- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
Bu durumu nasıl atlatacagız bilmiyorum kiufacık bir mutluluk niye bu kadar çok görüldü ki hayattan öyle çok büyük bir beklentim de yoktu oysaki
Kızlar hedef tek olunca, olumsuz sonuç tüm hayatı karartiyor. Bunun için B planı olmalı. Bu sadece kpss için değil, hayatımızın her yönü için gecerli.Bazılarının da sinavi bu oluyor galiba kuzu, bende düşünüyorum düşünüyorum akıl erdiremiyorum. Uğraş didin çabala, elde var sıfırbu sınavda geçer diye umut ediyorum
Benim aslında hep bir b planım vardı tek bir şeye umut bağlayınca olmuyor aynen ama o b planımda benim için olumlu gitmiyor hâl böyle olunca depresyona girdim gibi bir şey olduKızlar hedef tek olunca, olumsuz sonuç tüm hayatı karartiyor. Bunun için B planı olmalı. Bu sadece kpss için değil, hayatımızın her yönü için gecerli.
Sağlık ve ölüm dışında getirilmeye ek hicnirsey yok. Rabbim en hayırlısını nasip etsin sizin
Gececek kuzum inş, bu gece hürmetineÖyle canımın içi ama şu gönül boşluğu da çok yoruyor beni...
Cani gönülden amin inş kuzumBuraya birbirimizin güzel haberlerini vermek nasip olsun
Amin kuzum cümlemiziİyiyim canım şükür.
Sabahları zor uyaniyorum, sonra diyorum "kalkayim da 10 sene atanmak için cirpindigim günlerin hakkını vereyim "
Öyle bir replik var ya, kendime uyarladim bende
Rabbim ferahlatsin canım.
Ben birini yapmadan diğerine geçemiyorum, onu illaki yapmam gerekiyor. Yapamazsam beni yiyor o şey, bu kötü bir şey. Taktım mı takıyorumKızlar hedef tek olunca, olumsuz sonuç tüm hayatı karartiyor. Bunun için B planı olmalı. Bu sadece kpss için değil, hayatımızın her yönü için gecerli.
Sağlık ve ölüm dışında getirilmeye ek hicnirsey yok. Rabbim en hayırlısını nasip etsin sizin
Hic geçmeyecekmiş gibiKızlar pes etmek yok. Ben 2020 de mezun olup 2024 te işe başladım. Bu günler de geçecek elbet.
Yok canim arkadaşımız 83 ile atandı iki yıl önce. Valla çok iyi, çalışmadan nasıl 81 alıyorsunuz ya bizede anlatınKpss atamalarına nereden bakılıyor ben de işi bırakmayı düşünüyorum sırf kpss için bu sene çalışmadan 81 aldım. İlla 90 üstü mü lazım iibf için
Ben alese ve yksye çalışmıştım 2023te. Aman aman çalışmadım ama matematiğim ve sosyalim iyidir. Kara kutuyu çözdüm ama düzenli değildi. Oturup planlı programlı çalışmadım hiç. Kafadan matematikte 20 netim oluyor zaten . Benim türkçem kötü malesef ruhum bunalıyor.Yok canim arkadaşımız 83 ile atandı iki yıl önce. Valla çok iyi, çalışmadan nasıl 81 alıyorsunuz ya bizede anlatın
Matematik fark attırıyor işte, bende de matematik çıkmıyor sözelim iyiBen alese ve yksye çalışmıştım 2023te. Aman aman çalışmadım ama matematiğim ve sosyalim iyidir. Kara kutuyu çözdüm ama düzenli değildi. Oturup planlı programlı çalışmadım hiç. Kafadan matematikte 20 netim oluyor zaten . Benim türkçem kötü malesef ruhum bunalıyor.
Bu sene olan sınavdan atama olmuyor diye biliyorum ama 2 senede 1 değil mi? Alana girmeyi düşünmüyorum ya ne oluyor onu da bilmiyorum görüyorum ilanları ama. P3 puanından bahsediyorumMatematik fark attırıyor işte, bende de matematik çıkmıyor sözelim iyiüzerine düşsen çok rahat yaparsın canım. Sınav eylülde
Yok canım iibf bu yıl sınava giriyor,p3. Benim bölümüm sosyoloji bizde iki yılda bir oluyor.ama ben sınava giriyorum denemek için. Sınava girmede sorun olmuyor. Kpss a grubu senin ,sen bu sene girersin.Bu sene olan sınavdan atama olmuyor diye biliyorum ama 2 senede 1 değil mi? Alana girmeyi düşünmüyorum ya ne oluyor onu da bilmiyorum görüyorum ilanları ama. P3 puanından bahsediyorum
A grubu alan oluyor işte onu istemiyorum yapamam alana hiç girmedim. Hazır gk gy iyiyken ona odaklanıp düz memur olmak istiyorum. Ama arkadaşım bi şehre tercih veriyorsun o şehirde yedekler sıralanıyor başka şehirde senden yüksek puanlı atanırken sen atanamıyorsun diyordu. Bu sene sosyoloji mezunu 2 tanıdığım atandı biri öğretmen biri de kyk yurdunda. Öyle uzmanlık vs istemiyorumYok canım iibf bu yıl sınava giriyor,p3. Benim bölümüm sosyoloji bizde iki yılda bir oluyor.ama ben sınava giriyorum denemek için. Sınava girmede sorun olmuyor. Kpss a grubu senin ,sen bu sene girersin.
