Bunu hiç bilmiyorum canım ya ama belki trndyl gibi alışveriş sitelerindede satılıyorsa hani orada satın alanların yorumları olabilirKızlar bunu duydunuz gördünüz mü iyi midir denemesi acaba?
Eki Görüntüle 2994779
Hadi inşallahÇok eğleneceksin çoook
Aa mantıklı bi bakayım ordanBunu hiç bilmiyorum canım ya ama belki trndyl gibi alışveriş sitelerindede satılıyorsa hani orada satın alanların yorumları olabilir
Aa mantıklı bi bakayım ordan
Onlar sayesinde daha iyi olacağız inşallahCanim benim allah razı olsun
Sorularda yanlışları görmek iyi oluyor
Kuzu Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar biraz düzeliyor inşallah dün ve bugün 3 er tane matematik videosu izleyebildim ama not filan alamadım sadece seyirciyim. Bu matematik videoları beni patates etti resmen ama az kaldı inşallah .
Canım benimDersolsun çok üzüldüm ama inşallah her şey düzelecek sen yeterki derslerini salmamaya çalış olur mu? Çünkü yarın bir gün aranız düzelir sonrada bir bakmışsın derslerin yarım kalır bu sefer mutluluğun yarım kalmasında tabiiki inşallah eşinle arandaki sorunda en kısa sürede çözülür ve tekrar böyle bir durum yaşamazsınız. Ne zaman neyi konuşmak istersen özelden veya buradan yazabilirsin her zaman
Çok geçmiş olsun hocam inşallah kısa sürede atlatır.Kuzu Çok geçmiş olsunbenim de kızlar hasta su an birine hava veriyorum
Gercekten insan istemeyince her türlü bahane buluyo
Ogrenciyken hoc boyle degildim yaGercekten insan istemeyince her türlü bahane buluyo
Kesinlikle öyle.. ama son kez disimizi sıkcaz inşallahOgrenciyken hoc boyle degildim yabikmisiz artik
Canım benim çok çok geçmiş olsun ya insan evden çıkmasada hasta oluyor çünkü hava çok soğuk, kar yağmayan yerlere bile kar yağdı resmen. Ben evde mutfağa giderken filan bereyle gidip geliyorum artıkKuzu Çok geçmiş olsunbenim de kızlar hasta su an birine hava veriyorum
Kitap ve not alarakBenim sayilarla aram yok onun disindakilerde zorlanmiyorum
Kitaptan mi calisiyorsunuz ?
Videolar daha kalici oluyor.Kitap ve not alarak
Canim benim mesajın ilaç gibi geldi. çok teşekkür ederim güzel yüreğin gibi güzel olsun hayatınCanım benim çok çok geçmiş olsun ya insan evden çıkmasada hasta oluyor çünkü hava çok soğuk, kar yağmayan yerlere bile kar yağdı resmen. Ben evde mutfağa giderken filan bereyle gidip geliyorum artık. Hasta olduğum zaman kulaklarımdan üşütmüştüm sonrada o gribe çevirdi ve çocuğa bulaşmıştı o yüzden akıllandım.
Bizimkinde buhar verme olayı olmadıda ama sürekli geçmeyen yüksek ateş vardı corona zannettim. Ya sanki normalde geçirdiğimiz rahatsızlıklar bile evrim geçirmiş gibi değişik yani Allah herkesin yardımcı olsun herkese şifa versin inşallah. O yüzden şu an ne kadar zorlandığını biliyorum keşke yardım edebilseydim inşallah minişlerin en kısa zamanda iyileşirler sende iyi olursun canım
Hiç bilmiyorum ki. Rica ederim iyi çalışmalar...Fatih Genç ile akrabaligi var mi onu çok begeniyorum. ÖYT ve program anlatiyor.
Tufan hocaya da bir bakayim tesekkur ederim.
Çok sevindimCanim benim mesajın ilaç gibi geldi. çok teşekkür ederim güzel yüreğin gibi güzel olsun hayatındediğin gibi çocuk hiç dışarı çıkmadan hasta oldu 2 yaşında daha. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun