Canım benim çok teşekkür ederim, aynen hastayken valla hayat çok zorCanım hasta oldugunda ara vermiceksin de ne zaman vereceksin yüklenme kendine. Keyfi olsa ben de yuklenirdim ama hastaymissin
Ayrica soru cozmussun iste. Yarin aynen devam programa
Gecmis olsungecti mi bari basin?
21 degilmiydi beybim28 inde
Sağol bebeğimŞapşik, olsun zor kolay çözmüşsün sonuca bakgayretine hayranım canım benim
Namaz kilip yattim valla gajsgsgdhshsv7 canım
Canım hasta oldugunda ara vermiceksin de ne zaman vereceksin yüklenme kendine. Keyfi olsa ben de yuklenirdim ama hastaymissin
Kalk kalk en guzel saatler
Canim ayın 21 yani onunuzdeki pazartesi. Ben biraz önce yanlış tarih yazdım yineSafransari canım seri denemeleri ayin kacinda basliyoduk?
Evet canim yanlış yazmışım biraz önce. Çok özür diliyorum. Geçen sefer de yarış yazmistim. Katılacak misin ?21 degilmiydi beybimben daha çok tekrar yapayım bari
Evet canim bunları bilmek gerekiyor oncelikleCanlar ben sayı problemlerine de bakmayı düşünüyorum. Problemlerde en büyük yardımcı nedir? Oran orantı ve denklemler midir?
Oturup calisiyoruz diyomusumKızlar selam kpss çalışmalarında durumlar nasıl. Benim düzenli bir çalışmam olmuyor.. Ne yapmalıyım,önereceğiniz neler var düzenli çalışanlara soruyorum? Yani her gün çalışmayı nasıl beceriyorsunuz?
İnşallah şu son dediğin kategoriye girerimOturup calisiyoruz diyomusum
Yani cok istemek, kararlilik.. bir de hicbirimiz her gün asiri bi istekle calismiyoruz. Kendimden örnek verecek olursam mesela bugün zerre calismak gelmedi icimden. Masaya gectim isteksiz basladim. Sonra devamı geldi. Yani disiplin motivasyonu yeniyor kisacasi
Her gün ise gider gibi o masaya oturulacak.. bir de bence oturunca devami geliyo. Canin istemediğinde bile basla calismaya yani devami gelir.
Bir de herkes ayni sekilde calismiyo tabi. Cocuk olan var ise giden var.. düzensiz calisip derece yapan var
Corona mı oldun kuzuCanim ayın 21 yani onunuzdeki pazartesi. Ben biraz önce yanlış tarih yazdım yine
Corana salak etti beni iyice
Olur mu olur öyle şeylerEvet canim yanlış yazmışım biraz önce. Çok özür diliyorum. Geçen sefer de yarış yazmistim. Katılacak misin ?
Tmm once kokluye de bakayım sonra bunlara geçeyimEvet canim bunları bilmek gerekiyor oncelikle
Evet canım her gün illa vakit ayirmalisin bir saat bile olsa, başlayınca alışıyorsun. Sonra vicdan azabı bile çekiyorsun. Bir yerden başla ufak ufakKızlar selam kpss çalışmalarında durumlar nasıl. Benim düzenli bir çalışmam olmuyor.. Ne yapmalıyım,önereceğiniz neler var düzenli çalışanlara soruyorum? Yani her gün çalışmayı nasıl beceriyorsunuz?
Tamam o zaman hıphızlı çalışmışsın8 buçuk diyelim
Aha bunu tutturayazdım7 canım
Canım hasta oldugunda ara vermiceksin de ne zaman vereceksin yüklenme kendine. Keyfi olsa ben de yuklenirdim ama hastaymissin
Kalk kalk en guzel saatler
Evet canım aynen öyleAynen kuzum çok teşekkür ederim, önce sağlık. Çalışsaydım zaten hicbir faydası olamazdı ki, neren ağrırsa canın ordarabbim önce hepimize sağlık versin inş, minik kuzumada şifa versin inş tez zamanda
"Disiplin motivasyonu yeniyor" cümlesini çerçeveletip duvara asasım geldi. Çünkü evet gerçektende öyle yani oturup motivasyon gelecek diye beklersek bu hiç ders çalışmadan kazanmak için bol bol dua etmeye benzerOturup calisiyoruz diyomusum
Yani cok istemek, kararlilik.. bir de hicbirimiz her gün asiri bi istekle calismiyoruz. Kendimden örnek verecek olursam mesela bugün zerre calismak gelmedi icimden. Masaya gectim isteksiz basladim. Sonra devamı geldi. Yani disiplin motivasyonu yeniyor kisacasi
Her gün ise gider gibi o masaya oturulacak.. bir de bence oturunca devami geliyo. Canin istemediğinde bile basla calismaya yani devami gelir.
Bir de herkes ayni sekilde calismiyo tabi. Cocuk olan var ise giden var.. düzensiz calisip derece yapan var