- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Safransari canım seri denemeleri ayin kacinda basliyoduk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahafsjshddy vallah izledim ha simdide test cozucem yirttim bugun dayaktan
Burda yaklaşık 10 saat yoksa bende bir şey bilmiyorumBugün yaptıklarım:
60 paragraf
100 rehberlik ve özel eğitim
120 ölçme ve değerlendirme
100 matematik
2 coğrafya 1 vatandaşlık denemesi
Bölme bölünebilme 2 saatlik video
Yaklaşık 7.5-8 saat olmalı buradadaBugün yaptiklarim;
40 paragraf
20 sayılar
32 istatistik problemi
15 sayı problemi
Dörtgenler 2 video
Bölgeler cografyası 1 video(cografya da bitti şükür)
Hayvancılık üstten şöyle bi okudum (sürekli yanlis yapiyorum denemede)
Kurt sav hazirlik tekrar+85 soru
Cagdas türk ve dünya tarihi 2 video
Bende o da yok hatta bugün sıpsıfırımİyi akşamlar kızlar ben yine bir mesajı kaçırmışım ve bildirimler gelmemiş. 2 gündür fazla da bi şey yapamamıştım zaten. Bugün
Vatandaşlıktan yürütme bitti
Halk edebiyatı 1 video çalışıldı
Bende o da yok hatta bugün sıpsıfırım
Gecmis olsun beybi❤Off valla utandım bugün buraya gelmekten başım agridi tum gun, iki hap içtim hâlâ agriyo gittim çorba yaptım sen sınava gireceksin ne çorbası sadece 72 tane 19.yüz-yıl sorusu çözdüm
Çok geçmiş olsun canım. Olur öyle arada insanız çok normal bu yüzden hastalanmanda bu kadar doğal. Ne güzel yapmışsın sıcacık iç afiyetle, şifa olsun inşallah. Bizdede velet hasta o yüzden bir şey yapamadım haliyle buraya yazacak bir şey bulamıyorum ama önemli değil önce o iyi olsunda yoksa ders filan sonraki iş yani önce sağlık AssosumOff valla utandım bugün buraya gelmekten başım agridi tum gun, iki hap içtim hâlâ agriyo gittim çorba yaptım sen sınava gireceksin ne çorbası sadece 72 tane 19.yüz-yıl sorusu çözdüm
8 buçuk diyelimBurda yaklaşık 10 saat yoksa bende bir şey bilmiyorum
Canım çok zor sorular değildi yoksa çözemem o kadar matematik özürlü olduğum için100 matematik mi allahım sana geliyorum o listeler neydi öyle
7 canımYaklaşık 7.5-8 saat olmalı buradada
Canım hasta oldugunda ara vermiceksin de ne zaman vereceksin yüklenme kendine. Keyfi olsa ben de yuklenirdim ama hastaymissinOff valla utandım bugün buraya gelmekten başım agridi tum gun, iki hap içtim hâlâ agriyo gittim çorba yaptım sen sınava gireceksin ne çorbası sadece 72 tane 19.yüz-yıl sorusu çözdüm
Kalk kalk en guzel saatlerSimdi ben bu saatte uyandim ama niye uyandim nicin uyandim kaldığım yerden devammi etsem yoksa dersmi calissam
28 indeSafransari canım seri denemeleri ayin kacinda basliyoduk?
Pamukumun bal anası çok teşekkür ederim beybiGecmis olsun beybi❤
Aynen kuzum çok teşekkür ederim, önce sağlık. Çalışsaydım zaten hicbir faydası olamazdı ki, neren ağrırsa canın orda rabbim önce hepimize sağlık versin inş, minik kuzumada şifa versin inş tez zamandaÇok geçmiş olsun canım. Olur öyle arada insanız çok normal bu yüzden hastalanmanda bu kadar doğal. Ne güzel yapmışsın sıcacık iç afiyetle, şifa olsun inşallah. Bizdede velet hasta o yüzden bir şey yapamadım haliyle buraya yazacak bir şey bulamıyorum ama önemli değil önce o iyi olsunda yoksa ders filan sonraki iş yani önce sağlık Assosum
Şapşik, olsun zor kolay çözmüşsün sonuca bak gayretine hayranım canım benimCanım çok zor sorular değildi yoksa çözemem o kadar matematik özürlü olduğum için