- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Program işe yaramadiginda degistirilmeli.Hep bu tarz program üzerinden gidiyorumsanırım bunu seviyorum, program değiştirmek zor geliyo
Onemli olan hızlı gitmek değil ki zaten sağlam gitmekProgram işe yaramadiginda degistirilmeli.
Ben de yillardir ayni programi uyuguluyordum sonuç alamiyordum, bu sene degistirdim faydasini goruyorum sadece biraz yavas ilerleme kaydediyorum.
KesinlikleOnemli olan hızlı gitmek değil ki zaten sağlam gitmekyoksa şimdiye herkes atanirdi. Doğru programı bulmak
Ölçmeye nasil çalişiyorsunuz ?İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün ölçme çalıştım. Akşam inşallah tarihe geçeceğimherkese kolaylıklar diliyorum
Önce kitaptan çalışmıştım ama beceremedim video izledimÖlçmeye nasil çalişiyorsunuz ?
Ben egitimde sadece ölçmede zorlaniyorum.Önce kitaptan çalışmıştım ama beceremedim video izledim
Benimhocamdan Sabri hocayi dinliyorum. İlk kez video ile çalışıyorum. Ve benim korkulu rüyam ölçme maalesefBen egitimde sadece ölçmede zorlaniyorum.
Çok video izledim bana hitap etmedi, siz kimi dinliyorsunuz acaba ?
Sabri Hoca yeni galiba benim hocamda başka bir hoca vardi sanki yanliş hatirlamiyorsam.Benimhocamdan Sabri hocayi dinliyorum. İlk kez video ile çalışıyorum. Ve benim korkulu rüyam ölçme maalesef
Ben hiç tekrar işine girmedim bi tur bi bitirsem de deneme çözmeye soru çözmeye yüklenebilsem çok iyi olcakYavaş yavaş tekrar daha mı etkili bide onu deneyeyim dedim canım, kobay olucam
Tufan genç hocayı tavsiye ederim baya basit anlatıyorBen egitimde sadece ölçmede zorlaniyorum.
Çok video izledim bana hitap etmedi, siz kimi dinliyorsunuz acaba ?
Canım son 6 ay dişimizi sıkcaz. Severek calismaya bakcaz.. sonunu hayal et. Burda gelip keske demek mi istersin yoksa ben kadrodayim demek mi istersin?Hayiirr
O kadar bensin kiYavaş yavaş tekrar daha mı etkili bide onu deneyeyim dedim canım, kobay olucam
Hos gordüm teşekkür ederim.Ben hiç tekrar işine girmedim bi tur bi bitirsem de deneme çözmeye soru çözmeye yüklenebilsem çok iyi olcak
@Kendikendine hoşgeldin hocam Senin bölümün ne?
Fatih Genç ile akrabaligi var mi onu çok begeniyorum. ÖYT ve program anlatiyor.Tufan genç hocayı tavsiye ederim baya basit anlatıyor
Bölümdaşız :) Benim de Türk Dili ve Edebiyatı.Hos gordüm teşekkür ederim.
Türk Dili ve Edebiyati bölümüm.
Sizin bölüm nedir ?
Birlikte çok güzel ilerleyecegiz inşallah hocamBölümdaşız :) Benim de Türk Dili ve Edebiyatı.Jawlensky hocam da bizden :)
İnşallah hocamBirlikte çok güzel ilerleyecegiz inşallah hocam
Alanla ilgili ilerlemelerinizi bilmek isterim