- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Hakkinda hayirlisi olsun insallah Rabbim ferahlik huzur versinBildirim yapıp yatayım. Bugün matematik ve Vatandaşlık çalışabildim.
Şaşkın, zor ve aklım karışık bir gece geçiriyorum. Önümüzde beni ne bekliyor bilmiyorum. Eşim evi terk etti. Eski ama hala aşamadığımız bir durumdan.
Kuzum ben sozelci olduğum halde 30 dan sonra dikkat sıfır bende10 çözsem öpüp başıma koyarım
Gün içine dağıtıyorum canımKuzum 100 paragrafı nasıl çözüyorsun? Belli bi yerden sonra dikkatim dağılıyor paragraf çözerken
Bende günlük 10 başlayım diyorum hiç sevmiyorum paragraf yaKuzum ben sozelci olduğum halde 30 dan sonra dikkat sıfır bende100 soruda çözmek muhteşem bir şey
Gün içinde araliklarla çözerek olurKuzum ben sozelci olduğum halde 30 dan sonra dikkat sıfır bende100 soruda çözmek muhteşem bir şe
YanlışGün içinde araliklarla çözerek olur
Türkcede kendime çok güvendigimden soru çozmuyorum umarim husrana ugramam
Genelde 27-28 net arasi yapiyorum.Yanlış30 da 30 mu yapiyon napiyon
Yaa bende kendime güveniyordum ama sınavda fos çıkmıştım 2 sene önce girdiğim KPSS’deGün içinde araliklarla çözerek olur
Türkcede kendime çok güvendigimden soru çozmuyorum umarim husrana ugramam
3 sene önce girdim en son KPSS yeYaa bende kendime güveniyordum ama sınavda fos çıkmıştım 2 sene önce girdiğim KPSS’deöküzden paragrafa ağırlık vermeye çalışıyorum en az 50 tane çözüyorum her gün
Peki nasil3 sene önce girdim en son KPSS ye
28 net cikarmistim Türkcede.
Son yillarin çikmis sorularini çözüp denemelerle ilerlemeyi dusunuyorum.
En sona attim bunu digerlerini halledeyim önce
ALES çözümlü soru bankalari ve çikmiş sorular gelistirici oluyorPeki nasilhadi bize tüyo ver,ipucu ver
Gelişim değil rehberlik yanlış yazmışımBugün yaptıklarım:
Türkçe 50 paragraf
60 dilbilgisi
Mat temel kav. 25 soru
Gelişim psi. 4 video 25 soru
Tarih osm dev kuruluş ve yükselme tekrarı yaptım 66 soru çözdüm
+ 2 tepsi su böreği
İnşallah canım benim çok sağolGeçmiş olsun canım , en kısa sürede iyileşir inşallah , düzenine dönersin.
Ben o yüzden sınavım şey olmasın diye bol bol yiyorum asla verme niyetim yok önce sınavAyy ben de yabi yandan diyet spor yapmaya çalışıyorum da ders calisirken asiri zor oluyo.. gerci saglikli beslenmek benim kârıma cunku cok karbonhidrat yiyince agirlik cöküyo. İste ikisini birden basarirsam agustosta kendimi alnimdan öpcem