- Üzüm- manisa
- Muz-mersin
- K.fasulye- niğde
- Y.mercimek- yozgat
- Kayısı-malatya
- Kenevir- sakarya
- Anason-burdur
- Kivi-yalova
- Çay-rize
- Tütün-adıyaman
- Findik-ordu
- Çeltik-edirne
Ithalat sektör dağılımı
- Imalat
- Maden
- Diğer
- Tarım
Ihracat sektör dağılımı
- imalat
- tarım
- maden
- diğer
En çok ithalat (Dış alım)
En çok ihracat (Dış satım)
- Mineral yağ yakıt
- Kazan makine
- Demir çelik ür.
- Elektrikli makina cihaz
- Plastik eşya
- motorlu kara taşıtları
- kazan makina
- elektirikli makina cihaz
- demir çelik ür.
- kıymetli taşlar metaller
En çok ithalat yapılan ülkeler
En çok ihracat yapilan ülkeler
- Çin
- Rusya
- Almanya
- ABD
- Italya
- almanya
- ABD
- ingiltere (b.krallik)
- ırak
- italya
●Dış ticaret açığı- 46,1 milyar dolar
●Ihracatın ithalatı karşılama oranı- %82
●Dış ticaret hacmi- 496,7 milyar dolar ( cumh.dnm.en yüksek hacmi)
Allah razı olsun kuzum yaaaa İnşallah tez vakitte atanirsin bol bol dua edicem sana2021 enerji üretim
1- doğalgaz %32,7
2- H.elektrik
3- ithal kömür
4- yerli kömür
Allah razı olsun canım benim, ınş hepimiz atanıp atandigimiz şehirler hakkinda konuşalım burada.Allah razı olsun kuzum yaaaa İnşallah tez vakitte atanirsin bol bol dua edicem sana
Ayyy inşallahAllah razı olsun canım benim, ınş hepimiz atanıp atandigimiz şehirler hakkinda konuşalım burada.
Bende bugün yatmadan önce sahur yapıcam yoksa yok olmuyor sanki 48 saattir hiç uyumamış gibi hissediyorumGunaydin.
Gece 1 buçukta sahur hazırladım kaldırdım.buyuk oğlum eşim tutuyor
8 dd uyandırdı küçük olanlar. Yarın iş.
Zaten erkenden kalkılır.
Birazdan soru çözerim bir kaç tane.
Araya serpme yöntemi çalışma yöntemim. Biraz iş Biraz soru.
İş yerinde de öyle.orada vaktim daha az .cunku İşler var.
Bana tarih genel olarak yoğun geliyor ya baya yopyoğun maşallahInkılap biraz yoğun ama bence madem kamp yoğun olmalı
İlk konular 1 hafta. Problemler 1 hafta. Ebob - ekok, permütasyon, kombinasyon, olasılık vs 1 hafta. En sonda işte geometriyle beraber matematiğin son konuları olabilir.Matematik nasıl ayrılmalı kizlar
Bu daha mantıklı benim dediğimi boşverin3 kısma ayrılıyor temel kavramlardan ebob ekoka kadar, rasyonel köklü uslu, basit eşitsizlik, mutlak değer, çarpanlara ayırma ikinci kısım..Oran orantidan problemler 3.ncu kısım
Olur öyle Senoşum yapacak bir şey yok sen yeterki bırakma yoksa dersimizi engelleyen unsurlar hep mevcutHerkese günaydın , geçmişi okudum. Bizde misafir vardı (araya misafir girmese olmazdı zaten kör topal ilerliyorum.)
Dün akşam gittiler ben de masanın başına geçtim coğrafi konum tekrarı yapmıştım daha önce, sorusu kalmıştı.
72 soru coğrafi konum+ 40 soru paragraf çözüldü.
Dün sahura kadar dayanacaktım güya 2 gibi uykum geldi. Alarm kurdum onu bile duymamışım hatta sahursuz kaldım. Bugün daha istikrarlı olmalıyım. Kızlar program yapmadım da elimdeki kitapları yazdım ramazanda bir soru bankası set bitireyim diye kendimi şartlıyorum. Yani tekrar+ 1 soru bankası. Bu arada herkes harika ilerliyor.Seneye bu zamanlar atanmış olmak ümidiyle
Ah be kuzum, ben permustasyon kombinasyon olasılık geometri bakmayı düşünmüyorumİlk konular 1 hafta. Problemler 1 hafta. Ebob - ekok, permütasyon, kombinasyon, olasılık vs 1 hafta. En sonda işte geometriyle beraber matematiğin son konuları olabilir.
Tabi bunu ben kendime göre uyarladımmesela sizin için problemler 1 hafta sürmeyebilir veya benim dediğin gibi gruplandırmayabilirsiniz bu yüzden bunlar tartışılır.
Seviye belli beybi
Ayy bu uyku şeyinide napcaz bende bilmiyorum kız varya pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum evin içindeRabbım emeklerimizin karşılığını versin inşallah canim
Ben gece etutü dedim ama 12de uyudumolmadi yapamadım
Sahurdan sonra uyumadım deneme yaptım ben de.. gündüze çektim çalışma saatimi bugün son bi şans vercem kendime. Çünkü gece benim algılarım resmen kapanıyor ya
Şimdilik gündüz iyi gidiyo 5e kadar falan devam bakalım inşallah
Evet canım baya ünü yayılmışsa demekBu ölçme öğretmenlerin belası sanırım birkaç yerde daha duydum zorluyo galiba? İnşallah azalır canım zamanla
Çok geçmiş olsun Tosunum ya aynı bizimde öyle oldu zor toparlandık sonra bozulan uyku düzenleri, yeme alışkanlıkları aldı başını gitti tabi yeni güncellenen huyları saymıyorum bileMerhabalar canlarımkolay gelsin herkese son zamanlarda yine hastalıklar kosturmacalar derken ugrayamadim pek.
hala denemeye geçmedim ama gececgim geç kaldım bayatarihten soru cozEcegim sürekli unutuyorum tarihleri tamam öğrendim derken bakmışım ki unutmusum
Evet bu net hepimize gıcıkÖlçme hepimizin sıkıntısı galiba
Evet çok mantıklı ileriyi görebilmek açısındanKızlar denemelerinizin toplam netlerinide yazın bakalım sınava kadar ne kadar gelistiricez deneyim olur..İlk kaç netle başladığınızi da yazin