizlik yaptım, evi toparladım. Şimdi oturcam masaya artık uyuyana kadar çalışırım. Kopmak istemiyorum derslerdenyüzyıllardır calismiyo gibi hissediyorum şu an
Mercimek çorbasıUzun süre aralıksız çalışınca öyle oluyor
Yarınki menü ne misafirlere
Mercimek çorbası
Fırında sebzeli sulu köfte
Pirinç pilavı
Ortaya Yaprak sarma, içli köfte, yoğurtlu köz patlıcan, salata
Tatlı güllaç
Çayın yanina; haşhaşlı poğaça, yalancı su böreği, çikolatalı pasta. Böyle
Ayy evet ya aslinda çayın yanına yapmicaktim da içime sinmedi
Menü harikaaa
Çayın yanına yapmadan da olurdu canim, yapman çok iyi olur o ayrımisafirlerin yarın sahir yapmasınlar artık bu kadar şey yetip
Hem zeki hem hamaratMercimek çorbası
Pirinç pilavı
Tatlı güllaç
Ayy estağfurullah canımHem zeki hem hamarat
ne güzel yapmışsın zamanında.Ben zaten normalde de sesli okuma seklinde tekrar yaptığım için zaman almadı canım açıp yanıma koydum. Ama tabiki tekrarlarını daha hızlı yapan zamanı olmayan bi insan için zaman alır.
İnşallah inşallah
ellerine sağlık. mis gibi menü. neler neler var öyle çayın yanına. ne ara yaptın bunları.Mercimek çorbası
Pirinç pilavı
Tatlı güllaç
canım geçmiş olsun. bugün dinlen öncelikle. sonra fırsat olur belki. kızçe iyi olsun da.Günaydın
Bugün 3.5 ta uyudum 6 da kızım ateşlendi kalktım. Nasıl ders calisacam, bugün nasıl geçecek bilmiyorm
Poğaça börek falan önceden yapıp buzluğa atmıştım canım. Ani misafir falan gelince iyi oluyoellerine sağlık. mis gibi menü. neler neler var öyle çayın yanına. ne ara yaptın bunları.
Çok geçmiş olsunGünaydın
Bugün 3.5 ta uyudum 6 da kızım ateşlendi kalktım. Nasıl ders calisacam, bugün nasıl geçecek bilmiyorm
Geçmis olsun canımGünaydın
Evet o canımEki Görüntüle 3043779
Kizlarbizim kamp hocası değil mi bu hoca matematikten fenalık geçirenlere kolonya tutuyorsa demek
Kiz beni etiketle gruptan hiç bildirim alamıyorum
Canım uzun süre topige girmeyince bildirim gelmiyor,nerdesin senKiz beni etiketle gruptan hiç bildirim alamıyorum