- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Bu sekildeyse kesin yetişirsadece gygk ve çalışmıyorum , evdeyim :)
İnşallah hocaminşaALLAH hocam. Ben de vatandaşlığı bitirebilirsem sözel derslerim bitmiş oluyor.
Bende aynı düşüncede idim hocalarım beni de umutlandırdıarkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, umutlandırdınız beni.
Ben bir çoğunu oturtamadım :) Tekrar yapmadan anlamıyorum malesef.Ben de vatandasligin her konusu akiyor da bir tek şu oylamalarda nitelikli salt vs çogunluklar kismini kafamda oturtamadim.
Benim sayilarla aram yok onun disindakilerde zorlanmiyorumBen bir çoğunu oturtamadım :) Tekrar yapmadan anlamıyorum malesef.
Canim atandın miÇözemediğiniz soruları yazın yardımcı olalım birbirimize.Ben 2012 KPSS ye hazırlanırken sayfada soruda cözüyorduk güzel oluyordu.Bende deneme amaçlı gireceğim çalışmaya başladım tekrar.
MaşallahParagraf 30✔
Sözel mantık 17✔
Dilbilgisi 37✔
Tarih 1.ünite 54✔
Tarih 2ve 3. Ünite 90✔
Cografya 92✔
Sanayi 76✔
Hukuk bilgisi 64✔
Basit eşitsizlik 1 video✔
Osmanlı kuruluş yükselme tekrar✔
Belki eşitsizlik videosuna devam ederim
Canim benim allah razı olsunMaşallah
Coğrafi konumdan sonrası çok eğlenceli bitanem1 coğrafya videosu izledim Coğrafi konum bitti yarın da soruları çözcem
Öyle miCoğrafi konumdan sonrası çok eğlenceli bitanem
Çok eğleneceksin çoookÖyle mivalla coğrafyayı seviyorum ya tarihi bırakınca iyi geldi
Desteğiniz için teşekkür ederiz harika olurÇözemediğiniz soruları yazın yardımcı olalım birbirimize.Ben 2012 KPSS ye hazırlanırken sayfada soruda cözüyorduk güzel oluyordu.Bende deneme amaçlı gireceğim çalışmaya başladım tekrar.