Tamkare açılımıDeğil kuzucum
Hangi yoldan yaptın karelerini alarak mı? Yoksa formülden mi?
İşlemini atar mısın bi bakayım nerde hata var?Tamkare açılımı
Canım kusura bakma yine hastaneye gittim bi koşu.o ara giremedim.cocumu bu şekil. Payı kök 2 ile carpmisim ama yazmamışım.o kafanı karıştırmasın.Üs alarak mı cozucez
Kuzu tam karede 1. ile 2. nin çarpımının 2 katını almışsın tamam ama kökü yazmamışsın
aynıyım canım .sürekli işlem hatası ile sonuca ulaşamıyorum.
burada yanlışlık yapmışım yine . işlem hatası. sonuç -√6aynıyım canım .sürekli işlem hatası ile sonuca ulaşamıyorum.
mesela bu sorunun cevabını -2 √3 buldum
Yazıya bak inci gibi, inceleyeyim bitanemKuzu tam karede 1. ile 2. nin çarpımının 2 katını almışsın tamam ama kökü yazmamışsınkökü yazmadığın için sonuç yanlış gelmiş.
Eki Görüntüle 3037977
Ay bende hiç sevmem yazımıYazıya bak inci gibi, inceleyeyim bitanem
Canım benim yaaa,rabbim emeginin karsiliginin fazlasını versin inş,cok incesinAy bende hiç sevmem yazımıdiğer yolu açıklayarak yazcam belki o da aklında kalır
Gerçel den geliyorumm vıysş valla mahfolmuşam perişan olmuşam kafam olmuş bı milyonÇok güzel anlatıyor, gerçek matematikten daha iyi ama olmuyor işte
Yazının güzelliğiKuzu tam karede 1. ile 2. nin çarpımının 2 katını almışsın tamam ama kökü yazmamışsınkökü yazmadığın için sonuç yanlış gelmiş.
Eki Görüntüle 3037977
Mesajları okuyarak geriden geliyorum bu yüzden yazılmış olabilir ama genede yazılmamışsa diye cevaplamak istiyorum İlyas GüneşSağ ol canimcim
hangi hoca bu güzel anlatan.yorumlarina baktım ama bulamadım.
EvetAaa ciddi misiniz
Ikinci sorunun cevabı 26 mı kuzuAaa ciddi misiniz
Şiveli konuştuğu için dinleyip dinlememeye emin olamıyorum canımGerçel den geliyorumm vıysş valla mahfolmuşam perişan olmuşam kafam olmuş bı milyonpegem konu anlatımında ki soruları çözüyor galiba Pegemin hocası
Canım ikinci sorunun cevabını atar mısınburada yanlışlık yapmışım yine . işlem hatası. sonuç -√6
sorularda vakit kaybetmemin başlıca nedeni. sonuca ulaşmak için soruyu iki kere çözüyorum. bazen 3.
işlem hatalarını sonradan buluyorum.
yanlış bulduğum cevap şıklarda olmasın diye dua ediyorum. o zaman geri dönüp yeniden bakıyorum çünkü çözüm yoluma.
Renk katıyorŞiveli konuştuğu için dinleyip dinlememeye emin olamıyorum canım
Canım kamp noldu şimdiRenk katıyor