Bunların işi gücü yok zaarKızlar erkekmiş bu şikayet edin diyecektim banlanmış zaten
Valla ya sapık mı neyse cinsellik falan her yere yazmış bişeyler bizim haziran annelerine falan yazdıBunların işi gücü yok zaar
Aaa nerden anlamışlarKızlar erkekmiş bu şikayet edin diyecektim banlanmış zaten
Yazdıklarından muhtemelen yeni üye bir deAaa nerden anlamışlar
Allah akıl fikir versin ne çok işsiz var memleketteYazdıklarından muhtemelen yeni üye bir de
6 haftalık dahageç kalmadın kaç aylıksın ve neden işten ayrıldınız
Ay ben bir de cevap yazdımKızlar erkekmiş bu şikayet edin diyecektim banlanmış zaten
Teşekkür ederim tavsiye içinmatematikten daha çok soru çözüp . bir sansını dene bence. tarih çoğrafya için özellikle çoğrafya daha kolay olduğundan öncelikle ondan da başlayabilirsin. tarih için de bilemedim . ama çocuğun yoksa 4 ay bir süre var.
4 ayı verimli kullanırsan 8 aylık çalışmış olursun.
tatili biz öyle değerlendiriyoruz. 30 gün tatil yapıyoruz ama gecesi gündüzü dolu dolu olunca 60 gün tatil yapmış kadar oluyoruz . böyle düşünürsen atanırsın bile canım.
Beraber düşünelim canımOlur kuzum 1 aylık programın nasıl olucak paylaşır mısın
Iyi ki siz varsiniz kuzumAy dimi ya keşke kitaplarda böyle çözse
SapıkAy ben bir de cevap yazdımamaçları ne acaba..
Ahh yok canım o kadar değildim ama birkaç güne göre iyiyim şükür. Birkaç gündür kazanamicam mi perileri gelmişti de gönderdim bugün
Bugün matematikten bir konuyu yetiştiremedim bende.Ahh yok canım o kadar değildim ama birkaç güne göre iyiyim şükür. Birkaç gündür kazanamicam mi perileri gelmişti de gönderdim bugün
Yaprak sarıp buzluğa falan attm onlarla uğraştım.
Yumuşama dönemi, küresel dünyaya falan çalışıyorum şimdi beynimin içinde darbeler devrimler Tunus Azerbaycan Şangay beslisi Gorbaçovlar halay cekiyo
Senin nasıl gidiyor kamp ❤
Ben biraz özellikle matematikte fazla kaynak yazmışım sanki ya gaza gelipbittiği kadar bakalım.
Ben de onu soracaktım ramazanda nasıl çalışacaksınız diyeBugün matematikten bir konuyu yetiştiremedim bende.
Kızın veli toplantısı vardı ona gittim, eşimin doğum günüydü pasta yaptım derken bunlar oyaladı beni. Yarın tamamlamaya çalışacağım bugunku eksiği bakalim.
Ben yapabilirsem sahura kadar ders calismayi planlıyorum ramazanda.
Bugün değil de, yarın gündüz bir saat uyuyabulirsem başlarımbakalim
Kpss de ne arıyordu acaba kitap önerisi filan isteyecekti heralde zaar
Valla kız şaşırdım sabah bizim topiğe yazmış ordan buraya şaşırmıştım. Adam her yeri gezmişKpss de ne arıyordu acaba kitap önerisi filan isteyecekti heralde zaar
Allah sağlıcakla kucağınıza alabilmesi nasip etsin inşallah6 haftalık dahaAralık ayında dolar yükselmeye başlayınca fabrika ekonomik krize girip işten çıkardı sonra da iş bulamadım, sonra sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim artık daha fazla özel sektörde işe başvuruyorum zaten almazlar