- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah . çok güzel ve verimli olmuş. programlı gidiyorBen de yaptıklarımı yazayım.
Dün yaptiklarim;
32 paragraf
40 sayisal mantik+işci havuz problemi
Genel deneme tg ( ayrıntılı analizini yapamadim bugun yaparim)
Cember soru cozum videosu
Basit esitsizlik soru cozum videosu
Kurtulus savasi tekrar+50 soru
Yumusama ve Küresel tekrar+ 80 soru
Vatandaslik 20 dk tekrar
Yanlis soru defteri tekrar
Dün bu kadar calistiktan sonra denemede yine ayni netleri yanlislari yaptim söyleyeceklerim bu kadar neyse devam inat ettim sen mi buyuksun ben mi kpss görcez
Kök 6 mi cevabı ?Eki Görüntüle 3036376
Canlar bu sorunun çözümünü bana tane tane ve detaylı bir şekilde yapacak var mı çözüm kitabindan birşey anlamadım
Evet eksi kök altı canımKök 6 mi cevabı ?
Canim ben karesini alarak çözdüm. Ama sonucu eksi değil pozitif buldum.Evet eksi kök altı canım
-2(16-15) nereden geldi. En sonda kökten çıktığı için mi dört +kök 15 var off niye anlamıyorumCanim ben karesini alarak çözdüm. Ama sonucu eksi değil pozitif buldum.
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah Bi çare bulunur ya kulak ağrısı beter olurmaşallah . çok güzel ve verimli olmuş. programlı gidiyor
bugün bir şey yapamadım.
kulak mahvetti beni.
2 ağrı kesici yuttum. doloreeekks olandan
ama olmadı.
hastanelerde sıra yok.
araştırmayı aradım. müdürü ile bir süre çalışmıştık . 6 ay
ayarlamaya çalışıyor.
beyin sinir cerrahisi doktoru akraba ile de görüştüm akşam. mr istemişti.
zaten ağrı kesilmiyor.
mr ağrı varken daha iyi olur galiba. inşallah yanı.
Yapıyım dicektim geçmişten gelirken gördüm safran yapmışEki Görüntüle 3036376
Canlar bu sorunun çözümünü bana tane tane ve detaylı bir şekilde yapacak var mı çözüm kitabindan birşey anlamadım
Canım ben de böyle çözcektim bu özel kök. Dur sana kurali atıyorum şimdi. Hemen anlicaksinEki Görüntüle 3036413
Çözüm bu canlar ama ben bundan da birşey anlamadım
Bende bu yolla yapacaktım ama diğer yol kisa geldiEki Görüntüle 3036413
Çözüm bu canlar ama ben bundan da birşey anlamadım
2 kare farkından, 1. İle 2. Nin carpiminin 2 katı bu kismi-2(16-15) nereden geldi. En sonda kökten çıktığı için mi dört +kök 15 var off niye anlamıyorum
Bu da çok mantikliymis bak aklıma ilk geleni yapıyorum genelde. Daha kısa sürerse bunu da deneyeyim bi.Canim ben karesini alarak çözdüm. Ama sonucu eksi değil pozitif buldum.
Adının gıcık kural olması da çok manidar yalnızBu kural görünce hatiarsin belki. Buna benzetmek için köklü ifadenin içini 2 ile çarpmış, 2 ye bölmüş.
Eki Görüntüle 3036416
ASSOSyal canım normalde özel kök kuralına 2. ifadenin başında 2 olması gerekiyo. Senin soruda olmadığı için kök içlerini 2 ile çarpıp 2 ile bölmüş.
Onu nerden anlamış diceksin baktın soru çözülmüyor nasıl başlıcagini bilemedin bu kuralı kontrol et var mı diye..
Kök içlerindekiler 3*5=15 ve 3+5=8 i sağladığı için bu kuralın olduğunu anlamış o şekilde ilerlemiş. Çok basittir bak soru gelir denemelerde .anlamadıysan sor bak
Canlar diğer çözüm daha kolay değil mi bu kurala göre gıcık kural bencede ben bi anlamaya çalışayım, malûm basmiyoBu kural görünce hatiarsin belki. Buna benzetmek için köklü ifadenin içini 2 ile çarpmış, 2 ye bölmüş.
Safranın çözümü daha kolay geldi sanki civcikim, üs almak ama bu başa iki koymayı da anlamak için detaylı inceleyeyimEki Görüntüle 3036416
ASSOSyal canım normalde özel kök kuralına 2. ifadenin başında 2 olması gerekiyo. Senin soruda olmadığı için kök içlerini 2 ile çarpıp 2 ile bölmüş.
Onu nerden anlamış diceksin baktın soru çözülmüyor nasıl başlıcagini bilemedin bu kuralı kontrol et var mı diye..
Kök içlerindekiler 3*5=15 ve 3+5=8 i sağladığı için bu kuralın olduğunu anlamış o şekilde ilerlemiş. Çok basittir bak soru gelir denemelerde .anlamadıysan sor bak