Hahahah tamam sen aylık planını soylicektin ben en son yazmıştım
Basında yada sonunda olması çok iyi ya, benimki tam ortası, alışmaya başladik derken bozulacak.Kolay gelsin kızlar.
Verimli calismayi nasıl planlamissaniz öyle devam.ramazanda ben de yiyip yatma taraftarıyım. İlk gece kalktık ama çok zor oldu .sahurdan sonra uyuyamadım.
Sadece gündüz çalışabiliyor.um
Zaten ilk hafta benim fire. Bir de ramazanın sonu fire.
Geçen sene de aynı oldu. 10 gün gidiyor başından sonundan
TeşekkürlerEşinin doğum günü kutlu olsun safran cim
Cevabı sende sorularininÖnlisans mezunuyum. Matematik konularını bitirdim geometri dışında. Tarih coğrafya vatandaşlık derslerine hiç çalışmadım. Sizce konular yetişir mi? Kaç ayda genel kültürü bitirebilirim?
Hâlâ kağıt canım ama tabi teknoloji vuruyor herkes gibi,eskisi gibi sıcaklık kalmıyorŞenol hoca candır
Eski videoları kağıt üzerindendi, şimdi hala öyle mi teknilojiyi kullanmaya başladı mı
Canım bence ramazanda tarih ve matematiği bitireceksek . Tarihi dörte bölüp dört haftaya yayalım. Matematikte zaten benim yapacağım belli konular var onları yapsam öpüp başıma koyacağım, o da ilk konular olsun diyorum. Ama tabi daha kâğıda geciremedim. Ne dersinHahahah tamam sen aylık planını soylicektin ben en son yazmıştım
BeennnSahur etutculeri burada mı
Hayırlı olsun Assosum
Bu fiyatlar ne be aaa iyiki takır takır test çözmüyorumKitaplar Acayip pahalı, bkm de pegem soru bankası 150 liraydı. Almadım. Içinde aktivasyon kodu yok.normal şekilde Qr kodu ile çalışıyor. Denedim hemen ayak üstü
Safranin kitapta 79 lira
Anlayacağınız çok popüler kitaplar çok pahalı, yargı matematik. Isem bile 150 liraydı şok oldum.
Sınav ikizi kitabini inceledim. Çoğunluk yeni nesil soruydu o yüzden vazgeçtim. Öncelikle benim normal soruları yapmam gerekiyorbakalım bu kitap ne öğretecek
Amin canım sanada inşallahBen de başlıyorum kızlar. Gece olduğu olduğu için şimdiden uykum geldi ama çay kahve her şeyi içmeyi düşünüyorum sırayla.arada bi girer molalarda görüşürüz inşallah uyumam. hadi iyi dersler Allah zihin açıklığı versin cümlemize❤
Benimde öyle oluyor hem uyanmak zor oluyor uyanıncada gözler fal taşı gibi olup kapanmıyorKolay gelsin kızlar.
Verimli calismayi nasıl planlamissaniz öyle devam.ramazanda ben de yiyip yatma taraftarıyım. İlk gece kalktık ama çok zor oldu .sahurdan sonra uyuyamadım.
Sadece gündüz çalışabiliyor.um
Zaten ilk hafta benim fire. Bir de ramazanın sonu fire.
Geçen sene de aynı oldu. 10 gün gidiyor başından sonundan
Temelin yoksa biraz zorlar ama hepsinden full çekme zorunluluğun yoksa çalıştığın kadarı yetebilir bu yüzden umutsuz olmaz bence o yüzden vakit kaybı olmadan hemen başka onlaradaÖnlisans mezunuyum. Matematik konularını bitirdim geometri dışında. Tarih coğrafya vatandaşlık derslerine hiç çalışmadım. Sizce konular yetişir mi? Kaç ayda genel kültürü bitirebilirim?
Olur tarihi nasıl bolucez mesela üniteler fazlaCanım bence ramazanda tarih ve matematiği bitireceksek . Tarihi dörte bölüp dört haftaya yayalım. Matematikte zaten benim yapacağım belli konular var onları yapsam öpüp başıma koyacağım, o da ilk konular olsun diyorum. Ama tabi daha kâğıda geciremedim. Ne dersin
Çok teşekkür ederim kuzum,ınş hayırlı olur.olsun artıkHayırlı olsun Assosum
Şoka girdimBu fiyatlar ne be aaa iyiki takır takır test çözmüyorum
Islam öncesiOlur tarihi nasıl bolucez mesela üniteler fazla
Pegem,yargı, benim hocam, yediiklim, hocawebde hepsi iyidir. Konu anlatımı almayın video üzerinden gidip not tutunKızlar biraz geç kalmış biri olarak kpss çalışmak istiyorum ve bana kitap önerir misiniz lisans kpss içinşimdiden teşekkür ederim