- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Kolay gelsin
Tesekkur ederim size de kolay gelsinKolay gelsin
Telafi edersiniz iyi çalişmalar moral bozmayinBen daha dersin basina oturamadım bugün ya. Anneme gitcektim kardan yol kapandi gidemedim gün çöp oldu
Artik aksama kadar calisip telafi etmeye caliscam
Hoş geldiniz bende yeni başladım sayılır hala bo düzen oturtamadım. Bence hiç bir şey için geç değilArkadaşlar merhaba ben geç mi kaldım? konular yetişir mi bende başlasam? ne önerirsiniz?
Tesekkur ederim inşallahTelafi edersiniz iyi çalişmalar moral bozmayin
Ben de vatandaşlık çalıştımNsılsınız kızlar ? Ben vatandaşlıktan devam ediyorum. Ara verdim de yazayım dedim. Moral bozmak yok ALLAH'ın izni ile karşılığını güzel alacağız.
Yetişir tabikiArkadaşlar merhaba ben geç mi kaldım? konular yetişir mi bende başlasam? ne önerirsiniz?
Ben de bu hafta da vatandaşlığa bakacağım. İnşallah biter.Nsılsınız kızlar ? Ben vatandaşlıktan devam ediyorum. Ara verdim de yazayım dedim. Moral bozmak yok ALLAH'ın izni ile karşılığını güzel alacağız.
Yetişir tabi kendinize güvenerek baslayin.Arkadaşlar merhaba ben geç mi kaldım? konular yetişir mi bende başlasam? ne önerirsiniz?
Hangi bölümden gireceksiniz yAni alan ve eğitim de var mı ? Yoksa sadece genel kültür genel yetenek ise rahat yetişir ama diğer bölümler de varsa sıkı çalışma gerektirirArkadaşlar merhaba ben geç mi kaldım? konular yetişir mi bende başlasam? ne önerirsiniz?
inşaALLAH hocam. Ben de vatandaşlığı bitirebilirsem sözel derslerim bitmiş oluyor.Ben de vatandaşlık çalıştımgeceye kadar zorunlu moladayim. Gece inşallah devam edebilirim
Biter hocam inşaALLAH. İlk ünite biraz uzun sonrası akıyor.Ben de bu hafta da vatandaşlığa bakacağım. İnşallah biter.
sadece gygk ve çalışmıyorum , evdeyim :)Hangi bölümden gireceksiniz yAni alan ve eğitim de var mı ? Yoksa sadece genel kültür genel yetenek ise rahat yetişir ama diğer bölümler de varsa sıkı çalışma gerektirir
Hoş geldiniz bende yeni başladım sayılır hala bo düzen oturtamadım. Bence hiç bir şey için geç değil
Yetişir tabikiverimli ve düzenli calisilinca yeterli bir zaman var.
Yetişir tabi kendinize güvenerek baslayin.
Önce program yapin konulari aylara bölün ve sistemli çalismaya özen gosterin.
Daha önce sinava girdiyseniz eksiklerinizi zorlandiklarinizi biliyorsunuzdur.
Önce moral için sevdiginiz iyi oldugunuz derslere öncelik verin ki calisma isteginiz ve moraliniz yükselsin.
Zorlandiginiz derslere öncelik verirseniz modunuz düşer yetiştirememe kaygisiyla veriminizde azalma olur.
Kendinizi yeterli hissedince zorlandiginiz dersleri öncelersiniz.
arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, umutlandırdınız beni.Hangi bölümden gireceksiniz yAni alan ve eğitim de var mı ? Yoksa sadece genel kültür genel yetenek ise rahat yetişir ama diğer bölümler de varsa sıkı çalışma gerektirir
Ben de vatandasligin her konusu akiyor da bir tek şu oylamalarda nitelikli salt vs çogunluklar kismini kafamda oturtamadim.Biter hocam inşaALLAH. İlk ünite biraz uzun sonrası akıyor.