Canım sadece gkgy girersin,alan sınavına girmek zorunda değilsin. Sen bu yıl gir sınava. Bu dediği sözleşmeli alımda oluyor canım. Merkezi atamada sıralama yedek falan olmuyor. Sözleşmeli alıma başvuru yapınca diyelim bir şehirde yığılma varsa puanları sıralayıp mülakata alıyor, sonuctada asıl ve yedek belirliyor. Bu hep böyle oluyor,kimsenin tercih etmediği bir şehir varsa şansın artıyor. Sen matematik yapıyorsan açıkta kalacağını düşünmüyorum canimA grubu alan oluyor işte onu istemiyorum yapamam alana hiç girmedim. Hazır gk gy iyiyken ona odaklanıp düz memur olmak istiyorum. Ama arkadaşım bi şehre tercih veriyorsun o şehirde yedekler sıralanıyor başka şehirde senden yüksek puanlı atanırken sen atanamıyorsun diyordu. Bu sene sosyoloji mezunu 2 tanıdığım atandı biri öğretmen biri de kyk yurdunda. Öyle uzmanlık vs istemiyorum
Ben şimdiye kadar yedeğe bile giremedim keşke yedeğe girsem ona bile sevinecek durumdayimCanım sadece gkgy girersin,alan sınavına girmek zorunda değilsin. Sen bu yıl gir sınava. Bu dediği sözleşmeli alımda oluyor canım. Merkezi atamada sıralama yedek falan olmuyor. Sözleşmeli alıma başvuru yapınca diyelim bir şehirde yığılma varsa puanları sıralayıp mülakata alıyor, sonuctada asıl ve yedek belirliyor. Bu hep böyle oluyor,kimsenin tercih etmediği bir şehir varsa şansın artıyor. Sen matematik yapıyorsan açıkta kalacağını düşünmüyorum canim
Arkadaşların sosyolojiden kaç puanla yerleştiler canım biliyor musunben puanımı yukseltemiyorum
Hiç bilmiyorum ama çok uğraştı o da. Konuşunca sınıf arkadaşım kaymakam oldu demişti. Netlere bak 70 ve 80 arasında fark çok yok ama 80 sonrası aşırı zor. Abim komiser yardımcısı sınavına girmişti. Puanı 78 kadro bulamadı iibfde. Kuzenim ftr okudu puanı yüksek diye katip oldu. Onların alımları 70lerdeymiş. Ben de sosyoloji bıraktımCanım sadece gkgy girersin,alan sınavına girmek zorunda değilsin. Sen bu yıl gir sınava. Bu dediği sözleşmeli alımda oluyor canım. Merkezi atamada sıralama yedek falan olmuyor. Sözleşmeli alıma başvuru yapınca diyelim bir şehirde yığılma varsa puanları sıralayıp mülakata alıyor, sonuctada asıl ve yedek belirliyor. Bu hep böyle oluyor,kimsenin tercih etmediği bir şehir varsa şansın artıyor. Sen matematik yapıyorsan açıkta kalacağını düşünmüyorum canim
Arkadaşların sosyolojiden kaç puanla yerleştiler canım biliyor musunben puanımı yukseltemiyorum
Çok karışık işler ya,iyice canım sıkılıyor canım. Mecburen insanlar başka alanlara yöneliyor ki bence çok haklılar. Alan dışı genelde zor zaten. Senin atanman benden daha yüksek olasilikli canım, demek.ki çalışsan daha yüksek alırsın. 75ten sonrası puanı yükseltmek çok zor oluyorHiç bilmiyorum ama çok uğraştı o da. Konuşunca sınıf arkadaşım kaymakam oldu demişti. Netlere bak 70 ve 80 arasında fark çok yok ama 80 sonrası aşırı zor. Abim komiser yardımcısı sınavına girmişti. Puanı 78 kadro bulamadı iibfde. Kuzenim ftr okudu puanı yüksek diye katip oldu. Onların alımları 70lerdeymiş. Ben de sosyoloji bıraktımhedefimdi istediğim okulda olmadı zamanında. Önce sosyolojiye başladım sonra arkeoloji en son bıraktım komple. Tekrar okursam çok istiyorum. Alan dışı yüksek lisansa almadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?