Yok yapmadım. Benim aklıma yeni oturdu memurluk. Ve başka bir şehire de gidemem eylülde doğuruyorum. Kafamda eylülde işten çıkıp ales yks kpss toplayıp çalışmak var. Farklı bir şey arıyorum sanırım. Bakayım bi bölümüm şehrim var mıÇok karışık işler ya,iyice canım sıkılıyor canım. Mecburen insanlar başka alanlara yöneliyor ki bence çok haklılar. Alan dışı genelde zor zaten. Senin atanman benden daha yüksek olasilikli canım, demek.ki çalışsan daha yüksek alırsın. 75ten sonrası puanı yükseltmek çok zor oluyor
Göç idaresine alımı vardı başvuru yaptın mı canım?
Canım başvuru bugun bitti. Genelde her şehire bir kişi aliniyordu, İstanbul 34 kişi alıyordu. Birde sadece tek şehir tercih etme hakkı vardı. Yine alıma çıkan olur ,sonrasında başvuru yaparsın canım çıkacak ilanlara. Hangi sehirdesin, genelde doğuyu düşük kapatıyor diyorlar. Genelde çoğunluk batı ve buyuksehir istiyor. 90 puanlı kişilerde tek şehir seçeceği için şuanda hangi şehirlerde yığılma olacak ya da olacak mı? Puanlar nasıl olur herkes merakta. Açıklanınca göreceğiz. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence bu işin peşini bırak, bir yerden başla. Çok iyi durumdasın sen.Yok yapmadım. Benim aklıma yeni oturdu memurluk. Ve başka bir şehire de gidemem eylülde doğuruyorum. Kafamda eylülde işten çıkıp ales yks kpss toplayıp çalışmak var. Farklı bir şey arıyorum sanırım. Bakayım bi bölümüm şehrim var mı
Adapazarında yaşıyorum. Şuan çalıştığım işi de seviyorum ama memurluk daha garanti gelmeye başladı. Zam oranı vs üzüyor işte. Hayalimde hep yüksek lisans yapıp araştırma görevlisi olmak var. Hani 2 seneye vs belki atanabilirim. En azından denemek istiyorumCanım başvuru bugun bitti. Genelde her şehire bir kişi aliniyordu, İstanbul 34 kişi alıyordu. Birde sadece tek şehir tercih etme hakkı vardı. Yine alıma çıkan olur ,sonrasında başvuru yaparsın canım çıkacak ilanlara. Hangi sehirdesin, genelde doğuyu düşük kapatıyor diyorlar. Genelde çoğunluk batı ve buyuksehir istiyor. 90 puanlı kişilerde tek şehir seçeceği için şuanda hangi şehirlerde yığılma olacak ya da olacak mı? Puanlar nasıl olur herkes merakta. Açıklanınca göreceğiz. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence bu işin peşini bırak, bir yerden başla. Çok iyi durumdasın sen.
