- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Ben de evliyim gunümun cogu gidiyorİnşallah hocamFazla bir ilerlemem yok daha. Bercestenin video dersini aldım yüklendikçe oradan çalışmaya çalışıyorum. 2 yaşında bir oğlum var her zaman çalışamıyorum o yüzden
Ne güzel. O şekilde 3er 3er bitirirsin iyi olur. Ben alan aldım sadece gky yi youtube videolarıyla çalışıyorum. Eğitimde ölçme ve rehberlik ve program geliştirme dışında konu çalışmayı düşünmüyorum soru üzerinden gideceğim. Onlara da henüz başlamadım.Ben de evliyim gunümun cogu gidiyor
Tekuzemden canli ders aliyorum, henuz 3 dersle ilerliyoruz bitmek üzere, digerlerine şubatta baslayacagiz.
HosgeldinizHos gordüm teşekkür ederim.
Türk Dili ve Edebiyati bölümüm.
Sizin bölüm nedir ?
Program için youtubede Fatih Genç'i oneririm çok başarili.Ne güzel. O şekilde 3er 3er bitirirsin iyi olur. Ben alan aldım sadece gky yi youtube videolarıyla çalışıyorum. Eğitimde ölçme ve rehberlik ve program geliştirme dışında konu çalışmayı düşünmüyorum soru üzerinden gideceğim. Onlara da henüz başlamadım.
Hoş gordüm tesekkur ederimHosgeldiniz
Eski Türk edebiyatina henüz başlamadim videolardan gidecegim ders baslayinca.Ben eski Türk edebiyatına çalıştım.ama soruları henüz bitmedi diğer konulara geçmedim o yüzden. Kitaptan çalışıyorum ben de.
Eski Türk dili diyecektim ben deEski Türk edebiyatina henüz başlamadim videolardan gidecegim ders baslayinca.
Eski dil bitmek uzere çok sükür tekrar derslerine gececegiz.
Bakayım çalışacağım zaman :) alt yapım var diye düşünüyorum inşallah hata yapmıyorumdurProgram için youtubede Fatih Genç'i oneririm çok başarili.
Diger dersler sorularla da yapilabilecek türde tabi alt yapi varsa.
Bizim hocamiz ekler kismini dönem dönem degil bir bütün halinde anlatiyor daha iyi anlaşiliyor.Eski Türk dili diyecektim ben deyanlış olmuş
Ama ekler kökler vs ler sıkıntılı her zamanki gibi
3 senedir sinava girmiyorum ve hiç calismadim , alt yapimda neler kalmiş neler kaçmiş dersleri gordukce fark ediyorumBakayım çalışacağım zaman :) alt yapım var diye düşünüyorum inşallah hata yapmıyorumdur
Ben en son 2016da girip zirvede bırakmıştım3 senedir sinava girmiyorum ve hiç calismadim , alt yapimda neler kalmiş neler kaçmiş dersleri gordukce fark ediyorum
Alt yapi azaldiysa da calismadiklarin zor dersler degil kisa surede halledersin
Ne kadar da benBir tane coğrafya videosu izledim uykum geldi sonra
Benim gibi zirvede birakmişsinBen en son 2016da girip zirvede bırakmıştımsoruları görünce hatırlıyorum bol soruyla hallederim inşallah
Olmasam da aynıyım ben ya. Böyle bi enerjik enerjik olurum derse oturunca Allaaaah uykum mu gelir başka şey mi olur neler nelerHadi sen hamilesin bana ne oluyor
Benimde uykum gelmese kediler gelir rahat birakmazOlmasam da aynıyım ben ya. Böyle bi enerjik enerjik olurum derse oturunca Allaaaah uykum mu gelir başka şey mi olur neler neler
Hahah aynıyız ben de 82yle atanamayıp bırakmıştımBenim gibi zirvede birakmişsin
Benimki tam zirveydi 81 puanla kaldim atanamadim ve bir daha calisamadim girmedim sinava
Insallah bol soruyla halledilir. Ozellikle egitim bilimlerini sadece sorularla ilerletenler ve netleri iyi olanlar var