Kızlar size bir sey sorcam. Ben bir sey farkettim aslinda matematikte denemede ben yavas oldugum icin bikac soruya bakamıyorum ordan da kaybediyorum..
Nasil hizlancam?soru bankalarina devam mi yoksa bol süre tutarak brans denemesi mi?
Yani konu eksigim yok ama pratik eksigim var tabi. Bazen bi problemi verin 10 dk ugrasirim zorluguna göre.. ama yapabilcegim bi soru aslinda. Sırf zaman kisitli diye bos birakmak zorunda kaliyorum..
Yani nasil her soruyu gorebilcek kadar hızlanabilirim ya?
Tek ben böyleyim sanıyordum bi rahatlama geldiHer yeni konuya geçerken bir önceki konuyu kafamda sıfırlayarak geçiyorum ama elimde değil
Evet kesinlikle bende buna inanıyorum sık sık tekrar etmek ve bol soru bu işi çözecek yoksa başka çözümü yok yok yok yani. Hadi bakalım Assos kim tutar seni be yürü tarihçi
Tehlikeli sularda yuzuyosun bebeğimDenemelerde görürüz artık soruları
Ben de yapamadığım sorulari cözmeye calisirken sıkılıyorum..Ben matematik çözmeye çalışırken sıkılıyorum
Başınız sağolsun canım
Başınız sağ olsun canim
Sağolun kızlar teşekkür ederimBaşın sağolsun canım benim tabiki çok normal önce sen iyi olda bu durumda ders ikinci planda kalsın sen daha önemlisin
Tehlikeli sularda yuzuyosun bebeğim
Ben de yapamadığım sorulari cözmeye calisirken sıkılıyorum..
Mesela şu hiz problemlerine takığım birsuru soru cozuyorum tam oturdu diyorum yok olmuyoolmazsa kendi bilir
Bende farklı bir şeyler deneyeyim bariBen de öyle bakıyordum bir de böyle deneyeyim dedimvatandaşlık fena ama.
Öyle yani sınavın geneline bakınca bu devede tüğ gibi kalıyor2020 kpssde bu konu yoktu. Ben bunu ilk kez görüyorum gormez olaydim
Amaan neler gorduk neler bunlar koymuyo artik ona da calisiriz alistik nasil olsa napalim
Bir günde bütün derslerden video ve test zor amma genede sen bilirsinIyi geceler kizlarr, bugun misafirim vardi. Tarih coğrafya 1er video izledimyarin sabahtan baslayacagim butun derslerden video ve test hedefim var, yapmazsam bir gönüllü beni dovsun
Oley beUzulmeyin bende tarihte bir onceki konuyu unutup devam ediyorum gxgdhxh
Yaptıklarını hani şu varya getir reklamındamıydı adam şehirleri hıphızlı sayıyordu işte o şekil okudumParagraf 20
Dilbilgisi 22
17 ve 18. Yz 98
Haritalarla coğrafya tekrar
Temel hak ve ödevler 30
Temel kavramlar 30
Rasyonel 20
Üslü 12
Yaşama yürütme yargı tekrar
Bende sözelleri çözerken sıkılıyorum bildiğin eriyorum kitabın üzerineBen matematik çözmeye çalışırken sıkılıyorum
Aklını alırım bebeğimYaptıklarını hani şu varya getir reklamındamıydı adam şehirleri hıphızlı sayıyordu işte o şekil okudumokurken nefesim kesildi helal olsun
Bana yetecek kadar matematik yaptırsin yeterBende sözelleri çözerken sıkılıyorum bildiğin eriyorum kitabın üzerine
Ahafsjshddy vallah izledim ha simdide test cozucemBir günde bütün derslerden video ve test zor amma genede sen bilirsinhayır yani imkansız bir şey için boşu boşuna dayak yeme ondan dedim . Bütün dersler deyince sadece gk gy ise öyle olur tabiki dayak yemekten sıyırabilirsin
100 matematikBugün yaptıklarım:
60 paragraf
100 rehberlik ve özel eğitim
120 ölçme ve değerlendirme
100 matematik
2 coğrafya 1 vatandaşlık denemesi
Bölme bölünebilme 2 saatlik video