- 2 Ağustos 2013
- 33.988
- 100.809
O 26 bulduğun karesini alıp bulduğun sonuç demi. Ama bana bu sorunun karesiz olanını soruyor yani sorunun aslını. Onun için bulduğun sonucu kök içine alıyorsun yani kök 26Ikinci sorunun cevabı 26 mı kuzu
Yinemi yaaO 26 bulduğun karesini alıp bulduğun sonuç demi. Ama bana bu sorunun karesiz olanını soruyor yani sorunun aslını. Onun için bulduğun sonucu kök içine alıyorsun yani kök 26
Ama normal buldun sadece sonu olur o kadarYinemi yaa
Yapılış şeklini ezberledim kuzuAma normal buldun sadece sonu olur o kadarmantığını kavradın mı peki. Başta karesini aldık. Bulduğumuz sonuç karesi oldu. Onun için kök içine alıyoruz
Ikinci soruda kök üç ve kök üç çarpılıyor muBunlara bak canim
Evet bu mantıkla gidebilirsin bu sorudaYapılış şeklini ezberledim kuzubu tarz sorularda hep bu şekilde gidebilir miyim şimdi eğer sınavda çıkarsa hepiniz beni hatırlayıp güleceksiniz
Tmm o zaman ben ezbere allah ne verdiyse dalıyorum beybiEvet bu mantıkla gidebilirsin bu soruda
Böyle canim.Ikinci soruda kök üç ve kök üç çarpılıyor mu
Yuvarlak içine alınan yeri yaptın ya önce. Rasyoneldeki gibi payda esitleIkinci soruda kök üç ve kök üç çarpılıyor mu
Bende böyle yapmaya çalıştım ama sonuca ulaşamadım canım. Bunuda inceleyeyimBöyle canim.
Ben de çözemedim bir yerden sonra .ama bu gidiş yolu aklımızda olsun.incelersen kolay gelecek. Ama sınavda hemen aklımıza gelecek mi bu yol kim bilir. Dünya kadar yol öğrenmeye çalışıyoruz. Beyin kaydediyordur insallahBende böyle yapmaya çalıştım ama sonuca ulaşamadım canım. Bunuda inceleyeyim
Hem çalışıp hem evde 3 çocuk olunca benim program yapmam imansız.Canımlar ramazan için neler yapabilirizyoğun bir program güzel olur mu
Inş istediğin gibi olur canım, senin işin daha zor tabi. Allah kolaylık versinHem çalışıp hem evde 3 çocuk olunca benim program yapmam imansız.
Fırsat bulduğum her boşlukta soru çözmeye. Bilemediğim konuya tekrar bakmaya calisiyorum. Benim sınav 3 temmuz. Az baya .umarım yeterli olur. Çok baştayim cunku
Ben akıl tutulması yaşıyorum sınavdaHem çalışıp hem evde 3 çocuk olunca benim program yapmam imansız.
Fırsat bulduğum her boşlukta soru çözmeye. Bilemediğim konuya tekrar bakmaya calisiyorum. Benim sınav 3 temmuz. Az baya .umarım yeterli olur. Çok baştayim cunku
Valla ben kasıcam artık yoksa olmuyor. Ramazanda işe gitmem diye düşündüm. Onun için sahura kadar çalışmayı planlıyorum hiç kalkmadan başarabilirsemCanımlar ramazan için neler yapabilirizyoğun bir program güzel olur mu
Hepimizin derdi.Ben akıl tutulması yaşıyorum sınavda
Başlayalım uyarsa pazartesi günüCanım kamp noldu şimdi