Canım önce atanmaya bak,yüksek lisansa sonra başlarsın. Adapazarıda tercihler arasında olur. Kesinlikle maaş olarak garanti ,herkes bu yüzden istiyorAdapazarında yaşıyorum. Şuan çalıştığım işi de seviyorum ama memurluk daha garanti gelmeye başladı. Zam oranı vs üzüyor işte. Hayalimde hep yüksek lisans yapıp araştırma görevlisi olmak var. Hani 2 seneye vs belki atanabilirim. En azından denemek istiyorum
İnşallah. Video vs izlemeyi düşünmüyorum. Kitap alacağım çözeceğim chat gbtye program yazdırdım. Belki kitap okumamın faydası olur. Çünkü Türkçem çooook kötüCanım önce atanmaya bak,yüksek lisansa sonra başlarsın. Adapazarıda tercihler arasında olur. Kesinlikle maaş olarak garanti ,herkes bu yüzden istiyor
Olur canım mutlaka, birde 21 gün programa devam edersen alışırsın. Türkçe paragraf tamamen alışkanlık kazanınca düzeliyor. Üzerine gitmek lazım, aynı şekilde matematikte öyle de onuda yapmak meseleİnşallah. Video vs izlemeyi düşünmüyorum. Kitap alacağım çözeceğim chat gbtye program yazdırdım. Belki kitap okumamın faydası olur. Çünkü Türkçem çooook kötü
İşte o paragraf bana zulüm geliyor hele sözel mantık... 3 türkçe çöz matematiğe geç 5 çöz 5 türkçe 10 genel kültür diye ilerliyorum.Olur canım mutlaka, birde 21 gün programa devam edersen alışırsın. Türkçe paragraf tamamen alışkanlık kazanınca düzeliyor. Üzerine gitmek lazım, aynı şekilde matematikte öyle de onuda yapmak meseleher gün 20 paragraf çözmeye alıştır kendini
O zaman bir hafta beş paragraf sorusu çöz, sonra ona çıkar, iki hafta sonra 15 e çıkar. Aşamalı olarak arttir canım. Türkçede 7 dil bilgisi ,üç veya dört sözel mantık, 19 20 paragraf gelecek. Beş bile çözerek başlasan illa faydasını görürsün. Matematikte arttırdığın sureyi Türkçede kullanırsın.İşte o paragraf bana zulüm geliyor hele sözel mantık... 3 türkçe çöz matematiğe geç 5 çöz 5 türkçe 10 genel kültür diye ilerliyorum.
Matematik uzun sürüyorO zaman bir hafta beş paragraf sorusu çöz, sonra ona çıkar, iki hafta sonra 15 e çıkar. Aşamalı olarak arttir canım. Türkçede 7 dil bilgisi ,üç veya dört sözel mantık, 19 20 paragraf gelecek. Beş bile çözerek başlasan illa faydasını görürsün. Matematikte arttırdığın sureyi Türkçede kullanırsın.
Bende ayni yolu izliyorumMatematik uzun sürüyoruğraşıyorum çok. Coğrafyam ve tarihim ortalama. Bu yüzden ilk gk çözerim sonra Matematik türkçe dönerim. Zaman yetmiyor bu yüzden.
Allah yardımcın olsun canım benim, ins ders çalışarak nekahat sürecini daha pozitif gecirirsin, bir seylerle oyalanmak vakit ayırmak çok işe yariyorTedavi sürecinde olduğum için B12 takviyesi kullanamıyorum diğer vitamin değerlerim de düşük. Bu durumda ders çalışsam unutabilirim sanırımo yüzden ders çalışmak için iyileşmeyi bekliyorum ben de başlayacağım inşallah
Ben 2014 teki sınava 2012 de çalışmaya başlayıp 2022 de atandımKızlar pes etmek yok. Ben 2020 de mezun olup 2024 te işe başladım. Bu günler de geçecek elbet.
Çok tebrik ederim azmini çabanı cidden sonuna kadar hak ettin darısıBen 2014 teki sınava 2012 de çalışmaya başlayıp 2022 de atandım
Allah razı olsun cancazim hepimizin başına inşallah tez zamanda
Kuzu işin çok yorucuydu ya iyi olmuş bir yandanKızlar ben de şu an açıktan okuduğum ilahiyata devam edip etmemekte kararsızım dersler zor arapça vs geçemiyorum boşa da para yatırıp durmak istemiyorum atamaları da düşmüş zaten ne yapacağımı şaşırdım bu arada işten ayrıldım boşluğa düştüm
Kuzum çok dolu dolu geçmiyor açıkçası, konsantre çok olamıyorum. Paragrafı hiç bırakmadım devam, arada tekrar yapıyorum coğrafya tarih. Sen napiyon
Ben inan çalıştığım zaman yemek yemeye bile dermanım olmuyor ot gibi uyuyup sabah kalkıp işe gidiyordum öyle bir hayatım vardı o yüzden hiçbir şeyi takip edemiyordum işten çıktım sevinmem lazım acayip bir boşluğa düştüm mutsuzum anlam veremedim ki ya içim sıkılıyor bildiğinKuzu işin çok yorucuydu ya iyi olmuş bir yandanders çalış boşluğa düşme ya da online kurslara katıl göç idaresine başvuru yaptın mı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?