- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Evet ben vicdan azabı cekiyirumNapayım nereye gitsem vicdan azabı oluyo aklım hep derslerde sizin de öyle oluyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben vicdan azabı cekiyirumNapayım nereye gitsem vicdan azabı oluyo aklım hep derslerde sizin de öyle oluyo mu
Hangimiz öyle değiliz ki ders çalışırken ağzı boş durmayanlardanım ben de bu gidişle bu KPSS sürecinde 100 kilo olcam yaramı deşmeYoo gzgsgshs benim aklim hep yemekte
Hoş gördümHoşgeldin
Canım hoşgeldin, hemen gir araya b8zi motive etHoş gördüm
Ben motive olmaya geldimCanım hoşgeldin, hemen gir araya b8zi motive et
İyi olur bence canım. Ben de bu hafta da vatandaşlık yapcamÇanlar ben bu hafta dört gunde tarih tekrarı yaptım. Bu hadtada tarihi her güne yayayım diyorum. Sizce
Yaaaaa çok aşk
Yavaş yavaş tekrar daha mı etkili bide onu deneyeyim dedim canım, kobay olucamİyi olur bence canım. Ben de bu hafta da vatandaşlık yapcam
Yine bize motive etmek mi düştü gel gel geell motive edilir itina ileBen motive olmaya geldim
Ögretmenlik için giriyorum kpss ye.
Bütün derslerde ortalardayim.
Programim da günlük iki ders var , biri gündüz digeri akşam(alan dersi) için.
Bugun gelişim psikolojisi günüm son konudayim bitirip sorularini da çözüp kapatacagim
Normalde sistemli çalisiyorum , bazen modum düşüyor çalisamiyorumYine bize motive etmek mi düştü gel gel geell motive edilir itina ile
Ben tekrar geçtim ama konuları bitirdigimden değil hee unutmayayım diye vatandaşlığa dün başladım coğrafyada bitmedi matematiği zaten hiç söylemeyeyimNormalde sistemli çalisiyorum , bazen modum düşüyor çalisamiyorum
Takipleşmek iyi olacak konulari bitirip tekrara geçenler olmuş ben gerideyim , şimdiden motive oldum
Matematik bende de kan agliyorBen tekrar geçtim ama konuları bitirdigimden değil hee unutmayayım diye vatandaşlığa dün başladım coğrafyada bitmedi matematiği zaten hiç söylemeyeyim
Evet canım ben yapıyorum yoksa unuturum ki, sayısalım iyi olmadığı için benim sözelden fark atmam gerekiyor ne kadar fazla net çıkarsam belki mat acigini kapatırım diyorumMatematik bende de kan agliyor
Vatandaslikta yargi konusundayim.
Cografyada yer şekillerinde debeleniyorum
Tekrari dersi bitirmeden mi yapiyorsunuz
Ben de mat açigini alanla kapatmaya calisacagim.Evet canım ben yapıyorum yoksa unuturum ki, sayısalım iyi olmadığı için benim sözelden fark atmam gerekiyor ne kadar fazla net çıkarsam belki mat acigini kapatırım diyorum
Evet canım belkide doğrusu budur, herkesin programı kendine özel fırsatı iyi değerlendiren kazaniyor, bende hep aynı hataları yapıyorumBen de mat açigini alanla kapatmaya calisacagim.
Ders falan aldim ama çok vaktimi aliyor konular yavaş ilerliyor ve anlamam uzun surüyor diye biraktim.
Benim tekrar olayim şöyle günlük programim var bir önceki dersi tekrar ediyorum ve günlük konuyu canli dersten dinleyip not aliyorum. Ünite bitince de soru bankasindan o ünitenin tamamini çözüp bitiriyorum çözümlu soru bankasi kullaniyorum eksik kalan yerleri de cözümleri okuyarak pekistiriyorum.
Yavaş ilerliyorum ama kalici oluyor
Evet canim herkes kendi anladigi uygulayabildigi programla ilerlemeli.herkesin programı kendine özel
Hep bu tarz program üzerinden gidiyorum sanırım bunu seviyorum, program değiştirmek zor geliyoEvet canim herkes kendi anladigi uygulayabildigi programla ilerlemeli.
Hangi hatalari ?