- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
Evet bizim bölümden de 100 kişi alınacak ama çok yüksek kapatırKızlar memurluk düşünenler için bir haberim var. Ablam kyk da yurt yönetim memuru o söyledi. Artık branşlara göre alım olacakmış. Yani atıyorum ftr mezunu yurt yönetim memuru olamayacakmış. Anladığımız kadarıyla fen edebiyat fakültesi ağırlıklı olacakmış işte 100 tane matematik mezunu, 100 tane fizik vs vs
Böyle olması bi açıdan iyi oldu sanki
İyi aksamlar kizlar
Bugün yaptiklarim;
28 dilbilgisi
21 hız problemi
Akarsular göller tekrar
Akarsular göller 70 soru
Osm 19. yy 20. yy tekrar
Osm. 82 soru
Yine 4 5 tane harita cizdim
Hala oturmadi sanki şu 20. yy. Bekleyemem ama artik ara tekrarlarla oturcak onu beklersem sınav gelir
Yarın genel deneme yapcam insallah bu haftaki tekrarlarim ise yarar o kadar beyin patlattim
Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdiTarih hiç oturmuyor gerçekten ya benimde hep kafamda oturmaya geldik ayol diyerek halay çekiyorlar
Elindem su içmek istiyorumİyi aksamlar kizlar
Bugün yaptiklarim;
28 dilbilgisi
21 hız problemi
Akarsular göller tekrar
Akarsular göller 70 soru
Osm 19. yy 20. yy tekrar
Osm. 82 soru
Yine 4 5 tane harita cizdim
Hala oturmadi sanki şu 20. yy. Bekleyemem ama artik ara tekrarlarla oturcak onu beklersem sınav gelir
Yarın genel deneme yapcam insallah bu haftaki tekrarlarim ise yarar o kadar beyin patlattim
Sen de gayet iyi calisiyosun yalniz canim daha ne olsunElindem su içmek istiyorum
HayiirrSen de gayet iyi calisiyosun yalniz canim daha ne olsun
Ama kyk da böyle olursa sistem çok yüksek olacağını sanmıyorum benEvet bizim bölümden de 100 kişi alınacak ama çok yüksek kapatır
Bilmiyorum ki kuzum, ben haberi memurlar nette gördüm. 31 ocakta başlayacakAma kyk da böyle olursa sistem çok yüksek olacağını sanmıyorum ben
Bi bakayım ben daha duyulmadı sanıyordumBilmiyorum ki kuzum, ben haberi memurlar nette gördüm. 31 ocakta başlayacak
HoşgeldinBen de katilayim araniza kendi kendime ilerliyordum sizinle daha iyi ilerleyecegimi düşündüm.
Modum düşüyor arada çalişamiyorum sizinle güdülenirim artik.
Bu kadar şeyin arasında arkadaşıma gittim bi de oturmayaHoyy masallah
Kiz devreleri yakma sonraBu kadar şeyin arasında arkadaşıma gittim bi de oturmayaoraya gitmeseydim daha çok çalışacaktım da işte sosyal hayattan da soyutlanamıyor insan ama artık soyutlanmam lazım
Yok kuzu haberler cıktı, tarihte belliBi bakayım ben daha duyulmadı sanıyordum
Soyutlanmanin dozunu kaçırmamak lazım ama beybimBu kadar şeyin arasında arkadaşıma gittim bi de oturmayaoraya gitmeseydim daha çok çalışacaktım da işte sosyal hayattan da soyutlanamıyor insan ama artık soyutlanmam lazım
Napayım nereye gitsem vicdan azabı oluyo aklım hep derslerde sizin de öyle oluyo muKiz devreleri yakma sonra
O da doğru kuzumSoyutlanmanin dozunu kaçırmamak lazım ama beybim
Yoo gzgsgshsNapayım nereye gitsem vicdan azabı oluyo aklım hep derslerde sizin de öyle oluyo mu