- 2 Ağustos 2013
- 33.991
- 100.822
Gördüm kuzum. Ben olsam bende safran gibi çözerdim. Diğer kurala uyarlama akla gelmeyebilirSekercim sen soruyu gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm kuzum. Ben olsam bende safran gibi çözerdim. Diğer kurala uyarlama akla gelmeyebilirSekercim sen soruyu gördün mü
UnutuyorumGördüm kuzum. Ben olsam bende safran gibi çözerdim. Diğer kurala uyarlama akla gelmeyebilir
Unutmazsın bu tarz sorudan bi kaç tane daha çözersen burda önemli olan tam kare formülünü bilmekUnutuyorum
Soruyu görünce aklıma gelmedi bitanemUnutmazsın bu tarz sorudan bi kaç tane daha çözersen burda önemli olan tam kare formülünü bilmek
Artık gelir benceSoruyu görünce aklıma gelmedi bitanem
Evet eksi kök altı canım
Canim bu şekilde kare acılı var ya bu şekilde yaptım. Bu 2ab yazan 1. Ve 2. Nin 2 kati.Canım safran senin çözümün bana daha kolay geldi, özel yöntem benim için zor birşey soracağım,
bilmiyorum saçma olacakmı ama oturmadi birincinin karesi ,ikinciyi aynen yaz,2 ile çarp.ikinciyi aynen yaz dimi ben doğru mu anladım Safransari
Soruyu görünce aklıma gelmedi bitanem
Eki Görüntüle 3036751
merhaba canım. dün ben de uğraştım bu soruyu çözemedim. bugün teleğğrama attım soruyu . bu şekilde çözdü birisi.ama gidiş yolunu anlamadım ben de. biraz uğraşacağım üzerinde. ne nereden gelmiş.
bir de uyardı aldım. url olarak atmamak lazımmış galiba. kuralları da bilmediğimden . ne olarak atmak lazımdı ki. sizden bilen var mı.
Inş canım benimArtık gelir bence
Çözüm kitapçığı da bu şekilde çözmüş canım ama tabi ben anlamadımEki Görüntüle 3036751
merhaba canım. dün ben de uğraştım bu soruyu çözemedim. bugün teleğğrama attım soruyu . bu şekilde çözdü birisi.ama gidiş yolunu anlamadım ben de. biraz uğraşacağım üzerinde. ne nereden gelmiş.
bir de uyardı aldım. url olarak atmamak lazımmış galiba. kuralları da bilmediğimden . ne olarak atmak lazımdı ki. sizden bilen var mı.
Hakkini helal et canım çok uğraştırdım seni şimdi detaylı inceleyeceğim, soruyu baka baka cozucemCanim bu şekilde kare acılı var ya bu şekilde yaptım. Bu 2ab yazan 1. Ve 2. Nin 2 kati.
Ama burada da bir kural var, kök içinde iki sayıyı çarpınca biri ekşili biri artili olarak (4+✓15)(4-✓15) bu 16-15 olarak çıkıyor sonuç. Anlatabildim umarim
Eki Görüntüle 3036752
Kızlar bu 2videoyu izleyin, daha anlaşılır olacak.
Ekran görüntüsü olarak atman gerekirdi .. Kök içindeki sayıları kök 2 ile çarpmış.. Bu yöntemi sayisalcilar yapar görmek lazım bize gitmezEki Görüntüle 3036751
Problemleri nasıl anlatıyorIzleyecegim canım yeter ki faydası olsun. Şenol hocayı çok beğeniyorum
Ben temel konulari izlemiştim canım daha önce. Problemleri bilmiyorum nasıl anlatıyor ama eminim güzeldirProblemleri nasıl anlatıyor
Saricivcivcikcik kamp nasıl gidiyor canim ?
Konuları baştan alicam ama en önemli yerleri son kez 2 ayda bitiricem demekki iyi calismamisim unutuyorumBen remek konulari izlemiştim canım daha önce. Problemleri bilmiyorum nasıl anlatıyor ama eminim güzeldir