- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.565
Full yapıcaz kuzuÖğrenip unutuyorum alıştım artık kabullendim baya ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Full yapıcaz kuzuÖğrenip unutuyorum alıştım artık kabullendim baya ya
Ne güzel bir tane daha bendenÜşenmiştim aslında yazmaya kuzum ama yazayım bari
Inş en kolay sorusu gelir bebekim,bende sevmiyorum. Soru bankamda da yokBugün yaptiklarim;
1 Genel deneme
Deneme analizi
İdare hukuku tekrar +90 soru
İc dıs politika tekrar+ 65 soru
İnsan haklari hukuku 4 video (vatandaşlık bitti ama bu son üniteyi hic sevmedim)
Bazen olmadık şeyleri yazar,olmadık şeylere üşenirim yazılı bir sürü defterim var bekliyoreeNe güzel bir tane daha benden
İnşallah canım benim sende inşallah matematikte fark atacaksın inanıyorum. İkimizinde yapamadığımız kısımlarda fark atmaya fazlasıyla ihtiyacımız var yoksa inan sözele bakmazdım bile ama bakacağız inşallah hedeflediğimiz kadar hatta daha fazlasını yapabilirizFull yapıcaz kuzu
Ben de valla ya. Hele ki tarihte..Öğrenip unutuyorum alıştım artık kabullendim baya ya
Son konu gıcık gerçekten ama bir kaç kere çalışınca oturuyor canım o yüzden sakın kenara koyayım deme ancak nasıl zorlandığını çok iyi anlıyorumBugün yaptiklarim;
1 Genel deneme
Deneme analizi
İdare hukuku tekrar +90 soru
İc dıs politika tekrar+ 65 soru
İnsan haklari hukuku 4 video (vatandaşlık bitti ama bu son üniteyi hic sevmedim)
Oooovvv süper süper ben farklı günlerde farklı dersleri çalışabilenlere saygı duyuyorum ya çünkü ben tarihe çalışayım desem 1 ay ellerimden kayar sonra hayatım kayar . Meselam şu an coğrafya çalışıyorum hayır yani birde tekrar etmek maksatlı çalışıyorum şimdiden 10 gün gitti bakalım daha kaç gün gidecek hayır daha sırada tarih ve vatandaşlık var ayyy neyse hayırlısıYaksamlar gensler. Ben bugün vatandaşlıktan hısım akrabalik konusuna baktım. umarım gece devam edebilirim.
Dün coğrafya önceki gün tarih çalıştım
O zaman bu son takıldığın konuyu da yazacaksın sonrada birgün bakıp aaa bunu ne ara yazmışım be iyi olmuş diyeceksinBazen olmadık şeyleri yazar,olmadık şeylere üşenirim yazılı bir sürü defterim var bekliyoree
Ben de öyle bakıyordum bir de böyle deneyeyim dedim vatandaşlık fena ama.Oooovvv süper süper ben farklı günlerde farklı dersleri çalışabilenlere saygı duyuyorum ya çünkü ben tarihe çalışayım desem 1 ay ellerimden kayar sonra hayatım kayar . Meselam şu an coğrafya çalışıyorum hayır yani birde tekrar etmek maksatlı çalışıyorum şimdiden 10 gün gitti bakalım daha kaç gün gidecek hayır daha sırada tarih ve vatandaşlık var ayyy neyse hayırlısı
2020 kpssde bu konu yoktu. Ben bunu ilk kez görüyorum gormez olaydimSon konu gıcık gerçekten ama bir kaç kere çalışınca oturuyor canım o yüzden sakın kenara koyayım deme ancak nasıl zorlandığını çok iyi anlıyorum
Aa dogruya ben gecen seneki kitaplarimi cozuyorum bende de yok onun testleri..Inş en kolay sorusu gelir bebekim,bende sevmiyorum. Soru bankamda da yok
Tek ben böyleyim sanıyordum bi rahatlama geldi Her yeni konuya geçerken bir önceki konuyu kafamda sıfırlayarak geçiyorum ama elimde değilBen de valla ya. Hele ki tarihte..
Sanırsın osmanli diye bir devlet asla kurulmamış bazi padisahlari hic okumamisim ilk defa duyuyorum
Evet kesinlikle bende buna inanıyorum sık sık tekrar etmek ve bol soru bu işi çözecek yoksa başka çözümü yok yok yok yani. Hadi bakalım Assos kim tutar seni be yürü tarihçiAma sinava kadar tekrar ede ede oturacak baska sansi yok inat ettim
Uzulmeyin bende tarihte bir onceki konuyu unutup devam ediyorum gxgdhxhTek ben böyleyim sanıyordum bi rahatlama geldi Her yeni konuya geçerken bir önceki konuyu kafamda sıfırlayarak geçiyorum ama elimde değil
Evet kesinlikle bende buna inanıyorum sık sık tekrar etmek ve bol soru bu işi çözecek yoksa başka çözümü yok yok yok yani. Hadi bakalım Assos kim tutar seni be yürü tarihçi
Denemelerde görürüz artık sorularıAa dogruya ben gecen seneki kitaplarimi cozuyorum bende de yok onun testleri..
Neyse elimdekiler bitsin de yeni kitap aliyim para basma makinesi alcam boyle giderse basıp basıp yeni kitap alcam