- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Canlar diğer çözüm daha kolay değil mi bu kurala göregıcık kural bencede ben bi anlamaya çalışayım, malûm basmiyo
Balım ben bu soruyu önceden hep yanlış yapardım. Sonra çok uğraştım durdum üstünde bu kuralın içini dışını her turlu sorusunu çözdüm ondan direkt görüyorum kolay geliyo yaniSafranın çözümü daha kolay geldi sanki civcikim, üs almakama bu başa iki koymayı da anlamak için detaylı inceleyeyim
Canim ben bu sene 3 tane video çözümlü kitap bitirdim matematikten, 2. Konu anlatımlıyi da dinlemeye yeni başladım bildiğin gibi.Safranın çözümü daha kolay geldi sanki civcikim, üs almakama bu başa iki koymayı da anlamak için detaylı inceleyeyim
Aynen bebeğim yaa, daha çok video izlemem şart benim. Ilyas h9cadan dinledim, soruda çözmüştüm ama denek olmamışCanim ben bu sene 3 tane video çözümlü kitap bitirdim matematikten, 2. Konu anlatımlıyi da dinlemeye yeni başladım bildiğin gibi.
Bana iyi geldiğini düşünüyorum, ilerledim sanki geçen seneye göre. Matematikte görmekte çok önemli. Ondan çözüm videoları, çözümlü sorulardan daha çok faydalı oluyor.
Sınava hala 4 ay varken, böyle çözüm videolu bir kitap bitirebilirsin bak. Mutlaka sanada birşeyler katar.
En azından artmış canım, ben sabit gidiyorumDeneme yapayım dedim sadece 5 net arttı cildiricam galiba sıkı bı ders çalışma programı yapmam lazım
Ayda 10 15 net arttırmam gerek hiç bir işe yaramaz yoksaEn azından artmış canım, ben sabit gidiyorum
Ayda 5 net, sınava kadar 20 net ederDeneme yapayım dedim sadece 5 net arttı cildiricam galiba sıkı bı ders çalışma programı yapmam lazım
80 net kurtarmaz kuzum 90 net olması lazım en azAyda 5 net, sınava kadar 20 net eder
Hangi yayının denemesiydi canım?Özellikle tarih coğrafya beni mahvetti yaa en güvendiğim yerler en çok yanlış yaptığım ve unuttuğum yer oldu sanki hiç bişey calismamisim gibi
Kuzum elimde pegemin 2020 5li denemesi var sınav formatina çok yakın gidiyor bittikten sonra 2022 denemesinide almayı planlıyorum bu cozdugum ikinci denemeydiHangi yayının denemesiydi canım?
Bence netlerine takılma şu an yanlışlarına odaklan.. bir de sınavdan önce yüksek net yapan sınavda düşük yapabiliyor (Şekil a ben) ya da sınavdan 1 gün önce 70 net yapan insan derece yapabiliyor. Sınavla karşılaştırma yani ogrenecegin alacağın bilgiyi al çekil kenara...
Uygulaması kolay değil biliyorum insanın canı sıkılıyor. İnşallah güzel netler görürüz de notivasyonumuz artar biraz
(Sana diyorum ama kendim de takıyorum)
Bişey olmaz kuzum 5 tanede soru çozsen paylaş böyle böyle gaza geliyoruzSelam canlar maşallah çok güzel devam ediyorsunuz takip ediyorum sizleriBende çalışmaya devam ama istediğim kadar yoğun olmadığı için paylaşmıyorum burda. Ama sizleri gördükçe gaza geliyorum
Ramazan da inşallah daha aktif olurum diye düşünüyorum aksi bir durum olmazsaBişey olmaz kuzum 5 tanede soru çozsen paylaş böyle böyle gaza geliyoruz
Bende aynıyım canım benimAyda 10 15 net arttırmam gerek hiç bir işe yaramaz yoksabildiğim herşeyi unutuyorum sanki
Birincinin karesi, birinciyle ikincinin çarpımının 2 katı, ikincinin karesiCanım safran senin çözümün bana daha kolay geldi, özel yöntem benim için zorbirşey soracağım, bilmiyorum saçma olacakmı ama oturmadi birincinin karesi ,ikinciyi aynen yaz,2 ile çarp.ikinciyi aynen yaz dimi ben doğru mu anladım Safransari
Sekercim sen soruyu gördün müBirincinin karesi, birinciyle ikincinin çarpımının 2 katı, ikincinin karesi