- 28 Haziran 2011
- 59.225
- 149.463
Inş canımcim yaparsinValla ben kasıcam artık yoksa olmuyor. Ramazanda işe gitmem diye düşündüm. Onun için sahura kadar çalışmayı planlıyorum hiç kalkmadan başarabilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş canımcim yaparsinValla ben kasıcam artık yoksa olmuyor. Ramazanda işe gitmem diye düşündüm. Onun için sahura kadar çalışmayı planlıyorum hiç kalkmadan başarabilirsem
Napicaktik,başlayalımBaşlayalım uyarsa pazartesi günü
Ah kuzum ah keskeHepimizin derdi.
Gk den fullemeye calis
Türkçeyi de yaparsin
Matematikten de ilk 10 15 soruyu yapabilirsen olur bu iş
ASSOSyal kuzum ben bu şekilde düşündüm istersen konuları değiştirebiliriz istersen farklı şekilde de ilerleyebiliriz varsa aklında bişeyleri şekilde ilerleyelimTamamdır o zaman...Önümüzdeki haftanın Tarih ve Matematik konularini belirleyelim Eğer aşağıdaki program uymazsa sende söyle kuzum ona göre şekil verelim Bu arada illa konu çalışmak zorunda değilsin konuya hakimden tekrar yapıp full soru kasabilirsin
4 Nisan - 9 Nisan arası çalışılacaklar
Tarih
Osmanlı Devleti Dağılma dönemi
20.yy Osmanlı Devleti
Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi
Matematik
Basit Eşitsizlik
Mutlak Değer
Üslü Sayılar
Köklü Sayılar
Günlük 30 soru Türkçe paragraf ve 10 tane Sözel Mantık
Cumartesi günü deneme ve analizi
Ben zaten haftada bir deneme yapiyorum canım , o iyi oluyor. Tekrarda yapıyorum. Ben sana uyucam, programı alıyorum. Hatta ramazan boyunca bir aylık programı hazırlayıp önümüzü görebiliriz ne dersin. Dört haftada belli olur. Sena616 canım sende katilmak ister misinASSOSyal kuzum ben bu şekilde düşündüm istersen konuları değiştirebiliriz istersen farklı şekilde de ilerleyebiliriz varsa aklında bişeyleri şekilde ilerleyelim
Olur kuzum 1 aylık programın nasıl olucak paylaşır mısınBen zaten haftada bir deneme yapiyorum canım , o iyi oluyor. Tekrarda yapıyorum. Ben sana uyucam, programı alıyorum. Hatta ramazan boyunca bir aylık programı hazırlayıp önümüzü görebiliriz ne dersin. Dört haftada belli olur. Sena616 canım sende katilmak ister misin
Diğer kızlar başka katılmak isteyen olur mu, safran ve civciv şuan kamptalar ama ne derler. Beni kötü etkilemez ınş
Evet onu hiç hesaba katmıyorlar ama genede anlayan, anlamayan herkese saygısızlık oluyor bu bence. İşte hayatta unutmazsınDimi yani destan yazmışlar ama hiç anlamayan biri nasıl çözsün onu günlerdir aynı soru beynimde dönüyor, sınavda çıksa bari kuzum
Kız gelmenle gitmen bir olmuş ya senin buraya tünaydın yazıp gitmişsin . Aktif olunca görüşmek üzere canımcımTunaydin askimsular, herkese iyi calismalar allah zihin acikligi versin
Ay dimi ya keşke kitaplarda böyle çözseYazıya bak inci gibi, inceleyeyim bitanem
Açlık başımıza vurmadığı sürece hiç fena olmaz benceCanımlar ramazan için neler yapabiliriz yoğun bir program güzel olur mu
Hayır erkenden çalışmıyorum çünkü gecenin körü benim için daha verimli oluyorgünaydın.
nasılısnız kızlar.
gece çalışıyor musunuz. sabah erken saatlerde kimsecikler olmuyor da.
Kızlarcımlar ben dediğim gibi böyle programlara çok katılmak istemekle birlikte katılamıyorum bu yüzden kusura bakmayın lütfen ancak sizleri canı gönülden destekliyorum . Bu yüzden deneme filan yapabilirsem bunların sonuçlarını sizlerle paylaşacağım bilginiz olsun Mavigrill ASSOSyalBen zaten haftada bir deneme yapiyorum canım , o iyi oluyor. Tekrarda yapıyorum. Ben sana uyucam, programı alıyorum. Hatta ramazan boyunca bir aylık programı hazırlayıp önümüzü görebiliriz ne dersin. Dört haftada belli olur. Sena616 canım sende katilmak ister misin
Diğer kızlar başka katılmak isteyen olur mu, safran ve civciv şuan kamptalar ama ne derler. Beni kötü etkilemez ınş
geç kalmadın kaç aylıksın ve neden işten ayrıldınızSelamlar.. mühendisim işten ayrıldım, çok yeni hamileyim matematik temelim iyi ama tarih coğrafya beni korkutuyor. Sizce kpss ye başlamak için çok mu geç?
matematikten daha çok soru çözüp . bir sansını dene bence. tarih çoğrafya için özellikle çoğrafya daha kolay olduğundan öncelikle ondan da başlayabilirsin. tarih için de bilemedim . ama çocuğun yoksa 4 ay bir süre var.Selamlar.. mühendisim işten ayrıldım, çok yeni hamileyim matematik temelim iyi ama tarih coğrafya beni korkutuyor. Sizce kpss ye başlamak için çok mu geç?
Canim benim devam eden bir programim var, hatta matematik kampı kitabını bitirmeye çalışıyorumBen zaten haftada bir deneme yapiyorum canım , o iyi oluyor. Tekrarda yapıyorum. Ben sana uyucam, programı alıyorum. Hatta ramazan boyunca bir aylık programı hazırlayıp önümüzü görebiliriz ne dersin. Dört haftada belli olur. Sena616 canım sende katilmak ister misin
Tamam doğru yanlışlarla paylaşalım bari neyde iyiyiz neyde kötü ona göre tavsiyelerde bulunuruz
Kızlar erkekmiş bu şikayet edin diyecektim banlanmış zatengeç kalmadın kaç aylıksın ve neden işten ayrıldınız