Bende izleyeceğim benimde olmamis canım, keşke safran gibi yapabilseydik. Biliyorum diye kenara çekilmedi hep üstüne gittiKonuları baştan alicam ama en önemli yerleri son kez 2 ayda bitiricem demekki iyi calismamisim unutuyorum
5. Hazirlanisimin tecrubesiBende izleyeceğim benimde olmamis canım, keşke safran gibi yapabilseydik. Biliyorum diye kenara çekilmedi hep üstüne gitti
Bende hiç cekilmedimde hastalıklar o bu derken süre azaldı strese girdim araya biseyler girince unuttum artık araya bişey girsin istemiyorum 4 ay kaldı halime bak 1 arpa boyu yol alamadım kendimi 2 aylık zorlu bı kampa sokucam. Rahatimdan odun vermedikçe olmayacak bu işBende izleyeceğim benimde olmamis canım, keşke safran gibi yapabilseydik. Biliyorum diye kenara çekilmedi hep üstüne gitti
Aynen canım daha fazlasını istiyorBende hiç cekilmedimde hastalıklar o bu derken süre azaldı strese girdim araya biseyler girince unuttum artık araya bişey girsin istemiyorum 4 ay kaldı halime bak 1 arpa boyu yol alamadım kendimi 2 aylık zorlu bı kampa sokucam. Rahatimdan odun vermedikçe olmayacak bu iş
Kuzum ilyas hoca senin çözdüğün tekniği anlatmış. Iki kare farkı demiş, üs almış. Ama ben defteri incelemeyince unutmusum5. Hazirlanisimin tecrubesi
Hadi kendimize bı kamp programı hazırlayalım evli misin ya da çalışıyormusunAynen canım daha fazlasını istiyor
Canım çok istiyorum aslinda ama strese giriyorum yaHadi kendimize bı kamp programı hazırlayalım evli misin ya da çalışıyormusun
Tüm dersler kampıCanım çok istiyorum aslinda ama strese giriyorum yaevliyim calismiyorum canim matematik kampimi
Valla canim düşe kalka gidiyoSaricivcivcikcik kamp nasıl gidiyor canim ?
Nasıl bi kamp düşünüyorsun canim? Biz zaten safranla soru bankası bitirme kampindayiz su an 25 günlük. O tarzsa hep beraber soru bankalarının canına okuyalımKızlar katılmak isteyen olursa katılabilir ayrıntıları konuşabiliriz
Şöyle bişey düşündüm Nisan ayında Günde 30 Türkçe paragraf sorusu, 10 Sözel Mantık sabit hergün...bunun yanında Matemetik ve Tarih dersleri..Her hafta konuları belirlicem o hafta sadece o konuları ve o konularla ilgili full soru çözümü zaten aynı anda 4 5 soru kitabı rahat gidiyorsun..Cumartesi günü sabah deneme ve deneme analizi...Mayıs ayindada Vatandaşlık, Coğrafya, Dilbilgisi..Haziran Temmuz zaten full deneme giderim son 4 ayı böyle degerlendirmeyi düşünüyorum katılmak isteyen varsa buyurabilir..Her gün burda durumu paylasmaliyizNasıl bi kamp düşünüyorsun canim? Biz zaten safranla soru bankası bitirme kampindayiz su an 25 günlük. O tarzsa hep beraber soru bankalarının canına okuyalım
Ramazan zaten nisanda geçecek, mayısta bayram var.bana uyar canım. Birsey yapalım yaTüm dersler kampıNisanda matematik ve tarih Mayıs'ta Coğrafya Vatandaşlık Dil bilgisi program hazirlayip hatim edelim konuları ne dersin hem son tekrar olur hem herşey oturur
Tamamdır o zaman...Önümüzdeki haftanın Tarih ve Matematik konularini belirleyelimRamazan zaten nisanda geçecek, mayısta bayram var.bana uyar canım. Birsey yapalım yaramazani verimli geçirsek ne güzel olur yaa cografyada sıkıntım yok şükür ana diğer dersler istediğim gibi değil hiç
İyi gidiyor şükür canim.Valla canim düşe kalka gidiyoramazanda misafir falan gelir diye buzluğa börek poğaça falan yaptım attım. Bu yorgunluğun üstüne ders çalışmak da pek gitmiyo. Ama çalışcam birazdan oturcam masaya..
Sadece kamptaki kitapları cozmuyorum bu arada benmecburiyetten. Mesela denemede coğrafi konumu yanlış yapmışım ama kamp kitaplarında zaten bitirmişim onun sorularını. Diğer kitaplardan da yama yapıyorum yani.
Senin nasıl gidiyor canımhavaların ısınması biz kpssciler için iyi olmuyor bence ya hele ki ben sıcağın denizin kumsalin tam ortasındayım çok sıkıntı oluyo neyse bu son inşallah.
Ben de konuşmaya yer ariyomusum ne uzun yazdım
Ben de bir gece önceden yapıyorum programını canım. Kesinlikle program yapmadan bi hiçimİyi gidiyor şükür canim.
Günde 5 saat çalışarak programı yetistiriyorum.
Benimki günlük yapacakların yazılı olunca, bugün pogaca yapayım yarın çalışırım diyemiyorum
Saka bir yana yarın bende poğaça yapacağım. Sulu köfte yapacağım Ramazan'a buzluk stoğu. İkisini aynı gün yapamamda birini diğer gün yaparım. Programı da uykusuz kalır yetistiririm insallah
Canım neden en baştan değilTamamdır o zaman...Önümüzdeki haftanın Tarih ve Matematik konularini belirleyelimEğer aşağıdaki program uymazsa sende söyle kuzum ona göre şekil verelim Bu arada illa konu çalışmak zorunda değilsin konuya hakimden tekrar yapıp full soru kasabilirsin
4 Nisan - 9 Nisan arası çalışılacaklar
Tarih
Osmanlı Devleti Dağılma dönemi
20.yy Osmanlı Devleti
Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi
Matematik
Basit Eşitsizlik
Mutlak Değer
Üslü Sayılar
Köklü Sayılar
Günlük 30 soru Türkçe paragraf ve 10 tane Sözel Mantık
Cumartesi günü deneme ve analizi
Geçmiş olsun canım, ınş yoluna girerKolay gelsin kızlar. Masallahiniz var yine.
Kamp olayına bayıldım.
Teşvik edici.
Benim de niyetim aldığım soru bankasını bitirebilmek.sizin kadar hızlı değilim.
Bugün ögleden sonram hastanede geçti.
Neticeye varamadık.
Tomografi çekildi. Asıl mr olması gerekiyormuş.
Tomografi isteyen de uzman doktor.
Sinirde baskı var anlamında anlattım. Adam tomografi istedi. Mr da sinirleri görürmüş sadece.beyin cerrahi akrabam var o istiyor mr .tomografiyi gönderdim .tomografide kemik yansıma vs . Türü şeyler gorulurmus. Çöp oldu öğleden sonram