Olsun yarın birlikte başlarız programa 1 gün eklerizYaaaaaa seni yirim ben,oy çen hamiş misinoyy kuzum benim yaaa çok sevindim bebiş uğurlu gelsin ınş canım benim çok mutlu oldum bende daha başlamadım bugün
Matematik ve tarihNe kampı ben kamp yapacak kadar olmadım daha ya
Tam zamanında geldi bebe, çekirdekten yetişiyorOlsun yarın birlikte başlarız programa 1 gün eklerizAnasının karnında kpss ye çalışıyor bebem nasıl bı makus talih bu
Tarihe katılırım ven mat çalışmıyorumMatematik ve tarih
Dün başladık canım , daha çok yeni. Matematik niye calismiyorsun, ben yapamıyorum ama uğraşıyorum canımTarihe katılırım ven mat çalışmıyorum
Yapamıyorum diye ona çok zaman ayırmam lazım bir de eğitim ve alan da var daha o yüzden çalışmıyorum. Sadece gky hazırlansam uğraşırdımDün başladık canım , daha çok yeni. Matematik niye calismiyorsun, ben yapamıyorum ama uğraşıyorum canım
Cok akillica canim, zaten alan çok fazla.Yapamıyorum diye ona çok zaman ayırmam lazım bir de eğitim ve alan da var daha o yüzden çalışmıyorum. Sadece gky hazırlansam uğraşırdım
Bahtsız yavrum ajdkdkfkTam zamanında geldi bebe, çekirdekten yetişiyor
Aynen. Vaktim kısıtlı zaten akşam alan çalışacaktım ama şimdi bi tarih mi çalışssam acaba dedimCok akillica canim, zaten alan çok fazla.
Yani soru çözerek..hala bende de tam oturmuş değil hepsi de.. şifreleme de akılda kalıcı olur. Bir de onlara sınava 1 gün kala tekrar bakcam ben cunku ezber ister istemez unutuluyoKızlaar tarih tekrarları yapmaya başladım. Yalnız o kadar detay şeyler var ki kafayı yiyeceğim. Birsürü şey öğrendim bir de üstüne sayfa sayfa türk-islam mimari eserleri çıktı birsürü cami külliye isimleri ve kimlere ait olduğuna dair. Kızlar bunları nasıl ezberliyorsunuz var mıdır bunun bir kodu bir şeyi
Şükür canım düşe kalkaKampçılar nasil gidiyor
AA hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimDün hamiş olduğumu öğrendim ders yarım kaldı bugünde tahlilleri yapıyorum yarın devamsen naptın
Ayy ben de tam sahurdan sonra uyumamaya alıştım bu sefer de regl oldumUykusuzluğa dayanamiyorum canım daha yeni düzene alışamadım da benyalnız olunca yapacak en iyi şey ders çalışmak
Haha bence de anca yetişir şimdiden temel atsınTam zamanında geldi bebe, çekirdekten yetişiyor
Hos geldin canımAynen. Vaktim kısıtlı zaten akşam alan çalışacaktım ama şimdi bi tarih mi çalışssam acaba dedim
Hoşbuldum canımHos geldin canım
Benimde bugün çok boş be kuzuYani soru çözerek..hala bende de tam oturmuş değil hepsi de.. şifreleme de akılda kalıcı olur. Bir de onlara sınava 1 gün kala tekrar bakcam ben cunku ezber ister istemez unutuluyoen güzeli şifrelemek.
Şükür canım düşe kalkasenin?
AA hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Ayy ben de tam sahurdan sonra uyumamaya alıştım bu sefer de regl oldumşu kpss ramazani bile layıkıyla yasatmiyo insana valla
Haha bence de anca yetişir şimdiden temel atsın
Bence çalışAynen. Vaktim kısıtlı zaten akşam alan çalışacaktım ama şimdi bi tarih mi çalışssam acaba dedim
Bende sahura kadar çalışmaya alıştım ama regl olunca düzen bozulacak aynenYani soru çözerek..hala bende de tam oturmuş değil hepsi de.. şifreleme de akılda kalıcı olur. Bir de onlara sınava 1 gün kala tekrar bakcam ben cunku ezber ister istemez unutuluyoen güzeli şifrelemek.
Şükür canım düşe kalkasenin?
AA hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Ayy ben de tam sahurdan sonra uyumamaya alıştım bu sefer de regl oldumşu kpss ramazani bile layıkıyla yasatmiyo insana valla
Haha bence de anca yetişir şimdiden temel atsın
Ama bugün daha iyi çalıştım biliyo musun. Dün pek iyi degildi ondan mı yoksa karnım tok diye mi bilmiyorum daBende sahura kadar çalışmaya alıştım ama regl olunca düzen bozulacak aynen
Yani soru çözerek..hala bende de tam oturmuş değil hepsi de.. şifreleme de akılda kalıcı olur. Bir de onlara sınava 1 gün kala tekrar bakcam ben cunku ezber ister istemez unutuluyoen güzeli şifrelemek.
Evet tarihte döngüye girmek lazım sürekli tekrar+soru başka yolu yokTarihte o kadar çok ezberlenecek şey var ki artık şifreler bile birbirine karışıyor canım
Neyse umarım halledilir bir şekilde tekrar yapa yapa, aynen sınava bir gün kala bile tarihe göz atıcam asla güvenmiyorum
Canim bende gece çalışmayı sevdim. Gündüz sürekli bölünüyor kızı okula bırak al, sabah kahvaltı okul hazırlığı vs derken.Ama bugün daha iyi çalıştım biliyo musun. Dün pek iyi degildi ondan mı yoksa karnım tok diye mi bilmiyorum dane yapalım idare etcez 1 ay kopmadan inşallah❤